reklama

Mamuski grudniowe

Ja tez mam zły dzień znów :-(
Normalnie zasnęłabym i się obudziła w grudniu.
Byliśmy na chwile na koncercie ale musieliśmy wracać bo mnie żołądek bolał i kręgosłup.
Mój brat został u nas na noc to siedzieli z D. do 2 i grali ...
Ja poszłam spać ale masakra co mi się dzieje w nocy, do wc chodzę non stop, przewracam się z boku na bok w kółko a rano bolała mnie każda część ciała :confused:
Do tego do 3 słyszałam jak się stukają na górze, co z tego że imprezy nie robią ani nie spraszają nikogo jak łażą w kółko, trzaskają drzwiami i chodzą jak słonie:-( :( (muszę jakoś nakłonić D. aby ich upomniał ale on nie chce za bardzo :| bo mówi że nie może im zakazać chodzić)
Mnie teraz wszystko potrafi wybudzić ze snu, mam wrażenie że w ogóle nie śpię głęboko tylko takie mikro drzemki mam dość
Głowa mnie boli od tego i chyba zacznę pić melisę bo nerwowo nie wyrabiam.

A i przez niewyspanie jest mi niedobrze :(

reklama
A ja siadlam na forum od rana, czytam o alergikach, moja dzis zrobila kupke ze sluzem, chyba....masakra ile tego jest, moja mala ma niewiele alergii na ciele, a ostatnio zaczelo jej nawet znikac, wczoraj dalam jej troche sliwek z gerbera, po nich ja goni na kupke.

Dzień dobry ja lubie gości ale bez przesady teraz jak był u nas mój brat dawno go nie widzialam ale byłam zmęczona po ich tygodniowej wizycie:sorry:wczoraj nas nawiedzil kolega A ktory by ł na weselu a teraz nagle w porze obiadu przyjechali nie zapowiedziani goście:wściekła/y:a po obiedzie mamy mieć planowanych gości uciekam pa

witajcie, wreszcie udalo mi sie kurtke kupic bo myslalam ze juz nic nie znajde. Bylam w piatek na zakupach ale zadnej kurtki nie widzialam na jesien/zima, wszystko dopasowane i tyle. U nas rano i wieczorem robi sie juz dosc chlodno wiec spodziewam sie ze lada chwila w ogole sie ochlodzi. Zreszta u mnie w yorkshire to za bardzo ciepla w tym roku nie bylo, jak juz slonce przyswiecilo to razem z chlodnym wiatrem. no ale kupilamw H&m taka do pupy, nie ciazowa ale z tylu ma zakladke i sie rozchodzi wiec brzuszek ladnie sie miesci i jeszcze miejsca troszke jest na dodatkowe kilogramy ;-) mysle ze po ciazy tez spokojnie ja zaloze i o to mi chodzilo. Zreszta tej zimy to chyba nie wroce juz do firmy sprzed ciazy (tak licze do marca) a wszystkie kurki mam dopasowane w talii.
Basia nie panikuj, wiem ze sluz to nie jest dobry objaw ale jelsi nie zdarza sie przy kazdej kupce to nie ma sie o co martwic. Moja cora jak byla taka malutka tez czasem miala troszke sluzu w kupce. GP oczywiscie stwierdzil ze dopoki sa to niewielkie ilosci i nie za kazdym razem to nie ma sie czym martwic, no i faktycznie przeszlo....Moze wprowadzilas cos nowego?
Fiolka - wyglada na to ze masz dzis zly dzien, ja tez czasem takie miewam, doskonale wiem jak sie czujesz kochana! Wlasnie jak bylam na tym etapie ciazy co ty teraz jestes to ciagle cos mi bylo, dopiero od paru dnia jakby sie troche uspokoilo, chyba hormony ;-) bedzie lepiej!
Wiolka ja tez tak mam - fajnie ale co za duzo to nie zdrowo :tak:

Hej Brzuchatki, dzisiaj sie nie wyspałam i działam wszystkim na nerwy bo jestem marudna.
Jedzenie mnie odrzuca a w brzuchu aż piszczy z głodu, ehhh...
mummy pochwal sie kurteczką:-)
wiolka a kiedy wrzucisz foteczki?
Fiolka współczuję.
Jutro znowu do pracy, nie chce mi się!!!

Ja za to zamieniłam się na dyżury i zamiast jutro mam w środę.
Jutro muszę tylko jechać po druk RMUA a we wtorek w końcu do diabetologa. Mam nadzieję że przyjmie mnie o jakiejś ludzkiej porze bo na 15 muszę być w pracy :dry:

Mnie wczoraj cały dzień nie było, dzisiaj dopiro teraz weszła,wiec nawet nie mam zamiaru nadrabiać.

Ja ma 4nogiego gościa w domku na cały tydzień Mila jest przesłodka, choc troszke tęskni za panią ... ale jeszcze nie jest tragicznie, za to chrapie gorzej od R hehehe.

Jutro postaram sie co nieco nadrobić.

cześć ciężarówki :)
mnie w nocy bolał krzyż ale chyba dlatego że uparłam sie i mojemu Mężowi pomagałam w składaniu mebli :) ale komodę już mały ma, i okazało sie że mi nie wejdzie łóżeczko koło komody :) muszę pod innym kontem łóżeczko ułożyć, ale tez będzie dobrze może nawet wygodniej :) dzisiaj kupiłam tez album dla małego i wstawiłam wszystkie fotki z USG i mojego brzuszka :)
jutro mam wizytę, już sie doczekać nie mogę :D

Bułkasia zpróbuje coś dzisiaj wrzucić jak sie uda a jak nie to jutro:tak: małą do przedszkola szykuje spakowalam jej rzeczy do worka w razie gdyby im były potrzebne i zaraz do kąpieli ją wrzuce i poprasuje ciuchy na jutro ale będzie spokój w domu :-)a wy gdzie wszystkie sie podziewacie cały dzień?:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry