reklama

Mamuski grudniowe

Dzień dobry dziewczyny. Kurczę nie mam weny do niczego...nie wiem co jest. Dziś zebranie w szkole.
muffy - widziałam film super;-)
Ania trzymam za dzisiejszą wizytę daj znać po
Basia one ciesze że zdrowie lepsze i ze już niedługo będziecie w domciu
Dziś i jutro 28-30 stopni.

reklama
Dzień dobry ja wczoraj tylko was poczytalam wieczorem już nic nie pisałam Vivienne-powodzenia dla m dziś :tak: Basia_one-tak to jest z tymi przeziębieniami najczęściej atakują wtedy kiedy nie powinny:sorry2: milego i spokojnego powrotu Ja wczoraj u teściowki przeżywlam nawet nieźle było tylko kurcze wieczorem zjadłam pare grzybów marynowanych i od środka nocy boli mnie okropnie żołądek:confused2:zażylam 2 nospy teraz ale masakra:dry:u nas ładna pogoda czekam jak po mała przyjadą i sie poloże na chwile jeszcze moze mi przejdzie ten ból:sorry2: Miłego dnia wszystkim:-)

Lenka21-miło że do nas zaglądasz kibicuje ci mocno super że widziałaś serduszko dalej to szybciutko ci czas zleci a dzieciątko będzie rosło szybciutko i zdrowo:tak:to teraz czekamy jak już niebawem pochwalisz sie nam jaka płeć dzidziusia:-)

Witam wszystkie grudniowe mamuśki!Właśnie zarejestrowałam się na forum licząc na znalezienie tutaj wiele wskazówek i waszych cennych porad.Jestem w 6 miesiącu ciąży z moim pierwszym dzieckiem (dziewczynka). Obecnie jesteśmy z mężem na etapie kompletowania całej wyprawki (łóżeczko, fotelik itd.).

4madlen trzymam kciuki aby jednak było dobrze :)

Ja jutro ide do mojego nowego ginka ... ciekawa jaka będzie.???
MissFlower witaj wśród grudniowych grubasków :-p

Oooooooo dzisiaj zakonczyliśmy 26tc a jutro zaczynamy 27 :) ale ten czas zapie.......

reklama
Dzieki dziewczyny, myslalam ze u corci juz lepiej, ale dzis znow to samo, po wczorajszym grilu, mnie bolalo gardlo o 5 rano. Ale teraz juz lepiej, jutro mam wizytme u gp, jak bedzie gorzej to ide na zwolnienie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry