reklama

Mamuski grudniowe

hejka
mam nadzieje,ze mnie jeszcze pamietacie :-D,ostatnio mnie tutaj mniej ale od kiedy smyki maja wakacje..na kompa mniej czasu..
za 2tyg lecimy na wakacje i juz odliczam dni..;-)
dzisiaj pol dnia spedzilismy na zakupach,bo u nas ani wiosny ani lata i moje dzieci nie maja letnich ubran..jutro czesc druga zakupow..nie lubie tego,ale jak mus to mus :tak:
do wizyty juz niecale 2tyg...wkoncu,bo juz mnie mecza tutaj te terminy od wiztyty do wiztyt :wściekła/y:,dziecko moje spokojne wiec tym bardziej sie denerwuje..,ale wierze ze jest wszystko dobrze :tak:;-)
nie nadrabialam was:zawstydzona/y:,sorki nie dam rady..
pozdrawiam cieplutko wszystkie razem i kazda z osobna :-)

reklama
hoho widze że każda z Was zajęta ostatnio. Mnie też nie było tydzień - odpoczywałam sobie z mężem, który tak jak dziewczyny wyżej pisały o dzieciach- ma dzisiaj urodziny :))) zawsze powtarzam - raczki wspaniałe znaczki!!

Lilith - moja dzidzia tez reaguje na dotyk, jak tylko przytule dłoń do brzuszka czuję kilka kopniaków a potem nic. Ostatnio mała tak szalała że czułam ją samym brzuchem bez dotykania ręką - oooo to sa najpiękniejsze odczucia w życiu.

Jutro Was nadrobię a teraz dobrej nocki życzę brzuchatki!!!!!!!!!

Lili lecimy do Holandii a z tamtad ...sama nie wiem :-D
w tym roku mamy wakacje nieplanowane..bedziemy podrozowac jak Hipisi..my i znajomi,mamy autko na 7osob i sie zobaczy na miejscu...zadnych planow,wynajetych domkow..wszystko bedziemy obmyslac na miejscu..na pewno zachaczymy o De..a co dalej,to wyjdzie w praniu..
mam tylko nadzieje,ze nie dopadna mnie mdlosci..;-)

hej kobietki, za oknem znowu szaro i mokro ale to już taki standarcik:dry:
Śniadanko zjedzone i teraz wypad do pracy ( ale mi sie nie chce).
Madlen79 oczywiście, że pamiętamuy o Tobie a co do urlopu to super. Moja kuzynka właśnie wróciła z takiego, byłi w Toskanii, ale po drodze (tez autem) odwiedzali wiele miast, spali gdzie się dało ale wrażenia niezapomniane:tak:
My na urlop śmigamy 7 sierpnia na tydzień na Maltę i też nie mogę się doczekać.

Miłego dnia:-)

Ale fajnie Wam z tymi egztycznymi wakacjami:) ja planuję w maju z maluchem już Grecję;p

Mój maluch ma teraz co chwilę wstrząsy bo męczy mnie kaszel i co mocniej zakaszlę to czuję Jeg ruchy - nie wiem czy go to wkurza czy się podoba hehe.

Nouke a Wy tyle km jedziecie specjalnie nad morze? Myslałam że na dłużej do rodzinki....nie wiem czy na wakacje bym tyle sie tłukła autem:baffled: dość to męczące...

dzień dobry kochane.
liwuś - najlepszego dla Adasia. Na kiedy masz teraz termin?
Fiolka - wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu ;-)
madlen 79 - moje dziecko też spokojne i nie mogę się doczekać wizyty, bo ruchów brak a ja wieloródka i myślałam że szybciej poczuje
gryzoń - najlepszego dla męża
bulkasia - Malta wow!
dziś chłodno ale mi dobrze w taką pogodę.

Cześć,
Aniu i powiedz mi czy nic się nie działo po odstawieniu duphastonu, nie miałaś plamień ani nic z tych rzeczy?
Fiolka a systematycznie będziesz zmniejszać dawkę przed odstawieniem luteiny czy zrobisz to nagle, pytam bo zaprzyjaźniona położna kazała mi tydzień przed ostawieniem zmniejszyć dawkę, żeby nie było szoku dla organizmu.
Fiolka wszystkiego dobrego z okazji rocznicy:-)
Liwus dla twojej pociechy również życzę wszystkiego najlepszego i zdrówka:-)
Madlen ja o tobie nie zapomniałam i nawet miałam dziś pisać co się z tobą dzieje. Swoją drogą to fajna przygoda was czeka z tymi spontanicznymi wakacjami.
Lilith my byliśmy w kinie na American Pie i podobnie jak ty śmiałam się na całego. Uważam, że to chyba oprócz jedynki najlepsza część:-)
Niestety po aktorach widać, że czas leci nieubłaganie.
Bułakasia Malty szczerze zazdroszczę, ale tak pozytywnie:-)

Ja jutro mam wizytę na 17.15 i pewnie jutro się dowiem kiedy będę mieć USG połówkowe i zaraz umówię się na USG 3/4d dodatkowo, żeby mieć pamiątkę.

reklama
Witam sie i ja :-) Przed chwilą wygramoliłam się z wyrka:zawstydzona/y:
Laura jak tylko zobaczyła, że oko otworzyłam to powiedziała :" Mama, ogarniamy się i idziemy do babci" :-D Bo jej obiecałąm, bo cały weekend szłyśmy ale mama miała takiego lenia, że nawet z łóżka nie chciało się wychodzić :-p
Nathani, Liwuś najlepszego dla dzieciaczków :****
Misia ja dupka biore podejrzewam, żeby "rozruszać" serduszko :-)
Bo jak nie brałam skończyo się obiema ciążami obumarłymi. I teraz i z Laurą brałam dupka, ale króciutko. Tylko po 3 opakowania. Z LAurą to nawet wziełam jakby dobrze policzyć 1, bo mi się zapominało:zawstydzona/y:. I później nic sie nie działo :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry