dzieciaki jeszcze spia,to ja szybko na bb zasiadam z kawulcem i kanapka 
wstawilam parnie bo niedawno wstalam,potem prysznic bo u nas niby cieplo nie jest a ja wstaje cala uklejona..tak sie poce
,smyki wstana ,zjedza i lecimy na zakupy..
dzisiaj gl.kupuje dla cory i juz mnie sciska..bo ona to taak typowa kobietka..nim cos kupi to 3godziny sie zastanawia..a mnie nerwy puszczaja
a ja kupilam sobie wczoraj kilka bluzek ciazowych..taka cena byla,ze az zal nie kupic..kazda po niecale 3funty..tylko oczywiscie wzielam bez przymierzania i sa ciut za duze,ale ciul ztym..brzuchol urosnie to beda dobre
,a lepiej luzniejsze,niz ciajniesze ;-)
Nathani..ja juz ruchy czuje,tylko to moje dziecko cos leniwe jest..wczoraj troche szalalo,ale ogolnie jest spokojne..syn tez byl taki,wiec az tak bardzo nie panikuje..ale nie ukrywam,ze sie martwie..gdybym miala tutaj czesicej wizyty,usg byloby lepiej..a tak ..byle do grudnia ;-)
Bulksia..Malta mowisz..fajnie
,wygrzejesz sie na slonku,bo u nas go brak 
Misia kciuki za wizyte ;-)
Fiolka najlepszego z okazji rocznicy ;-)
wszystkim dzieciaczkom i mezom,co swietowali rowniez najlepszego :-)
ja nie bralam nigdy zadnych tabl.na podtrzymanie,ale tez wydaje mi sie,ze lepiej odstawic stopniowo,niz od razu ..bo to chyba jednak duzy szok dla organizmu..,ale nie bralam,wiec sie nie znam

wstawilam parnie bo niedawno wstalam,potem prysznic bo u nas niby cieplo nie jest a ja wstaje cala uklejona..tak sie poce
,smyki wstana ,zjedza i lecimy na zakupy..dzisiaj gl.kupuje dla cory i juz mnie sciska..bo ona to taak typowa kobietka..nim cos kupi to 3godziny sie zastanawia..a mnie nerwy puszczaja

a ja kupilam sobie wczoraj kilka bluzek ciazowych..taka cena byla,ze az zal nie kupic..kazda po niecale 3funty..tylko oczywiscie wzielam bez przymierzania i sa ciut za duze,ale ciul ztym..brzuchol urosnie to beda dobre
,a lepiej luzniejsze,niz ciajniesze ;-)Nathani..ja juz ruchy czuje,tylko to moje dziecko cos leniwe jest..wczoraj troche szalalo,ale ogolnie jest spokojne..syn tez byl taki,wiec az tak bardzo nie panikuje..ale nie ukrywam,ze sie martwie..gdybym miala tutaj czesicej wizyty,usg byloby lepiej..a tak ..byle do grudnia ;-)
Bulksia..Malta mowisz..fajnie
,wygrzejesz sie na slonku,bo u nas go brak 
Misia kciuki za wizyte ;-)
Fiolka najlepszego z okazji rocznicy ;-)
wszystkim dzieciaczkom i mezom,co swietowali rowniez najlepszego :-)
ja nie bralam nigdy zadnych tabl.na podtrzymanie,ale tez wydaje mi sie,ze lepiej odstawic stopniowo,niz od razu ..bo to chyba jednak duzy szok dla organizmu..,ale nie bralam,wiec sie nie znam

) 
a dalej śpiąca jestem byłyśmy w sklepie wymienić sukienke którą Nastce kupiłam w sobote bo sie w nią nie zmieścila zaliczyłyśmy zakupy na obiad i totolotka zawsze kupujemy zdrapki
Misia-mam nadzieje że uda ci sie znaleść cos odpowiedniego