reklama

Mamuski grudniowe

Dzień dobry, dziękujemy za życzenia :)

Dzień zaczął się upalnie... nie ma jeszcze 10ej a już 26 st. :szok:

Teściowie już pojechali, nam zostaje sprzątnięcie chałupy po tygodniu nieobecności. Wstawiłam pranie, mam nadzieję że szybko wyschnie, bo trochę się tego uzbierało.

Co do bóli brzucha, mój lekarz też powiedział żeby wziąć no-spę, poleżeć, jak przejdzie to spoko, jak nie to jechać sprawdzić bo to może być wszystko, choćby łożysko odklejające się. Ale rozumiemy, że nie chcesz panikować, ja też nigdy nie wiem kiedy jest na to "odpowiednia" pora... Jak ja bym już chciała listopad!

reklama
Dzieki dziewczyny za wsparcie:) wczoraj do poludnia bylo ciezko, zryczalam sie i ucieklam z pokoju bo sie klocilismy. W koncu M zaczal wydzwaniac i wrocilam... Chlopy to nie rozumieja niczego... Mnie nie chodzi o to ze sie napil bo on jak wypije jest naprawd fajny, tylko o zasady, ktore sobie saam ustalil, o to ze prawie caly tydzien dostarcza porcje alkoholu swojej chorej wątrobie, o ten zapach wieczorem, ktory nie pozwala mi sie do niego przytulic i o chrapanie, ktore dzieki temu jest nasilone... On myslal ze ja chce nim rzadzic... Badz co badz wyjasnilismy sobie, poplakalismy razem i reszta dnia byla super, dzis tez sie zawiada fajny dzien :)
betiks moze to poprostu więzadła sie rozciągają? Jak sie niepokoisz to idz do lekarza... Na pewno Cie uspokoi :)
vivienne wszystkiego dobrego z okazi rocznicy, miłości, zrozumienia i wytrwałości :) który lokal taki fajny co zaprasza na kolacje w rocznice? Az dziwne ze to w Radomiu :)

4madlen mieliśmy przyjęcie w restauracji "Grecka" przy rondzie Warszawskim, dostaliśmy zaproszenie na początku imprezy. Miło, nie? Szkoda, że nie skorzystamy. Sami sobie coś zorganizujemy, o ile się nie rozpuścimy do czasu kolacji ;)

Cieszę się, że się dogadaliście. Z tymi chłopami to tak czasem bywa, ale bez nich to byłoby kiepsko, oj tak. Za to pogodę nad morzem macie chyba udaną, nie?

Cześć dziewczyny

króliczek
witaj i rozgość się ;-)
betiks mnie za to codziennie boli kość łonowa, tak jak by mi ją rozerwać na pół chciało. Ale to podobno z tego że się rozszerzam powoli. A brzuszek też miałam twardy wczoraj ale poszłam na basen popływałam i wieczorem było już ok.

Za to taki ból głowy mnie złapał przed spaniem że wyć mi się chciało, zjadłam 2 apapy i zasnęłam, dzisiaj jest już w porządku

jestem na przymiarce poszło szybko stwierdzilam ze rękawiczki do sukni będą pięknie wygladaly na środe ma być przeszyta podemnie jade przymierzyć i jak będzie wszystko idealnie pasowalo to w pani mi ja wyprasuje przygotuje dodatki i w piątek jade po nią:-) jak jest gorąco myślalam ze sie roztopie jak wracałam:no:aż takiego upalu bym sobie na sobote nie życzyła:sorry2: Noukie-witaj jak po wakacjach? &&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte i poznanie plci jak synek zadowolony? Betiks-mam nadzieje że ci przejdzie ale moze warto zadzwonić do swojego gina? bo ja mam zrosty po cesarce i dlatego mnie boli tak strasznie lekarz mi powiedział że tego nie przeskoczymy mam sie ratować magnezem i nosp Witam nową mame:happy: 4Madlen-skąd ja to znam najważniejsze że wszystko wyjaśnione:tak: ja sie ciesze bo mój ma zapowiedziane że w dniu ślubu jest niepijący jak coś to odrobinke a ze jego mama jest cięta na alkohol to ju mu zapowiedziala że będzie go pilnować :-Dnie będę sama trzeźwa:sorry2:

Hej. Super pisałam posta i mi wcięło :wściekła/y:

Mój maluch dziś rano tak dokazywał że aż mi brzuch skakał ;) Teraz też fika.
Ja o 15 idę na usg takie z bajerami typu 4D mam nadzieje że wyjdzie :zawstydzona/y:

Buziaki

Wiolka my na swoim weselu też prawie bezalkoholowo byliśmy, choć przeciwwskazań wtedy nie było ;-) a bawiliśmy się cudownie, także trzymam kciuki za udane weselicho :tak:

Fiolka pochwal się zdjęciami Malucha z bajerami, koniecznie! Ja jednak z tego rezygnuję. Nie mogę się doczekać aż zobaczę Małą już po drugiej stronie brzuszka :-D Trzymam kciukasy za piękne widoki :tak:

Ja dla odmiany pochwalę się Mężem. Sprząta! I nawet nie trzeba go było bardzo namawiać :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry