Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pogoda okropna, leje i wieje, ehhh..
Mój Mały łobuz znowu sobie skacze po moim pecherzu w najlepsze a ja co 5 min na siusiu
Dzisiaj zaszalałlam w lumpku i za półtora funta kupiłam body, pajaca i dwie bluzeczki:-) Fiolka oby sie poiprawiło z tym sąsiadem. Lilith współczuję cinamona Tobie to tylko pozazdrościć tego słoneczka i ciepełka.
Ależ mnie głowa boli dziś... wszystko przez tę radę, może nie wstałam jakoś mega wcześnie ale 3 godziny siedzenia w duchocie, mało picia, jedzonka... i do tego niskie ciśnienie
Dziewczyny tez macie takie problemy z wieszaniem prania jak ja? Sznurki mam dośc wysoko i jak troche popodnosze ręce do góry to mnie brzuch boli :-(Zastanawiam się teraz nad kupieniem suszarki łazienkowej i wystawieniem jej na dwór. A poza tym to chyba jakiegoś tasiemcaa połknełam bo ciągle aby jem i jem i ciągle głodna jestem :-) dzisiaj miałam straszną ochotę na słodkie i własnie wsuwam płatki czekoladowe
Kajcia ja mam suszarkę taką rozstawianą, rąk nie podnoszę, więc problemu nie mam.
Też mam dni że jadłabym i jadła, zwłaszcza słodkie, a tu cukier za wysoki :-(
Ja jakos Dziewczyny nie moge powrocic do rzeczywistosci po wakacjach takze wybaczcie Dziewczyny za brak udzielania sie. No ale od poniedzialku Mlody rusza na podboj przedszkola takze troche wiecej czasu bedzie i oddechu.
Wczoraj odgruzowalam ubranka po Adasku i nawet mam kilka w odcieniach dziewczecych w ogole nie uzywanych co mnie oczywiscie ucieszylo.
Ponadto dziecie w brzuszku od paru dni szaleje teoretycznie 24h/d co skutkuje slabym moim samopoczuciem bo kopie mi po wszystkich narzadach az mi nie dobrze,no ale co zrobic...poza tym robie sie cos chora boli mnie gardlo i mam kaszel i nie wiem zabardzo czym mam sie ratowac. Dzisiaj zazylam herrbitusin ale poprawy raczej nie ma moze macie jakis bezpieczny pomysl na moje gardelko?