wiolka23
Fanka BB :)
Witam wieczornie a własciwie nocnie mialam dziś dzień zwariowany jeździliśmy za samochodem bo przed jesienią musimy auto zmienić rodzina sie powiększa a my mamy stary samochód 3 drzwiowy i znaleźliśmy renault scenic który kupimy wplaciliśmy zaliczke zaniego a pojedziemy po niego po weselu bo z kasy jaką uzbieramy chcemy sobie dołożyć pakowny 2002r wię mam nadzieje że bedzie nam sie dobrze sprawowal jak byliśmy w domu to sprzatalam i tak dzień mi przez palce uciekł
w tyg będzie mnie mniej bo zaczynam we wtorek suknie przeszywać brat przyjeżdża i przygotowania do wesela więc w każdej wolnej chwili będę sie starała zajrzeć i prosze o zrozumienie
4Madlen-z facetami to cieżko sie dogadać mówią jedno robią drugie ja nie cierpie mieszanki facet i alkohol zawsze sie z moim o to ścinam bo jak zaczyna pić to zdarza mu sie umiar tracić i z odrobiny robi sie więcej sfo**** sie i niech odczuje na sobie że coś przeskrobał pojechaliście na wakacje a nie zebyś sie denerwowała;-) Kajcia gratuluje
dobranoc
w tyg będzie mnie mniej bo zaczynam we wtorek suknie przeszywać brat przyjeżdża i przygotowania do wesela więc w każdej wolnej chwili będę sie starała zajrzeć i prosze o zrozumienie
4Madlen-z facetami to cieżko sie dogadać mówią jedno robią drugie ja nie cierpie mieszanki facet i alkohol zawsze sie z moim o to ścinam bo jak zaczyna pić to zdarza mu sie umiar tracić i z odrobiny robi sie więcej sfo**** sie i niech odczuje na sobie że coś przeskrobał pojechaliście na wakacje a nie zebyś sie denerwowała;-) Kajcia gratuluje
dobranoc

gotuje obiadek później będę sie byczyć