Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Dzień dobry, dziękujemy za życzenia
Dzień zaczął się upalnie... nie ma jeszcze 10ej a już 26 st.
Teściowie już pojechali, nam zostaje sprzątnięcie chałupy po tygodniu nieobecności. Wstawiłam pranie, mam nadzieję że szybko wyschnie, bo trochę się tego uzbierało.
Co do bóli brzucha, mój lekarz też powiedział żeby wziąć no-spę, poleżeć, jak przejdzie to spoko, jak nie to jechać sprawdzić bo to może być wszystko, choćby łożysko odklejające się. Ale rozumiemy, że nie chcesz panikować, ja też nigdy nie wiem kiedy jest na to "odpowiednia" pora... Jak ja bym już chciała listopad!
Dzień zaczął się upalnie... nie ma jeszcze 10ej a już 26 st.

Teściowie już pojechali, nam zostaje sprzątnięcie chałupy po tygodniu nieobecności. Wstawiłam pranie, mam nadzieję że szybko wyschnie, bo trochę się tego uzbierało.
Co do bóli brzucha, mój lekarz też powiedział żeby wziąć no-spę, poleżeć, jak przejdzie to spoko, jak nie to jechać sprawdzić bo to może być wszystko, choćby łożysko odklejające się. Ale rozumiemy, że nie chcesz panikować, ja też nigdy nie wiem kiedy jest na to "odpowiednia" pora... Jak ja bym już chciała listopad!

aż takiego upalu bym sobie na sobote nie życzyła
Noukie-witaj jak po wakacjach? &&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte i poznanie plci jak synek zadowolony? Betiks-mam nadzieje że ci przejdzie ale moze warto zadzwonić do swojego gina? bo ja mam zrosty po cesarce i dlatego mnie boli tak strasznie lekarz mi powiedział że tego nie przeskoczymy mam sie ratować magnezem i nosp Witam nową mame
4Madlen-skąd ja to znam najważniejsze że wszystko wyjaśnione
nie będę sama trzeźwa