reklama

Mamuski grudniowe

reklama
mi mała cały czas kopie tak niemiłosiernie że brzuch skacze i wszyscy już czują wierci pięta z niej niesamowita każde dzieciątko jest inne a to ze mniej kopie czy nie az tak silno to akurat zaden powód do stresu :happy2: Nastka już śpi ja zaraz też ide lulu

Witajcie kochane. trzymam za wizytujące. moja mała szaleje w brzuszku i też w pęcherz uderza. Dziewczyny w jakiej pozycji najlepiej Wam się spi?
ciril biegne czytać co u ciebie:tak:

fiolka mam nadzieję, że ten koleś rzeczywiście był szczery i nie odwali Wam numeru...
nathani mnie się w ogóle beznadziejnie spi... nawet jak mam kojec :baffled:
liwus krwotoki z nosa to oznaki anemii, też miewam w nocy właśnie... beznadziejne uczucie :dry:

ide robić sniadanko. miłego dnia :)

Witam z kawusią:)

Czy Wam tez się tak koszmarnie spi???
Ja ostatnio przewalam sie tylko z boku na bok z tym moim rogalem i spac nie moge juz mnie biodra bolą od tego ciągłego spania na boczkach://
A kregosłup krzyzowy to non stop mnie boli, już nie wyrabiam:no:
A jeszcze mały najaktywniejszy własnie w nocy więc to juz totalnie mnie wybija - to akurat pozytywnie ale spac nie daje juz teraz skubany:sorry2:

Fiolka współczuje sąsiadów. wiem cos o "miłych" sasiadach ja mam z kolei starsza pania której przeszkadza nawet to że stoje we wlasnycm ogrdku jest niepoczytalna a co za tym idzie niebezpieczna tez juz wołalismy policje bo życ nam nie daje, juz było ze i wózek mi skopała i drzwi wejsciwe od domu, jednym słowem masakra i czekam az się pani porzadnie zestarzeje i zroi miewjsce komus normalnemu:no:

Kto dzis wizytuje? trzymam kciuki:tak:
Ja to jeszcze 2 tyg. kurcze strasznie długo przyszło mi czekac na ta wizyte bo mój gon wyjechal i mi sie o ponad tydz. przesuneło...

Hej :happy:
Fiolka fajnie, że koleś się zainteresował i sąsiedzi, może w końcu coś do niego dotrze :tak:
nathani ja tak jak przed ciążą, czyli na prawym boku, reszta pozycji odpada :dry:
Wpadnę dopiero wieczorem, jeśli nie padnę, bo sporo zajęć na dzisiaj. Muszę odrobinę chociaż ogarnąć chałupę, iść z małą na zakupy kupić jakieś kapcie i przynajmniej część wyprawki do przedszkola. Potem wymyśleć coś na obiad, a potem jeszcze mam mieć paprykę na leczo w słoiki, więc roboty od groma. Pranie już wstawione.Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie te kolkowe bóle i ciągła chęć spania :dry: A i jeszcze po wyniki muszę wpaść. Więc dopijam kawkę i spadam.
A wam kochane lekkiego i miłego dnia życzę :tak:

reklama
Witam z rana :-) Dalej Was nie udało mnie się nadrobić :-(
U nas dziś zimno i pada... A mieliśmy z Luśką do fryzjera iść... No nic może po południu przestanie padać to pójdziemy :-)
Miłego dnia wszystkim życze :-)
Ide jakieś śniadanko zjeść :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry