reklama

Mamuski grudniowe

Czołem dziewczyny

aga witaj w naszych skromnych progach

dzisiaj o wiele lepiej, wczoraj już myślałam że urodze z gorąca :szok:, ależ bym już chciała wolne mieć, strasznie się już męcze w pracy, chociaż pracuje w biurze to i tak już mi ciężko

reklama
Witam Was porannie,
U mnie dzis nawet sloneczko, takze jestem wniebowzieta. Jem wlasnie sniadanko i popijam kawke :-) I odliczam dni do wyjazdu do Polski, niby tylko tydzien i bedzie dosc zabiegany bo pod znakiem lekarzy, ale i tak sie nie moge doczekac.

Lil nie kłóć się... skalkuluj na zimno i zaplanuj na zimno... Może Ci to coś pomoże, ale na pewne rzeczy facet musi mieć kasę, inaczej wyżej niż własny zad nie podskoczy... jak się go pozbawia kasy - zostaje uziemiony...
Ty jesteś wartościowa babka i o tym pamiętaj!!!

witajcie dziewczyny,
witam nowa mamusie
ale ostatnio mam zly okres! wszytsko mnie tak wk...ze sama juz nie moge sobie ze soba poradzic. Wczoraj to chyba osiagnelam szczyty, jakbym mogla to roznioslabym wszytsko i wszytskich na kawalki, dobrze ze moj M jeszcze to wytrzymuje hehe nawet najmniejsze sprawy a mnie juz nerwy puszczaja, najgorzej to jest przy malej, bo nie hcce jej dac poznac, wiec tak kumuluje w sobie i pozniej M obrywa. Nie wiem sama jak sie uspokoic, dzis jakby lepiej bylo....to chyba hormony
a do tego istatnio mam takie okropne uczucie ciezkosci i zmeczenia w nogach i czasem jak sie przeciagam to jakbym skurcz miala. Biore witaminy ale moze mam jeszcze za malo magnezu....tez tak macie moze? zimne prysnzice na lydki troche pomagaja, najgorzej ejst rano, jak wstaje z lozka to ledwo chodze, nogi mnie bola jakbym w nocy setkim kilometrow zrobila

wiolka buty na parapecie -wedlug mądrości ludowych - mają zapewnic pogode:) powinnas miec tez coś starego, coś pożyczonego i coś błękitnego ale nie wiem dokladnie co te rzeczy oznaczaja ;-)
mummy to na pewno hormony:) tez mialam kilka takich dni ale juz mi przeszlo... :-) Lydki mnie nie bola za to nie moge wstac z lozka przez biodra:baffled: i bardzo czesto boli mnie zołądek...

Clodi a na L4 nie mozesz isć?ja nie pracuje a też mi cieżko więc cie podziwiam:tak: Lili-współczuje kłótni z mężęm mnie najczęściej z równowagi mąż wyprowadza ale ostatnio musze wam sie pochwalić wyciszyłam sie i panuje nad emocjami;-) Mummy2 każda kobieta w ciaży ma mało magnezu a jakieś środki relaksacjii? próbowałaś? odprężające kąpiele czy coś?:sorry2: 4Madlen- z tymi butami moge spróbować tylko nie wiem czy jest sens aż tak bardzo ryzykować bo mam sandałki a jak mi niedaj Bóg w nocy jeden spadnie to nasza sunia pewnie by go do rana zeżarła i musialabym ją udusić:dry: coś starego to mam samą siebie i meża:-D coś pożyczonego to drużka mi kolczyki pożyczy pomimo że sobie kupiłam ,ale tradycja a nienbieskiego to podwiążke mam niebiesko-białą:happy:dziękuje za rady Nathani powiem ci że dziś też jeszcze jutro i czwartek chyba będę miala luźniejszy a najcieży piątek oby dotrwać do wesele przetrwać i z górki:happy:a ty jak sie masz?

witajcie :) kilka dni do Was nie zaglądałam bo miałam sporo na głowie :-( postanowilismy z mężem skonsultować się z innym ginekologiem tak na wszelki wypadek, zapisałam się na prywatną wizytę do ordynatora porodówki w naszym szpitalu i idę w czwartek na 19 :happy: poza tym mój mąż miał mały wypadek, ma pęknięty mięsień barku, dostał zwolnienie i chodzi na krioterapię, ma nosić tękę na temblaku i nie przemęczać jej :-(

reklama
Witam nowa mamusie:-)

A ja sie nastalam w kuchni, zachcialo mi sie skomplikowanych obiadow i leci ze mnie ciurkiem, glupi pomysl stac przy gazie w upal:sorry2:

Wiola skoro dziewczyny podaja slubne rady to pamietaj zeby meza zawinac pod oltarzem;-) a jak Nastka pewnie sie doczekac nie moze???

Lili nie denerwuj sie, nie wiem czy te nerwy wogole cos daja, tylko maluszkowi szkodza;-)Ja tez sie wyciszylam i probuje dac na luz szczegolnie teraz;-)

Kajcia zdrowka dla M;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry