4madlen
Mateczka Anteczka :)
bulkaasia ale super przygoda z tą paraolimpiadą
chętnie bym się tam znlazała 
ja sie czuję jakby mnie ktoś poturbował... w dodatku coraz częściej mam takie skurcze jak miesiączkowe... i nie wiem czy to te braxtona hicksa czy coś innego... piję magnez ale mnie to niepokoić zaczyna bo trwa to jakiś tydzień już...
Pogoda u mnie szara i ma popadać a ja mam do sprzatania całą chałupę
ja sie czuję jakby mnie ktoś poturbował... w dodatku coraz częściej mam takie skurcze jak miesiączkowe... i nie wiem czy to te braxtona hicksa czy coś innego... piję magnez ale mnie to niepokoić zaczyna bo trwa to jakiś tydzień już...
Pogoda u mnie szara i ma popadać a ja mam do sprzatania całą chałupę

Ale nie powiem, żebym była wyspana, w dodatku krzyż boli, a tu warzywa leżą i czekają na przerobienie
Muszę też wyjść na zakupy spożywcze, a mi się nie chce, bo pogoda szaro-bura
I też zawsze jestem pod wrażeniem twojej pamięci i wymieniania co u każdej się działo i odniesienia się do tego 
Tak więc zostaje tylko TV zagraniczna. Przykro, bo tam zawodnicy zmagają się przede wszystkim sami ze sobą, potem o medal i moim zdaniem powinno się ich tym bardziej wspierać i dopingować, a nie spychać na bok. A my możemy sobie tylko ponarzekać na TV publiczną, która karze płacić abonament, a zabiera najpierw programy dla dzieci, teraz paraolimpiadę i nadaje za to przez pół dnia obrady sejmu, tak jakby to kogoś obchodziło
Poniosło mnie lekko
betiks-moze wrzuć sobie na luz kochana bo taki tempo tyle roboty żebyś sie nie przeforsowała
Milego dnia kochane
Albo nie moge zasnac, albo mnie siku budzi, albo bol brzucha. Mam nadzieje, ze za pare miesiecy tylko synus nie da mi sie wyspac!