reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Bulkaasia w uk takie wizyty to standard - moja polozna tez olewa -wszystkiego musze sama sie dopytywac i w ogole traktuja tu ludzi jak debili co nic nie kumaja.. Takze nie przejmuj sie bo i tak nic na to nie poradzimy :) ale wiem ze latwo sie mowi..

Mummy2 - fajnie ze plamienia przeszly wiec odetchnij i zapomnij o nich :) choc wyobrazam sobie przez co przeszlas biedaku..

Sylwkowa - ja tez snie o sloncu :) gratuluje wynikow i meza :)

Dziewczyny czy wy tez tak czesto placzecie? ja w niedziele sie rozplakalam bo jak wstalam to znowu padal deszcz.. i w ogole jestem megaroztargniona - pojechalam ostatnio do pracy o godzine za wczesnie (!) a dzis chodzilam przez 2 godziny z metka przy swetrze zanim sie zorientowalam..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam z rana :-)
Za wizytujące trzymam dziś kciuki :-)
Wczoraj Was nadrobiłam, ale nie miałam siły nic pisać :-) Pochwaliłam sie tylko sisiorem w odpowiednim wątku :-D

Ide dokończyć śniadanie i trzeba się szykować ...:-)
Miłego dnia :-)

Hej dziewczyny.
dziś u nas chłodniej w końcu
ania no to gratulacje;-)
lil trzymam za wizytę
Co do ilości dzieci czasem panikuje jak pomyślę że będzie nas 5 ale tak sobie myślę dajemy radę z dwójką to i z trójką damy :-D
co do celulajtu masuje to cielsko narazie nie wylazło więcej niz było. a piersi mam władne tak się wypełniły mąż zadowolony hihihih , niech się cieszy bo po karmieniu to...
buziaczki dziewczyny

Witam sie z rana, przez tą pogodę to jakiejś deprechy sie nabawię, znowu szaro i leje:-(
Śniadanie zjedzone ale bez apetytu, do pracy prawie juz gotowa ale chęci brak.
Ania moje gratulejszyn:-)
Lilith trzymam &&&&&& za wizytę i daj znać jak poszło.
Margot dokładnie tak jak piszesz, w uk same jakieś takie dziwne te połozne i każda ma inną metodę prowadzenia ciąży. Dopiero w październiku będę w pl to przebadam sie od góry do dołu. Co do płaczu to ja też rycz bez powodu a mąż się śmieje, że zrobiłam sie jakaś mega płaczka;-) A Ty to widzę zakręcona na maksa, no mi sie nie zdarzyło nic takiego zrobic a do pracy wczęsniej to nie ja:-)

Miłego dnia Lasencje i do usłyszonka później:happy2:

Hej dziewczyny. Podczytałam was trochę wczoraj, ale już nie miałam siły pisać, wykańcza mnie ten upał :dry: Pobiegałam trochę po szmateksach i kupiłam małej parę ślicznych sukieneczek i spódniczek, sobie włoskie klapki Gucci, sukienkę i spódnicę w ciuchlandzie, i to samo w typowym ciążowym (oprócz klapek), bo chciałam mieć jakąś jedną ciut elegancką. Wydałam sporo ( ciuchland 75 zeta, bo to akurat dzień dostawy był,a w ciążowym 150). Ale jestem zadowolona, niunia i mąż też, więc szafa gra :-D ale strasznie mi spuchły stopy wczoraj i bolały jak nie wiem, meniu wymasował z kremikiem wieczorem, ale i tak piekły :no: Dziś mam ambitny plan zmierzenia się z prasowaniem wyłażącym z szafy, choć przy tej duchocie nie wiem jak mi to wyjdzie, nawet burze nic nie pomogły :dry:
Lilith powodzenia na wizycie i samych dobrych wieści :happy2:
I bardzo dziękuję wszystkim za życzonka dla Idusi :tak:

reklama
Hejka:)

Ania oo to cudnie:))) bedzie parka, super, gratuluję!:-)

betiks mnie juz prasowanie woła i też może dzis sie za to wezme. Mam na to mozliwość tylko póznym wieczorem a wtedy zazwyczaj juz po prostu nie mam siły i tak to sobie lezy i czeka....no ale nikt tego za mnie nie zrobi:/ Pocchwal się zakupkami:) Ja musze w końcu sie rozejrzec za spodniami bo mi przciasne już są. Chce jakies na lato, cienkie, może rybaczki. A Ty co tam masz ciazowego?

Dziewczyny z UK - ja slyszałam, że mozna tam znależć raktyke lekarza z PL i chodzić do niego jak u nas w karaju. Można? Bo jesli tak to ja bym chromoliła taką ichniejszą opiekę:///

mummy ja plamiłam dwa razy tak malutko wlasnie ale to na pocz. ciąży. U mnie był to ewidentny niedobór progesteronu bo po Duphastonie od razu reka odjął. Może zrób wyniki i zmierz sobie poziom hormonów! Nie ma w II trymestrze krwanienia ot tak jesli wcześniej go nie było.

Margot rozrargniona? o tak! Wczoraj pojechał na badania krwii bez skierowania- oczywiście musialam po nie wracać...a ostatnio jak szłam na badania to zapomnialam nasikac do pojemniczka hehe

nathani jak tam psina?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry