Fiolka_130
Fanka BB :)
Ja tez mam zły dzień znów :-(
Normalnie zasnęłabym i się obudziła w grudniu.
Byliśmy na chwile na koncercie ale musieliśmy wracać bo mnie żołądek bolał i kręgosłup.
Mój brat został u nas na noc to siedzieli z D. do 2 i grali ...
Ja poszłam spać ale masakra co mi się dzieje w nocy, do wc chodzę non stop, przewracam się z boku na bok w kółko a rano bolała mnie każda część ciała
Do tego do 3 słyszałam jak się stukają na górze, co z tego że imprezy nie robią ani nie spraszają nikogo jak łażą w kółko, trzaskają drzwiami i chodzą jak słonie
(muszę jakoś nakłonić D. aby ich upomniał ale on nie chce za bardzo :| bo mówi że nie może im zakazać chodzić)
Mnie teraz wszystko potrafi wybudzić ze snu, mam wrażenie że w ogóle nie śpię głęboko tylko takie mikro drzemki mam dość
Głowa mnie boli od tego i chyba zacznę pić melisę bo nerwowo nie wyrabiam.
A i przez niewyspanie jest mi niedobrze
Normalnie zasnęłabym i się obudziła w grudniu.
Byliśmy na chwile na koncercie ale musieliśmy wracać bo mnie żołądek bolał i kręgosłup.
Mój brat został u nas na noc to siedzieli z D. do 2 i grali ...
Ja poszłam spać ale masakra co mi się dzieje w nocy, do wc chodzę non stop, przewracam się z boku na bok w kółko a rano bolała mnie każda część ciała

Do tego do 3 słyszałam jak się stukają na górze, co z tego że imprezy nie robią ani nie spraszają nikogo jak łażą w kółko, trzaskają drzwiami i chodzą jak słonie
(muszę jakoś nakłonić D. aby ich upomniał ale on nie chce za bardzo :| bo mówi że nie może im zakazać chodzić)Mnie teraz wszystko potrafi wybudzić ze snu, mam wrażenie że w ogóle nie śpię głęboko tylko takie mikro drzemki mam dość
Głowa mnie boli od tego i chyba zacznę pić melisę bo nerwowo nie wyrabiam.
A i przez niewyspanie jest mi niedobrze
wczoraj nas nawiedzil kolega A ktory by ł na weselu a teraz nagle w porze obiadu przyjechali nie zapowiedziani goście
a po obiedzie mamy mieć planowanych gości uciekam pa