Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
i bardzo czesto boli mnie zołądek...
Lili-współczuje kłótni z mężęm mnie najczęściej z równowagi mąż wyprowadza ale ostatnio musze wam sie pochwalić wyciszyłam sie i panuje nad emocjami;-) Mummy2 każda kobieta w ciaży ma mało magnezu a jakieś środki relaksacjii? próbowałaś? odprężające kąpiele czy coś?
4Madlen- z tymi butami moge spróbować tylko nie wiem czy jest sens aż tak bardzo ryzykować bo mam sandałki a jak mi niedaj Bóg w nocy jeden spadnie to nasza sunia pewnie by go do rana zeżarła i musialabym ją udusić
coś starego to mam samą siebie i meża
coś pożyczonego to drużka mi kolczyki pożyczy pomimo że sobie kupiłam ,ale tradycja a nienbieskiego to podwiążke mam niebiesko-białą
dziękuje za rady Nathani powiem ci że dziś też jeszcze jutro i czwartek chyba będę miala luźniejszy a najcieży piątek oby dotrwać do wesele przetrwać i z górki
a ty jak sie masz?
poza tym mój mąż miał mały wypadek, ma pęknięty mięsień barku, dostał zwolnienie i chodzi na krioterapię, ma nosić tękę na temblaku i nie przemęczać jej :-(