reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Pogoda okropna, leje i wieje, ehhh..
Mój Mały łobuz znowu sobie skacze po moim pecherzu w najlepsze a ja co 5 min na siusiu:szok:
Dzisiaj zaszalałlam w lumpku i za półtora funta kupiłam body, pajaca i dwie bluzeczki:-)
Fiolka oby sie poiprawiło z tym sąsiadem.
Lilith współczuję
cinamona Tobie to tylko pozazdrościć tego słoneczka i ciepełka.

Wiola moj maly w 28 tyg wazyl 900 gr czyli jak najbardziej jest ok:tak:

Fiolka nie no moze sie wkoncu sasiedzi zreflektuja;-) trzymam kciuki;-)

Cinamona zazdroszcze sloneczka i ciepelka:cool2:

Bulkaasia
u nas tez pada i jutro tez ma padac dopiero na weekend ma sie rozpogodzic;-)

My się idziemy ważyć jutro, nie mogę się doczekać :tak:

Ależ mnie głowa boli dziś... wszystko przez tę radę, może nie wstałam jakoś mega wcześnie ale 3 godziny siedzenia w duchocie, mało picia, jedzonka... i do tego niskie ciśnienie :dry:

Dziewczyny tez macie takie problemy z wieszaniem prania jak ja? Sznurki mam dośc wysoko i jak troche popodnosze ręce do góry to mnie brzuch boli :-(Zastanawiam się teraz nad kupieniem suszarki łazienkowej i wystawieniem jej na dwór. A poza tym to chyba jakiegoś tasiemcaa połknełam bo ciągle aby jem i jem i ciągle głodna jestem :-) dzisiaj miałam straszną ochotę na słodkie i własnie wsuwam płatki czekoladowe :-D

Kajcia ja mam suszarkę taką rozstawianą, rąk nie podnoszę, więc problemu nie mam.
Też mam dni że jadłabym i jadła, zwłaszcza słodkie, a tu cukier za wysoki :-(

Ja jakos Dziewczyny nie moge powrocic do rzeczywistosci po wakacjach takze wybaczcie Dziewczyny za brak udzielania sie. No ale od poniedzialku Mlody rusza na podboj przedszkola takze troche wiecej czasu bedzie i oddechu.

Wczoraj odgruzowalam ubranka po Adasku i nawet mam kilka w odcieniach dziewczecych w ogole nie uzywanych co mnie oczywiscie ucieszylo.

Ponadto dziecie w brzuszku od paru dni szaleje teoretycznie 24h/d co skutkuje slabym moim samopoczuciem bo kopie mi po wszystkich narzadach az mi nie dobrze,no ale co zrobic...poza tym robie sie cos chora boli mnie gardlo i mam kaszel i nie wiem zabardzo czym mam sie ratowac. Dzisiaj zazylam herrbitusin ale poprawy raczej nie ma :( moze macie jakis bezpieczny pomysl na moje gardelko?

Na... ich bin da;-)
O wizycie w wątku...

No to mam już do pary dziurawca... Mały latawiec był na poczatku zawiedziony, ale później stwierdził, że muszę jej imię nadać:-D

Liwuś wakacje potrafią rozleniwić, co? :cool2: wybaczamy brak aktywności i czekamy aż do nas wrócisz :)

Jak te Wasze Dzieci to robią, że tak rojbrują Wam w brzuchach? Moja to jakiś mega leń w takim razie...:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry