Hejka, ja juz po rodzinnym śniadanku i teraz zbieramy sie do kościoła bo córka ma mszę harcerską. Jak ja wam zazdroszczę tego lata!!! Jak zwykle u mnie szaro:-(
Co do kawki to ja nigdy jej zbyt duzo nie piłam, dwa razy w tyg maks a teraz to wogóle dla mnie nie istnieje. Czasem jak czuje jej zapach to mnie korci ale gdy pomyślę o jej wypiciu to już odrzuca. Piwka tez nie chociaż szklaneczkę wypiłam z lubym po pierwszym usg - taki mały toaścik:-)
Fiolka tak mi przykro, że się źle czujesz. Może połóż sie z zimnym okładme...
sarka zazdroszczę wypadu nad wodę.
Na obiad dzisiaj kopytka moi sobie zażyczyli
Miłego dzionka Laseczki!!!!
Co do kawki to ja nigdy jej zbyt duzo nie piłam, dwa razy w tyg maks a teraz to wogóle dla mnie nie istnieje. Czasem jak czuje jej zapach to mnie korci ale gdy pomyślę o jej wypiciu to już odrzuca. Piwka tez nie chociaż szklaneczkę wypiłam z lubym po pierwszym usg - taki mały toaścik:-)
Fiolka tak mi przykro, że się źle czujesz. Może połóż sie z zimnym okładme...
sarka zazdroszczę wypadu nad wodę.
Na obiad dzisiaj kopytka moi sobie zażyczyli

Miłego dzionka Laseczki!!!!

Dużo siły dla rodziców
,a z synem mialam cala ciaze ochote na odrobine wodki z litrem soku pomidorowego i kg pieprzu..oczywiscie nie pilam codziennie,ale od swieta musialam a co jest najlepsze,ze ja wczesniej nigdy wodki nie pilam..mowilam o tym lekarzowi ,a gin stwierdzil,ze jesli nie pije codziennie calej butelki to jest wsio OK
Jeśli chodzi o alkohol nawet piwo "bezalkoholowe" to mam takie zdanie jak Fiolka ja z tej racji że córe mam chorą ale jest tak jak mówicie akoholiczki mają zdrowe dzieci ale na to nie ma reguły ja po prostu nie pije nie uratuje mnie piwo jedno czy dwa a wina nie lubie więc i tak nie pije oczywiście każdy ma prawo wolnego wyboru i robi tak jak uważa nie możemy komuś narzucać swoich wyborów ale nie uważam też żeby taki tok myślenia był czymś zlym 4Madlen-będę sie modlic za synka koleżaki będzie dobrze. Każdy rodzic zrobi dla swojeo dziecka to co najlepsze my teraz nosząc ją możemy jej pomóc i to robimy