reklama

Mamuski grudniowe

Hejka....u mnie troche spraw na glowie, wiec i czasu nie mialam zajrzec:sorry2:

Lenka alez cudne wiesci:tak::tak::tak: &&&&&&&&&kciuki zeby tym razem wszystko bylo juz jak najlepiej:tak:

4Madlen juz 29 tydzien:-) Antos jest naprawde bezpieczny, glowa do gory wszystko bedzie dobrze:tak:

Witam nowa mame:tak:

reklama
Wiolka no własnie jak żołądek boli to gorzkiej mięty się napij nie łykaj zbyt dużo tej no-spy ... a jak dalej bedzie bolało to zadzwoń do ginka i powiedz mu ze żołądek cie boli może przepisze coś co pomoże.

Jutro na 14:30 do ginka jade ... ciekawe jaka ta nowa/y ginek będzie, będe usiała wyjechac troszkę wcześniej autkiem bo cholera wie ile bede tam kwitła.
Dzisiaj siostra zabrała pieska, mały sie popłakał i mówi że chce Mili. Biedaczek ...w sumie sama sie do niej przyzwyczaiłam, ale w piatek przyjadą na urodzinki Alanka wiec dziecko bedzie szczęśliwe :)

Kurcze dzisiaj praktycznie nic nie jadłam bo nie mam nawet takiej ochoty tylko cos tam przekąsiłam zeby tylko cukier zmierzyć...i dzisiaj cały czas poniżej normy ... mam mega chętke na słodkie, nie powiem ze nie jem bo czasami coś sobie skubnę ... ide zaraz coś zjeść bo kiszki marsza grają... Alanka zaraz położę spać, zjem i wezme prysznic:cool::-D

Dzięki dziewczyny wieczorem boli mnie bardziej dzwoniłam do mojego lekarza rodzinnego to mnie wysłal na opieke caloodobowa ale ja nie ufam innym lekarzom tylko jemu jak mi do jutra nie przejdzie to on jest rano w przychodni i do niego pójde to jest pewny lekarz bez potrzeby mnie faszerował niczym nie będzie Lili-powodzenia jutro &&&&&&&&&&&&&& Mieta mi nie pomogła ani rumianek podobno w ciązy nie wolno jeść grzybów nie wiem co mnie pokusilo

hej dziewczynki

nie lubię pisać na otwartych ale tym razem muszę.

Wiola na wszystkie problemy żołądkowe można pić w ciąży alugastrin w zawiesinie!!!!

ja miałam w ciąży z Antkiem taką akcję, że mnie tak żołądek bolał że prawie mdlałam. Wylądowałam na IP, nie dałam się zostawić w szpitalu i lekarz mi właśnie to polecił.

ps. to był chyba 6 miesiąc. Wiola wyślij kogoś do nocnej apteki i spróbuj przez noc to popić.

Fogia nie słyszalam o tym nigdy wypilam na noc jeszcze probiotyk moze złagodzi troszke te skurcze i nospe przedtem zażywałam zobacze jak będzie do rana dzięki:tak: Noukie też mam taką nadzieje co tak cie malo ostatnio?:sorry: Fogia mieszkamy w małej miejscowości u nas niestety aptek nocnych nie ma

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry