Hej,
dziękuję za wsparcie i pomocne słowa
Kajcia jak jeszcze niedawno jedzenie mogło dla mnie nie istnieć to teraz ciągle bym coś mieliła
Vivienne mój też nieźle czasem szaleje, brzuch nie raz mi skacze a nawet ostatnio jak leżałam w wannie to woda się ruszała

choć są dni że czuję go jak się rusza ale chyba kopie w drugą stronę.
Ciekawe co będzie potem

ale Ci dobrze z tym spaniem
Nathani mi od jakiegoś czasu w każdej pozycji źle się śpi obracam się z boku na bok mase razy w nocy :/
Sarka nieźle :/ w sumie pod nami jest też starsza babka z synek takim niepełnosprawnym umysłowo i u nich wkurza mnie że słuchają jakiegoś apelu jasnogórskiego czy takich innych rzeczy bardzo głośno

Ale to nic w porównaniu z tymi z góry
Wczoraj była kompletna cisza że aż się dziwiłam
Betiks szalejesz konkretnie jak Wy niektóre dajecie radę tak aktywnie ja to nic konkretnego nie robię czasem aż nudno mi
Anka trzymaj się :*
Lilith współczucia ale dasz radę
Wiolka odetchniesz sobie teraz

a jak się czujesz jako żona
Mam tak samo jak TY z tym spaniem
Ja wizyty mam co miesiąc, słyszałam że potem są częściej co dwa tyg ale ja mam zapisane do listopada co miesiąc nie wiem czemu tak bo koleżanka u tej gin miała co dwa tyg pod koniec ale może temu że moja ciąża na razie bezproblemowa ...
Asia to świetnie :-) ja też lubię ten klimat kiedyś byłam ta takim dużym stadionie na meczu ale było ekstra
co u mnie
W nocy mi się zebrało na amory i pierwszy raz było całkiem fajnie

potem mieliśmy problem aby wstać
Byliśmy u moich rodziców, kupiłam sobie u nich na targu 3 pary bytów (2 razy czółenka i jedne na obcasie na jesień ) i mama mi kupiła jeszcze sweterek
Wszyscy na około mnie wychwalili jak pięknie wyglądam
Potem mama mi włosy zafarbowała a następnie siostrę obcięłam i teraz do domu dotarliśmy...
Wcinam snacki i nadrabiam