reklama

Mamuski grudniowe

Witam wieczornie a własciwie nocnie mialam dziś dzień zwariowany jeździliśmy za samochodem bo przed jesienią musimy auto zmienić rodzina sie powiększa a my mamy stary samochód 3 drzwiowy i znaleźliśmy renault scenic który kupimy wplaciliśmy zaliczke zaniego a pojedziemy po niego po weselu bo z kasy jaką uzbieramy chcemy sobie dołożyć pakowny 2002r wię mam nadzieje że bedzie nam sie dobrze sprawowal jak byliśmy w domu to sprzatalam i tak dzień mi przez palce uciekł:eek: w tyg będzie mnie mniej bo zaczynam we wtorek suknie przeszywać brat przyjeżdża i przygotowania do wesela więc w każdej wolnej chwili będę sie starała zajrzeć i prosze o zrozumienie :sorry: 4Madlen-z facetami to cieżko sie dogadać mówią jedno robią drugie ja nie cierpie mieszanki facet i alkohol zawsze sie z moim o to ścinam bo jak zaczyna pić to zdarza mu sie umiar tracić i z odrobiny robi sie więcej sfo**** sie i niech odczuje na sobie że coś przeskrobał pojechaliście na wakacje a nie zebyś sie denerwowała;-) Kajcia gratuluje:tak: dobranoc:happy:

reklama
Hej Kochane, ja teraz nie mam czasu bo dom pelen ludzi. Dzisiaj bylismy w muzeum figur woskowym a potem grilla zrobilismy. Rano jedziemy do wesolego miasteczka:-)

Synek daje mi czadu caly czas i uwielbiam to:tak:
Kajcia
gratuluje dziewczynki!
4madlen nie przejmuj sie, jak wytrzezwieje to porozmawiaj z nim szczerze i moze wartp zmienic reguly.
Dobranoc

Cześć Dziewczynki:-)
Witam się po uropiku:) Byliśmy nad morzem. Bylismy na wczasach all inclusiv więc nie pytajcie ile sie objadłam:sorry2:Brzuch mi wywaliło i teraz nie wiadomo czy to wina małego rozpychacza czy z przejedzenia:-D

4madlen Wam teraz się utrafiła super pogoda. A jak tam po wczorajszej scysji? Pewnie dzis będzie odkupywanie sie i bedziesz mieć tresowanego pieska:-D Ja też nie cierpie takich sytuacji i też nie lubie kiedy mój M pije mimo ze jest "nieszkodliwy" śmieszny i ma humorek to mimo wszystko no a szczególnie nie wtedy kiedy ja nie moge mu potowarzyszyć:-p

Wiolcia ojej - to już!! ale emocje:-p A jak Nastka? ma już gis ściągnięty?

Miłego dzionka życzę:)
Ja dziś na obiad do rodziców więc mam z głowy:)

Sarka- no prosze all inclusiv:-)to super należało ci sie więc dobrze że sie objadlaś i wypoczęłaś:tak:wrazenia pewnie super:happy: emocje narazie żadne bo caly czas coś pewnie w sobote będą emocje:-D Nastka super 9 sieronia gips jej zdjęliśmy nóżka pięknie zagojona takze wszystko sie udało a teraz szczęśliwa bo juttro mój brat przyjeżdża z żoną i synkiem półtora rocznym a ona go uwielbia:blink: gotuje obiadek później będę sie byczyć:sorry2: miłego dnia Lili- u mnie też tak gorąco mnie to akurat cieszy bo ostatnio zimno u nas było

Czesc dziewczyny, zazdroszcze wam pogody bo u mnie ciagle pada, mam nadzieje ze jak bedziemy w Polsce na poczatku wrzesnia to bedzie pogoda.
My tez teraz gotujemy obiadek wspolnie z moim mezem, dzis mielone z kapusta zasmazana na slodko ;) mniam. Majcia spi po obiadku to jest troche spokoju. A ja zastanawiam sie nad imieniem dla chlopca....:baffled:

reklama
.Ale widzę że wszyscy aktywnie, mało napisane :-p
My tez chceliśmy, wybraliśmy się nad Sołę na leżak
było ok, ubrałam nową przewiewną sukienkę ale lekko zasłabłam:zawstydzona/y:
Plus zaczęły mi się różne rzeczy dziać, mdłości, mroczki przed oczami itp :/
No i musieliśmy się zebrać :(

Fiolka to dlatego, że wspomniałaś o Sole...
nie rozumiem :sorry2:

Clodi oj dokładnie czas leci jak szalony, mi niedawno endokrynolog tak mówiła
że niedawno myśleliśmy aby się udało a tu dzieciaczek już taki duży i kopie

Nathani kurczę sorki, nie mam pojęcia jakim cudem to wcisłam :-(

Sarka ale Ci dobrze :tak:

Basia ja też mam nadzieje że będzie długo ciepło i ładnie w Polsce :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry