reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Wizytującym powodzenia ....
Wiolka i jak tam dzisiaj ? Ja jadłam grzyby w wakacje tzn.kurki i podobne i było ok. Pierwszy raz słyszę że w ciąży nie można :(
Ja dzisiaj chyba przejdę się na ciuszki zobaczymy co tam mają fajnego ...
Ponadto moje dziecko w przedszkolu już zaczęło sobie ustawiać Panie czyli niegrzeczny i już. Oj te chłopaki to chyba wszystkie takie ...
Miłego dzionka życze

Witam się z rana.

Nathani powodzonka i &&&&&&& trzymam.

Dzisiaj chyba bede miała cały dzień zajęty ... zanim pojade do ginka musze wziąść wyniki badac z przychodni w której była, mam nadzieje ze nie bedą robiły problemów te z recepcji bo bywają wredne.
Później jade o ginka ... ciekawe ile mi tam zajedzie ale mam nadzieje ze do 16 sie wyrobie bo na 17 jestem umówiona na oglądanie ciuszków i przy okazji sprzedawanie swoich po Alanku :-).
Zaraz ide zjesc jakies sniadanko:sorry2: później pranie i ogarniecie mieszkania, szybki prysznic i mnie nie ma juz o 13 do samego wieczora. Czyli cały dzień za kierownicą:shocked2::dry:

Dzień dobry dziękuje za rady i za &&&&&&&&&&&& dziś lepiej w nocy mnie bolał żołądek ale nie tak jak przedwczoraj do lekarza sie wybieram tylko przyjedzie później więc jestem teraz w domku zjadlam śniadanko i chwile odpoczne Lili-powodzenia i współczuje ci calego dnia za kierownicą całej reszcie życze miłego dnia u mnie znowu dziś gorąco będzie:-)

Witam ja :-)
Za wizytujące trzymam kciuki ;-)
Tak mnie naszło... Goko dawno nie widziałam, albo coś mi uciekło...
A i któraś o Misie pytała :-) Z tego co kojarze to Misia zrezygnowała z forum, i z tego co widze to raczej nas nie podczytuje
Ide dopic kawke i trzeba jechać załatwiać sprawy :-)
Wiolka trzymam kciuki, żeby ból żołądka zostawił Ciebie już w spokoju :-D
Miłego dnia :-) U mnie ma być 28stopni....

Witajcie! U mnie tez dziś gorąco ;-) Wiolka23 miło słyszeć że trochę lepiej, mój mąż przyjeżdża w czwartek i zastanawiam się co dobrego upichcić, miałam w planie coś z kurkami ale teraz to się zastanawiam, co by nie cierpieć jak Ty. Nie mam za bardzo planów na dziś, chyba wsiądę w samochód i pojadę na rynek, zrobiłabym kilka słoików papryki w miodzie :-) Wizytującym powodzenia!!! Miłego dnia;-)

Ania ja pytalam o misie zrezygnowala szkoda ale co zrobić milego zalatwiania:tak: Bakusiowa-ja nrmalnie pieczarki jadlam a grzyby marynowane mnie tak zalatwiły:baffled:dlatego do końca życia sie ich nie tkne:no: mi dopiero znajoma powiedziala ze w ciaży nie powinno sie jeść grzybów bo mogą zaszkodzić nie slyszałam o tym nigdy wcześniej:errr:u mnie dziś też gorąco

Witajcie kochane,
Ja dopiero wczoraj wrocilam z tego Madytu. Moj N po weselu nie mogl dojsc do siebie wiec stwierdzilismy ze bezpieczniej wrocic w poniedzialek.
Na weselu fajnie bylo, naprawde sie wybawilam tylko pod kloniec plecy mi juz wysiadaly, ale i tak wytrwalam do konca hehe
Wczoraj wieczorem was nadrabialam, a bylo tego sporo.
Witam nowe mamusie !!!
Basia_one zdrowka dla calej waszej trojki oj chyba czworki. A do Hiszpanii zapraszam sredecznie, sloneczko caly czas grzeje
Lenka21 gratulacje, wszystkie tutaj o tobie pamietamy i Ci goraco kubicujemy
4madlen bidluko, tyle Cie mocno
Wiolka23 jak dobrze ze juz lepiej sie czujesz
Lilith, Nathani powodzenia na wizycie.
Ja tez dzisiaj wizytuje, o 17.

A tak poza tym to zamowilam juz wozek. Kupilam w holenderskim sklepie, bo duzo taniej bylo i do tego zalapalam sie na promocje. Mialam kupic dopiero na przelomie pazdziernika i listopada ale skusilam sie juz teraz przez ta promocje. Zaoszczedzilam ok 300 EUR, szok normalnie. Teraz tylko czekam na przesylke, juz nie moge sie doczekac

Dzień dobry :-) Miki już śpi pewnie niedługo ten stan potrwa a później trzeba jechać po okularki :tak: Pogodę mamy ładną i umówiłam się do koleżanki na popołudniu. Muszę troszkę się oderwać od codzienności :-)
Wiolka cieszę się, że troszkę lepiej się czujesz. Koniecznie daj znać jak wrócisz od lekarza. A nfz to porażka. Jakby człowiek nie miał pieniędzy to by nawet nie mógł do wszystkich specjalistów się dostać. Trzeba jednak okularki kupić choćby nie wiem ile miały kosztować ;-)
Noukie coś taka zalatana? Odpocznij sobie troszkę bo później nie będzie okazji ;-)
Lilith powodzenia na wizycie ;-)
Nathani &&&& zaciśnięte :-)
Ania dość dużo dziewczyn zrezygnowało z tego co widzę. Raczej te same nicki się przewijają co stronę a szkoda bo im nas więcej tym weselej :-)
Cinamona powodzenia dzisiaj i gratuluje udanych zakupów :-)
Miłego i spokojnego dnia mamusie :-)

reklama
witam :-)
4madlen nie brzmi zbyt dobrze, ale najważniejsze że się nie pogarsza. kurcze, ile my kobiety musimy przejść żeby te naszego kochane maleństwa były z nami
lilithGoth, nathani i cinamona powodzenia na wizycie

ja do ginki ide dopiero za 2 tygodnie, a przedtem muszę zrobić ten test na obciążenie glukozą - blee, już się boję czy mi czasem niedobrze nie będzie...

macie już przygotowane kąciki dla waszych maleństw? ja jeszcze nie mam, ale powiem szczerze, że korci mnie, żeby już coś przygotować. tak w ogole to już bym chciala żeby chociaż listopad był :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry