reklama

Mamuski grudniowe

Cześć dziewczyny. Podczytałam was, ale nie mam głowy do niczego, bo od rana boli mnie dziś brzuch i martwię sie tym :-( To taki ciągły, tępy ból albo w podbrzuszu albo ciągnący się od prawego boku w dół. Jeszcze mnie tak nie bolało:no: Dodatkowo twardy jak kamień momentami. Wzięłam 2 nospy, ale nie pomogło. Boli w każdej pozycji, czy siedzę, czy leżę. Nie wiem już, co o tym myśleć:-(

reklama
Betiks-mi sie zdarxzają takie bóle weź zażyj magnez też dziala rozkurczowo ale powinien ci przynieść ulge i połóż się żeby odpocząć:tak:mam nadzieje że ci przejdzie;-) ja zjadłam duże frytki i zaraz ide do spania rano rehabilitantka później Nastke mam podrzucić do teściowej bo mi z nią jutro zostaje a ja na przymiarke:baffled:

Hej :)
My już w domku, poznańskim, oczywiście przyjechaliśmy do miasta jak robi się gorąco. To znaczy już jest. A ja się opaliłam jeszcze wczoraj na wsi, nie spodziewając się zupełnie, teraz pieką mnie giry i mam czerwony nochal ;)

Spędziliśmy dziś prawie cały dzień na dworku, nie wiem jak to zniosłam (było mega gorąco, dosłownie ze mnie ciekło), ale teraz mam trochę opuchnięte giry od gorąca i łażenia. Byliśmy nad Maltą, wieczorkiem na rynku, teść zabrał nas na parasole, objadłyśmy się owocami w bitej śmietanie. Mała zaczyna wieczornie dokazywać. A za dnia tak ciśnie na pęcherz że wystarczy mi przejechać kawałek po polskich drogach i jak tylko raz autko podskoczy to muszę koniecznie siku :crazy: jechaliśmy te nasze 400 km ponad 5h, musiałam w tym czasie stawać 6 razy :zawstydzona/y:

Mamy jutro pierwszą rocznicę ślubu i właśnie przepadnie nam rocznicowa kolacja, dostaliśmy zaproszenie od właścicielki lokalu gdzie mieliśmy wesele, i akurat musieliśmy już wyjechać z Radomia :-(

Dobra wiadomość jest taka, że nie będę miała większych przerw w czytaniu Was i pisaniu :-)

Dzień dobry ja z malą jemy śniadanko czekamy na rehabilitantke mam nadzieje ze sie dzis nie spóźni bo na przymiarke później mam jechać:baffled: u mnie gorąco sie zapowiada:-) Vivienne-fajnie ze wypoczełas najwazniejsze ze było fajnie i oczywiscie sto lat z okazjii rocznicy oby reszta wspólnych lat mijala w spokoju szczęściu miłości i wzajemnym szacunku:tak:

viviene - wszystkiego dobrego z okazji rocznicy. dużo dużo miłości
betiks -jak dziś podbrzusze?
fiolka -ok
w nocy nie mogłam spać tak mi było gorąco!!! dziś się szykuje zn ów upał. Ale niech jest koniec sierpnia raz dwa jesień przyjdzie.

Hej dziewczyny, melduje sie po urlopie:tak: nie bardzo mam teraz czas nadrobic wszystko, ale odezwe sie po usg polowkowym mam dzis wieczorem;-) wkoncu po 7 tyg znowu zobacze malucha:-D no i moze dowiem sie kto tam rosnie:-)

Fiolka Ty tez dzis????????

Hej, hej... Uaaaciaa, raany, kiedy ja się w końcu wyśpię? :surprised: Gorąc i u mnie od rana.
nathani boli nadal, tylko dziś z lewej strony :dry: Wzięłam magnez, jak radziła wiola i potas dodatkowo. Mam nadzieję, że pomoże.
Vivienne gratki z okazji rocznicy i cudownej kolacji ze śniadaniem życzę ;-)
noukie dużo uśmiechu od dzidzi i odważnej sesyjki na usg życzę, w sensie poznania płci :tak:

reklama
betiks jak brzuch dalej boli ... to idz do szpitala na izbe przyjęć bo to może źle sie skonczyć ... jezeli po nospie ci nie przeszło no to juz nie żarty ... może sie coś z łozyskiem dziać ...idz jak najszybciej to sprawdzić.

U nas dzisiaj znowu bedzie upał ... mnie czeka sprzątanie po gościach którzy po tyg pojechali do domku, tak troszke cicho jest teraz w domku ale przynajmniej jak juz posprzątam to bedzie czysto na dłuższy czas.

Od środy jestm skłócona z mężem, tzn od próbuje mnie udobruchać ale tak szybko mi nie przejdzie, nie bede pisała o co chodzi bo na samą mysl ciśnienie mi się podnosi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry