reklama

Mamuski grudniowe

vivienne milo ze strony "greckiej" ;) pogoda jest extra! Tzn dzis jest duszno i czuje że bez burzy sie nie obejdzie ale pojdziemy ogladac wzburzone morze... Własnie wróciliśmy z labiryntu 3d i mam nogi jak słonica, m mi zaraz wysmaruje żelem z kasztanowca-jedyne co w miare działa...
wiolka no tak, to już tak blisko! Pewnie jestes mega podekscytowana:) na pewno bedzie cudnie, a pogoda jest ważna ale nawet jak nie dopisze to i tak bedzie to dla Was niezapomniana i wyjatkowa noc:) nie zapomnij postawic butów na noc przed slubem na parapecie;-)
fiolka czekamy na relacje z 4d:)
Noukie witaj po przerwie:) trzymam kciuki za wizyte, pochwal sie jak tylko wrócisz ;)
a co sie stało z ​Ania???

reklama
u mnie 33 w cieniu ale odczuwalna to chyba ze 40 stopni.
Vivienne gdzie znalazłaś takiego chłopa?? Mojemu jak nie powiem to sam nie wpadnie na to żeby coś zrobić albo pomóc, za to jak komuś ze znajomych coś potrzeba to leci pierwszy taki mega charytatywny dla innych prócz własnej żony. Za to on jak ma wymagania to nie ma zmiłuj
fiolka ale fajnie się masz, też miałam iść na 4d ale zrezygnowałam, mam teraz tyle wydatków związanych z budową domu że każdy grosz się liczy

Vivienne-ja jestem tego zdania że komu jak komu ale panu młodemu nie pasuje sie upić a jak bedzie taki upal to nie wystarczy pare kieliszków i będzie pijany on rzadko pije więc jak mu sie trafi gorszy dzień to ja mam gdzieś sie z nim użerać i za niego wstydzić:sorry2: 4Madlen-dlaczego na parapet noc wcześniej? pierwsze słysze :sorry2: Fiolka-jak tam po badaniach juz?

Witam się i ja:-D Towarzystwo zwiedza Londyn a ja po pracy i teraz siedze przy garach bo robię obiado-kolację na 7 osób, ufff.
Wczoraj bylismy w wesołym miasteczku cały dzionek i przgięłam z karuzelami:crazy: Tak mnie wytrzepało i poobijało na jednym rollecosterze, że dostałam silnych bóli brzucha, więc z dalszej zabawy uciechy nie było. W domu leżałam i płakałam jak ja byłam głupia, że wsiadłam do tej karuzeli.:no: No-spa i masaż pomogły i dzisiaj jest oki ale juz na pewno do końca ciąży takich zabaw mam dość.
Vivienne wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i życzę kolejnych wspólnych lat pełnych miłości!!!
Noukie, Fiolka czekam na info z wizyt:tak:

Witacjcie,

Co za dzien dzisiaj. Z jednej strony fajny, bo moi goscie w koncu wyjechali i w koncu bede mogla odetchnac i wypoczac , no i moze na forum bede miala wiecej czasu.
A z drugiej strony kiepski dzien , bo obudzilam sie z bolem glowy, ktory caly czas trzyma i cmi i do tego boli mnie podbrzusze z lewej strony. Rano jak wstalam to ledwo do toalety doszlam, bo mnie ciagnelo strasznie. Teraz jest duzo lepiej, ale jeszcze do pelnej formy troche mi brakuje.

Lilith mnie tez czeka sprzatnie po gosciach...
4madlen ciesze sie ze sie w koncu pogodziliscie
Vivienne, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, duuuzo milosci i szczescia

Dziewczyny, czekamy na realacje z wizyt !

Zaraz lece na wizyte i cala juz chodze:szok::szok:

U mnie dzis tez sprzatanie i pranie pranie pranie, uroki pourlopowe;-)

Wiola maly bardzo zadowolony w Pl tylko ganial na dworze, a tu nie bardzo jest jak:sorry2: bo mieszkamy w miescie:sorry2: ogrodek mam, ale nie taki jak w PL;-) trzymam kciuki za sobote i czekam na foty:rofl2:

Bulkaasia ja caly disneyland przesiedzialam na laweczce patrzac jak chlopaki sie bawia:sorry2: niestety w ciazy najfajniejsze atrakcje nie sa wskazane:sorry2:

4madlen fajnie, ze juz lepiej;-)

Vivienne gratulacje z okazji rocznicy, no i kolejnego tak udanego roku;-)

Spadam pod prysznic;-)

Ostatnia edycja:
Noukie trzymam kciuki... na bank wszystko jest dobrze:-)

U mnie nie ma dzisiaj cxzym oddychać, jest makabrycznie upalnie...

Cały czas czekam z nadzieją na powtórkę usg, a to dopiero w przyszłym tygodniu... pełna nadziei i obaw:baffled: Teraz nawet nie ma już takiego znaczenia czy to chłopiec, czy dziewczynka...

Cześć mamuśki :-)
Powodzenia na wizytach życzę, Vievienne wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Wiem, że o inną Anię wam chodzi, ale jakby co to ja też żyję ;-) Czytam was codziennie, ale jakoś nie mam weny pisać. Ostatnio ciężki okres w pracy, a następny miesiąc będzie jeszcze gorszy, bo żegnamy jedną laskę, a stażystki hmmmm... Za dużo czasu na sprawdzanie i poprawianie błędów poświęcam, poprzednie miesiące bez nich były jakieś lżejsze :-p Teraz jeszcze tamta laska coś posprawdzała, a od następnego miesiąca zostaję z tym sama.

reklama
Opis z wizyty w odpowiednim dziale ;)
Ja ogólnie poszłam do tego lekarza bo ma lepszy sprzęt i chciałam aby dokładnie zbadał narządy itp.
Szkoda tylko że 4D było krótko no i mam łożysko na przedniej ścianie i maluch się do niego tulił:sorry2:
Filmik mam ale taki sobie trwa pół minuty. Ale nie żałuję przynajmniej wiem co i jak

Ooo to 4Madlen się wczasujesz ;) Super

Asiu u nie za dobrze z tymi karuzelami

Cinamona trzymaj się :*

Noukie powodzenia ;)

Ciril będzie dobrze :) A jesz więcej ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry