reklama

Mamuski grudniowe

reklama
fiolka za co mi dałaś ostrzeżenie?maila dostałam i zgłupiałam. Która z was umie po angielsku, bo dostałam 1 punkt karny i nie wiem za co ;-(

Ostatnia edycja:
Nie mam pojęcia co jest grane:eek: coś wcisłam przypadkowo? ale gdzie jak nawet nie widzę aby tak można było zrobić komuś dać ostrzeżenie :eek: zgłupiałam teraz
zresztą chyba tylko moderator ma takie prawo?

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny

Jak piszecie już o tych szpitalach to normalnie aż dzidzior mi się wierci w brzuchu, to już tak blisko, nie mogę się doczekać, niedawno się cieszyłyśmy z dwóch kresek a tu już szósty miesiąc

Nie mam pojęcia co jest grane:eek: coś wcisłam przypadkowo? ale gdzie jak nawet nie widzę aby tak można było zrobić komuś dać ostrzeżenie :eek: zgłupiałam teraz
zresztą chyba tylko moderator ma takie prawo?

Pewnie przypadkowo, pod awatarem są dwie opcje u dołu ramki - daj ostrzeżenie i raportuj zły post, najwyraźniej może każdy...

Clodi tak tak, czas szybko leci, dopiero co potwierdzałyśmy u lekarza a teraz dzidziolki nam w brzuszkach wariują :tak: moje maleństwo stuka do mnie na każdych zajęciach w szkole rodzenia, jak słucha o szpitalach, kleszczach i innych skurczach ;)

hej: my nad tym morzem. dzis dojechali znajomi -mslzenstwo z 4 miesieczna coreczka i ten kolega za najfajniejsza rzecz irelaks uwaza schlac sie do nieprzytomnosci... moj m zanim przyjechali sam mowil ze tego nie rozumie i ze moze sie napic piwa do obiadu czynawieczor i tyle a wiecie co teraz robi? chleje pietro nizej i nawet a mna nie przyszedl do pokoju... dlaczego on moze robic co chce a ja musze to znosic? ! dlaczego ja mam miec zrąbany wyjazd i nie moge miec tego co ja chce?! przykre jest to... :( a najgorsze jest to że sam sobie ustalił zasady picia, ktore ja zaakceptowalam a teraz on sie do nich nie stosuje.... trzymajcie sie brzuchatki

Oj dzionek minął... Zabawa małej w parku (jest tam super plac zabaw), potem ciacho, teraz wciągnęłam grzanki z masełkiem czosnkowym i serkiem żółtym i chyba jeszcze bym coś zjadła :szok: No i jak tu brzuchol ma nie rosnąć, no :eek: A w ogóle to do badań i wyników będę teraz w stresie, bo mój kot sprawił mi głębokie zadrapanie, aż mam siniaka:no: A pod koniec m-ca mam zrobić toxo jeszcze raz, morfo i glukozę jednocześnie :confused2: "Oddałam" dziadowi, tak, że mi schodzi teraz z drogi, ale marna to pociecha :crazy: Ujemny wynik może złagodzi moją rosnącą do niego niechęć :confused2:
4madlen współczuję. Ale poczekaj aż alkohol wyparuje i wtedy powiedz mu, co o tym myślisz. Czasem wydaje mi się, że łatwiej coś trafia do dziecka, niż do faceta, niestety :eek: Spróbuj mimo wszystko "robić swoje". Jesteś z dzidzią na urlopie, korzystaj z tego i zachowuj się jak "księżniczka". Może twój książę dostrzeże aluzję ;-) Słoneczka i ciepełka ci życzę :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny!!!
Widzę, że większość na długim weekendzie;-)Jeszcze nie mam planów na jutro...

Fiolka to dlatego, że wspomniałaś o Sole...

4madlen daj mu przez łeb jak wytrzeźwieje:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry