Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Dzień dobry,
ja wczoraj nie miałam czasu nic naskrobać, dyżur 6-godzinny do 23, a dziś z rana leciałam na KTG. Jestem zmęczona, ale najważniejsze, że zapis prawidłowy. Małej się chyba nie podobało bo się tak wierciła, że mi te całe urządzonka skakały na brzuchu
Pochwalę się jeszcze, że mężulkowi udało się wczoraj zdać prawko! Szybko się uwinął, choć podobno egzaminator taki chamowaty że był pewien, że nie zda. A jednak, w najcięższym dla niego dniu akurat się udało
Lecę pod prysznic, bo jakoś mało przytomna dziś jestem po krótkim spaniu i wstawaniu o 6.
ja wczoraj nie miałam czasu nic naskrobać, dyżur 6-godzinny do 23, a dziś z rana leciałam na KTG. Jestem zmęczona, ale najważniejsze, że zapis prawidłowy. Małej się chyba nie podobało bo się tak wierciła, że mi te całe urządzonka skakały na brzuchu

Pochwalę się jeszcze, że mężulkowi udało się wczoraj zdać prawko! Szybko się uwinął, choć podobno egzaminator taki chamowaty że był pewien, że nie zda. A jednak, w najcięższym dla niego dniu akurat się udało

Lecę pod prysznic, bo jakoś mało przytomna dziś jestem po krótkim spaniu i wstawaniu o 6.

Vivienne-widzisz jaki mąż zdolny gartulacje teraz będzie wam lżej jak chociaż jedno ma prawko
Bylam u lekarza kończe przechodzić zatrucie mam zakaz jedzenia grzybów i wogóle kazal mi uważać co jem bo w ciazy latwo o zatrucia a ja mialam przed ciążą problemy z żoładkiem to dodatkowo musze zwracać uwage na diete i powiedział ze absolutnie nie wolno zażywać nospy kilka razy dziennie bo moze spowodowac przedwczesny poród albo poronienie
powiedział zebym sobie kupila czysty paracetamol do picia i w razie bólu go wypiła a z nospą to w szoku jestem nie słyszalam o tym sam mój gin i raz w szpitalu mi kazali zażywać nospe 3x2 jak boli brzuch
Dziękować Bogu że nic nie zrobiłam dziecku
Powiedzcie mi czy któraś z wam miala taki ból jagby kłucie w kroczku
takie dziwne uczucie jagby mnie włócznią przebijali i taki nacisk