reklama

Mamuski grudniowe

bulkaasia ale super przygoda z tą paraolimpiadą :) chętnie bym się tam znlazała :)
ja sie czuję jakby mnie ktoś poturbował... w dodatku coraz częściej mam takie skurcze jak miesiączkowe... i nie wiem czy to te braxtona hicksa czy coś innego... piję magnez ale mnie to niepokoić zaczyna bo trwa to jakiś tydzień już...
Pogoda u mnie szara i ma popadać a ja mam do sprzatania całą chałupę:dry:

reklama
Witam:)

Nouke mam identycznie z tymi nocami:/ ja z kolei nie spałam od 3 do 6 potem juz przez nerwy zasnać nie moglam że zaraz musze wstać, na szczeście mala pospala do 8 ale ja to bym pospała jeszczeee...:ppp

vivienne no ja sie nawet troche dziwie że dośc szybko zaczełas tą szkołe rodzenia - ja swoja w pierwszej ciązy to zaczęłam od 7 mies. jakos i trwała juz do końca pod sam koniec przy terminie to był nawet trening parcia;-) (który nota bene i tak nic mi nie dał;p)

Ja wizytę miałam 9.08 a teraz dopiero bedzę miala 13.09 czyli całe 5 tyg:dry:

Hejka. Właśnie wstałam :zawstydzona/y: Ale nie powiem, żebym była wyspana, w dodatku krzyż boli, a tu warzywa leżą i czekają na przerobienie :sorry2: Muszę też wyjść na zakupy spożywcze, a mi się nie chce, bo pogoda szaro-bura :dry: Piję kawkę i próbuję się obudzić.
Fiolka fajny dzionek wczoraj miałaś i do tego udane amory, fiu, fiu :-) U mnie to pod względem lipa ostatnio, bo jak już zaczyna być fajnie, to mały się pcha na pęcherz, no i po sprawie :baffled: I też zawsze jestem pod wrażeniem twojej pamięci i wymieniania co u każdej się działo i odniesienia się do tego :tak:
Bulkaasia super, że mogłaś to zobaczyć. Nasza TVP wykupiła wyłączność transmisji, po czym stwierdziła, że nie będzie transmitować żadnych relacji :no: Tak więc zostaje tylko TV zagraniczna. Przykro, bo tam zawodnicy zmagają się przede wszystkim sami ze sobą, potem o medal i moim zdaniem powinno się ich tym bardziej wspierać i dopingować, a nie spychać na bok. A my możemy sobie tylko ponarzekać na TV publiczną, która karze płacić abonament, a zabiera najpierw programy dla dzieci, teraz paraolimpiadę i nadaje za to przez pół dnia obrady sejmu, tak jakby to kogoś obchodziło :angry: Poniosło mnie lekko :sorry2:
Miłego bez skurczowego dnia wam życzę :tak:

Dzień dobry Fiolka-kochana czuje sie tak samo jak wcześniej chciaż teraz moze faktycznie bardziej z Błogoslawieństwień Boskim :sorry2:u nas wszyscy mówią jak gdzieś jestem jak sie ma Julitka zabawnie bo juz widać że taki zaakceptowany członek rodziny:tak: Nathani-musimy sobie znleść zajęcie zebyśmy sie nie nudziły:-D betiks-moze wrzuć sobie na luz kochana bo taki tempo tyle roboty żebyś sie nie przeforsowała:sorry2: 4Madlen-moze z lekarzem sie skonultuj żebyś miala pewność co robić jak cie dopadają:dry:mam nadzieje że ci miną u mnie też jest chłodniej i pada ale nie najgorzej tydzień temu bylam od 6 rano na nogach i sie szykowałam a teraz juz na luzie ale malutka dokazywała przez całe wesele była aktywna m sie śmiał że jej sie spodobało:happy2: Milego dnia kochane

Witam z rana ;)

Sarka ja zaczęłam wcześnie bo chciałam z mężem chodzić, a on ma takie głupie godziny pracy zawsze że nie mógłby od września, a że w wakacje oboje wolni to skorzystaliśmy z oferty już teraz. A co, niech chłopak wie co go czeka :cool2:

Dziś mamy dzień sprzątania, ja opanowuję kuchnię Misiek resztę, nie ma co się przeforsowywać. Za to popołudniu przychodzą znajomi, pierwszy raz na to mieszkanie więc ordnung must sein :-D

Na wczorajszym badaniu Mała mi się rozbrykała i chyba jej tak zostało, przynajmniej po części bo więcej jej czuję niż zwykle, super :cool2:

4madlen mówisz że zbiera się na deszcz? Moja koleżanka dziś w Radomiu bierze ślub, może przegoni chmurzyska, bo jak nie to trochę kiepska pogoda na taki dzień... U nas też coś pogoda niezdecydowana, wstawiłam pranie ale chyba dziś musi obejść się bez balkonu.

No nic, wracam sprzątać, miłego dnia dziewuszki :tak:

Hej.
Haha Vivienne ja mam takie jakieś zboczenie że chce zawsze wszystkim prawie odpisać :sorry2:
może lekarz zapobiegawczy, w sumie TY miałaś problemy z brzuszkiem napinaniem i chyba szyjką jeszcze o ile pamiętam...

Ciril ja też noce mam ciężkie, budzę się ciągle. W nocy czuje nawet małego, dziś mi przeszkadzało
chrapanie męża, plus słyszałam u góry jak wstali i coś robili w kuchni (mają nad naszą sypialnią)
Jejku okropnie wrażliwa jestem ten mój słuch :dry: a i to jeszcze wszystko w zatyczkach do uszu...

Noukie współczucia :/

No wrzesień się u nas kijowo zaczął bo pada i zimno

Liwus hehe dobre :-D
i dobrze piszesz mi się wydaje że organizm się przyzwyczaja do nocnego wstawania
mógłby jeszcze poczekać :-p

4Madlen mi się wydaje że jak najbardziej mogą być te skurcze

Betiks bo ja sobie czytam i od razu odpisuje mam 2 karty otworzone ;)
no my mieliśmy pierwsze przytulanka od początku :sorry2:
już żal mi było mojego i się przemogłam jakoś...
Co do transmisji masz zdecydowaną racje, nie rozumiem czemu tego nie pokazują i się tym nie "podniecają"
jak to też olimpiada i też startują Polacy na dodatek zdobywają więcej medali

Wiolka to super :D ja czekam nadal na fotki :tak:

My mieliśmy jechać do babci w niedziele na imieniny i tak sobie zaplanowaliśmy a wczoraj mama mówi że jadą dziś :dry: bez komentarza nawet bym się o tym nie dowiedziała :/
Tak więc dziś nie damy rady, mój idzie na mecz a potem niby idziemy na koncert Kombi:-p

a ja po płaczu właśnie sie zbieram. Mam dziś nieoczekiwanych i nie chcianych gości niestety jak widać brak mi asertywności by odmówić. i boli mnie podbrzusze :no:

Hej dziewczyny w ten zimowy dzień. Tutaj to już jesień zawitała a u mnie brak ciepłego okrycia bo w żadne sie nie dopinam. Dlatego lecę teraz kupic jakiś luźny ciepły sweterek chociaż.
betiks paraolimpiada to wspaniałel przeżycie i zgadzam się z Tobą w 100%. tutaj zawodnicy wkładają wiele pracy i trudu by zdobyć medale a traktuje się ich jak gorszych. Zwyły zawodnik nie musi tyle sie napracować, sponsorzy sami przychodza a taki niepełnosprawny musi o wszystko postarać sie sam. łęzka mi się kręciła gdy widziałam jak biegną, czy też skaczą w dal. Ta ich determinacja, upór i duch walki - bezcenne.:tak:
Nathani współcuję, też nie lubię takich gości a po ostatnich stanowco mówię nie!

reklama
Cze dziewczynki,
ja dzis w dobrym nastroju, bo 1.09, a ja kocham jesien i zime :cool2: Uwielbiam chlodne zamglone poranki i lekki powiew ciepelka w poludnie...ech szkoda, ze musze caly czas lezec hehe
Nouki- widzialam, juz jest maj13 , a to znaczy, ze my coraz blizej konca :-D Ja spie srednio 4-5 h kazdej nocy :wściekła/y:Albo nie moge zasnac, albo mnie siku budzi, albo bol brzucha. Mam nadzieje, ze za pare miesiecy tylko synus nie da mi sie wyspac! :-D

Nathani- wspolczuje. Ja nie cierpie niezapowiedzianych wizyt. Moj M nawet juz nikogo nie zaprasza, a jak ktos chce przyjsc to mowi, ze ja sie zle czuje i tyle... Moze wez napij sie melisy i zjedz magnez. To Cie uspokoi i wyciszy :-)

4Madlen- na 100% to Braxtony. Juz jestes w 7 miesiacu i jak najbardziej mozesz je czuc, ja czuje od 18 tygodnia. Bierz magnez i nie masuj brzuszka, mozna tylko przylozyc ciepla reke i oddychac przeponowo podczas skurczu. Nie mart sie to naturalne. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry