wiolka23
Fanka BB :)
Fiolka-każda z nas ma inne podejście ja uważam tak jak ty a kawke to pije tą velvet delikatną z plaściutkiej lyżeczki i więcej mleka niż kawy
to chociaż tyle że lepiej już Witaj Natasza:-) Bulkasia dziś chyba taki dzień że mężowie sie narażają swoim ciężąrnym żonom ja mialam ścinke ze swoim przed poludniem
za kare go do kuchni wyrzucilam żeby kotlety zrobil
to chociaż tyle że lepiej już Witaj Natasza:-) Bulkasia dziś chyba taki dzień że mężowie sie narażają swoim ciężąrnym żonom ja mialam ścinke ze swoim przed poludniem
za kare go do kuchni wyrzucilam żeby kotlety zrobil
Jak ja Wam zazdroszcze tej pogody!!!! U mnie dopiero teraz sie rozpogodzilo bo tak to nawet nosa nie chce sie z domu wysciubic:-( Ja zawsze lubilam sobie wypic pifffko przy okazji a teraz powiem szczerze, ze odmawiam sobie calkowicie nawet bezalkoholowego nie pije ale to kazda z nas decyduje co jest dla niej i dla jej dzidziusia dobre
Natasza witam serdecznie ja wczoraj dolaczylam do grona forumowiczek:-) Bulkaasia nie przejmuj sie mezowi przejdzie i wroci na kolankach do swej kobiety hihi. Wiolka23 i dobrze mu tak niech sie w kuchni wyzyje na kotletach hahahha. Dziewczyny dzis mam jakas masakre caly dzien boli mnie brzuch i kregoslup jakby mialo mnie zaraz rozerwac, nawet przekrecic sie nie mozna swobodnie a trwa to od rana wiec mam juz tego serdecznie dosc a z prawej strony mam taka az kule wypukla czy ktoras z Was miala lub ma tak samo???? Tylko mnie nie straszcie bo wizyte dopiero mama na 23 lipca