reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Ja tylko na chwilę wpadlam powiedzieć DOBRANOC,bo lece już do wyrka. Adasiowy worek na jutro spakowany,a ja jutro idę do laboratorium zrobic badania tej nieszczesnej glukozy i w dodatku mam 75g ..bllee...trzymajcie kciuki :)

Fiolka-to powzwiedzalaś dziś troszke my w domku pognilismy mozna powiedzieć że osypialiśmy wesele bo mój brat poojechal dopiero w piątek wiec była cisz w domu nikt sie nie kręcil a jutro do przeszkola ciekawe jak małej pójdzie po tak długij przerwie:eek: Liwuś-kochana &&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro jak ja sie ciesze że to badanie mam juz dawno za sobą życze powodzenia będzie dobrze:tak: a gdzie sie Misia podziewa?

Ostatnia edycja:
A ja dzis nic specjalnego nie robilam po poludniu przyjechal wkoncu majster i wymierzyl mi balustrade do schodow czas najwyzszy bo strach bez niej chodzic:sorry2:

Dobrej nocki:tak:

Ps moj maly jutro tez do przedszkola, trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty i badanka:)

No to ja życzę jutro wizytującym, pijącym glukozę i mamom przedszkolaków wraz ze swoimi pociechami dobrego dnia i samych sukcesów :tak:

Fiolka mówisz że trafiłaś na zjazd rodzinny? :-p

Padam na twarz, nie wiem jak będę wytrzymywać na dyżurach do 23 :szok:

kurteczka taka
Product Detail | H&M GB
kolor czerwony bo ja tak lubie zywo :-) naprawde to on bardziej w pomarancz wpada nawet

ja tez nie mam ostatnio apetytu, przekaski owszem ale jak przychodzi do obiadu to nic mi nie smakuje....
znowu mnie jakies uczulenie dopada, nie wiem juz od czego
we wtorek wracam do pracy po dluzszej przerwie, juz nawet mi sie chce, ciekawe jak dlugo hehe ale to w sumie niecale 8 tygodni to zleci szybko.
Dobrej nocki mile Panie

mummy śliczna kurteczka :tak:
do kiedy chcesz pracować? Ja wracam we wtorek do pracy, po dwóch miesiącach urlopu, ale za 3 tyg. mam wizytę u gina i na pewno już da mi zwolnienie, tylko nie wiem czy od razu od tego dnia czy od października już. No zobaczymy.

reklama
Mummy2 - kurtka rewelacja!! bardzo ladna i praktyczna az mam ochote wybrac sie do h&m - masz racje w uk juz czas na kurtke :)

Ja to w ogole jestem zmeczona od 2 dni a rano po sniadaniu nawet mam mdlosci. tak nagle mi sie zrobilo. tez tak macie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry