reklama

Mamuski grudniowe

Witajcie kochane, alez pędzicie wczoraj nie miałam juz sił nadrabiać.
liwus - nasza Sara podrywa chłopców w przedszkolu, ponadto jest adwokatem grupy także tez jest nie zła:tak:
cinamona - opłacało się kupić sporo zaoszczędziłaś:-)
adgam85 - nic nie mam przygotowane, zero weny:-(
vieviene - gratulacje dla mężą, my tez szukamy auta dla mnie małego, a drugie rodzinne teraz juz nas będzie 5:szok:plus śnieżka ;-)
wiolka23 - pierwszy raz słyszę że no-spa wywołuje nporonienie bez niej daleko bym nie zajechała bralam w kążdej ciąży na skurcze i w tej ciąży tez mam zalecone 3x1. Trzymaj dietkę i nie jedz grzybów:tak:
4maqdlen całuski jak kniga?
joanna z jak się czujesz?

reklama
Dzień dobry i znowu do pracy a nie mam siły. Nie wypoczęłam zbyt dobrze bo nos mi sie zapchał i ciężko sie oddychało, oby to nie zapowiedź jakiegoś przeziębienia. Mój mały synuś nadal spokojny, ruchy delikatne i niezbyt częste ale może to taki okres.
Miłego dnia kochane:-)

Bulkaasia nie ma sie czym martwić, głowa do góry nieraz tak jest i nie oznacza to nic złego, dzidziulek sobie śpi ;-)mój dzidziul też czasem mało się rusza a jak zacznie szaleć to nie ma końca. Dużo zdrówka oby to nie przeziębienie:-) Miłego dnia!

4Madlen ,Nathani-ja też 0o tym wcześniej nie słyszałam chociaż koleżanka mi kiedyż też opowiadała o swojej znajomej u której wywolałą skurcze ale sie nie przejełam,temu lekarzowi ufam jak nikomu innemu zna mnie od dziecka wychowywał sie z moja mama i tylko do niego chodze z sobą małą i mąż też mówił że w nadmiarze moze powodować odwrotny efekt nepweno nie u wszystkich bo ja też od początku ciazy dużo nospy zażywałam i nic sie na szczęście nie stało ale teraz już nie zażywam nic po prostu wole przeczekać:eek: Bulkasia-współćzuje zatkanego nosa u mnie nastka ma katar nie wiem skąd jak dalej będzie jej sie utrzymywał to w przyszłym tyg do przedszkola nie pójdzie bo musi być na 26 na wyjazd zdrowa zdróka życze:tak: Ania-u nas iść do urzędu to człowiek chyba za kare chodzi bo tyle tam trzeba nerwów stracić powodzenia zycze mam nadzieje że wszystko załatwisz. Ja byłam na zakupach kupiłam wczoraj malej kombinezon,dzis śppioszki i 2 bawełniane czapeczki dalej mam ten ból kłująco-uciskający na krocze zwłaszcza jak chodze jutro wizyta u gina więc zobacze co mi powie:sorry: milego dnia

Hej Dziewczęta,
mi się dziś nic nie chce, a czeka mnie ta durna rada pedagogiczna :crazy: zawsze kurcze, jak mam dzień wolny.
Wczoraj padłam jak zabita, do wyrka, mąż jak przyszedł coś mi tam gadał, a ja nawet nie wiem co :-D

U nas deszczowo i pochmurno od rana, znowu ciśnienie się zmienia, będę odcierpywać na radzie :wściekła/y:
Ale póki co idę się zebrać, bo jeszcze mi się kąpać nie chciało :sorry:

Ale dzisiaj pogoda do d... chłodno i wilgotno...w nocy lało ...a ja zostawiłam na noc pranie na podwórku bp byłam pewna ze jak rano wstane to będzie już suche.acha już wiecej nie bede wierzyła swojej intuicji ...
teraz czekam na kuriera...chyba dzisiaj bedzie z tym rowerkiem. Bo kask to chyba jutro.
Torcik zamówiony wiec tylko czekać do piątku.

Czesc dziewczyny,ja wlasnie wciagnelam na sniadanie buleczke z czosnkiem...nie interesuje mnie ze bede waniac :-D Jeszcze tylko dwa dni pracy i 3 dni, sobie odpoczne i wykuruje sie. Strasznie mnie meczy katar i w sumie tylko to, dwa dni temu bolalo mnie gardlo ale przeztalo.
Ja dla mojego syneczka kupilam poki co czapeczki male i wieksze, niedrapki, dwa duze reczniki bo malutki mam po corci, rozowy ale co tam. No i materacyk do lozeczka turystycznego dla Majci, posciele dla syneczka, a no i spacerowke kupilam dla Majci, pozniej wam pokaze jaka, jak znajde w internecie. Moja malutka prezentow nadostawala, ubranek, na szczescie w polsce sa dziewczynki to zabawek ze soba brac nie musze.
* ESPIRO MAGIC 2012 SPACERÓWKA + PARASOLKA +UCHWYT (2598679259) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. my wzielismy kolor granatowo stalowy. Taki uniwersalny, pozniej dla synka bedzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka, juz po pracy i dzisiaj było spokojniej. Kolejne mięcho do pokrojenia mam ale dam radę.
Moja połozna powiedziała, żebym wypiła szklankę zimnej wody i na brzuch położyła zimny ręcznik to Maluszkowi zrobi sie zimno i zacznie kopać.:-) Nie próbowałam ale może jak panika bedzie większa to tak zrobię.
Katar jest ale daje się oddychać jakoś po częstym dmuchaniu no i ból głowy mam, ehhh...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry