nathani
Fanka BB :)
Witajcie kochane, alez pędzicie wczoraj nie miałam juz sił nadrabiać.
liwus - nasza Sara podrywa chłopców w przedszkolu, ponadto jest adwokatem grupy także tez jest nie zła
cinamona - opłacało się kupić sporo zaoszczędziłaś:-)
adgam85 - nic nie mam przygotowane, zero weny:-(
vieviene - gratulacje dla mężą, my tez szukamy auta dla mnie małego, a drugie rodzinne teraz juz nas będzie 5
plus śnieżka ;-)
wiolka23 - pierwszy raz słyszę że no-spa wywołuje nporonienie bez niej daleko bym nie zajechała bralam w kążdej ciąży na skurcze i w tej ciąży tez mam zalecone 3x1. Trzymaj dietkę i nie jedz grzybów
4maqdlen całuski jak kniga?
joanna z jak się czujesz?
liwus - nasza Sara podrywa chłopców w przedszkolu, ponadto jest adwokatem grupy także tez jest nie zła

cinamona - opłacało się kupić sporo zaoszczędziłaś:-)
adgam85 - nic nie mam przygotowane, zero weny:-(
vieviene - gratulacje dla mężą, my tez szukamy auta dla mnie małego, a drugie rodzinne teraz juz nas będzie 5
plus śnieżka ;-)wiolka23 - pierwszy raz słyszę że no-spa wywołuje nporonienie bez niej daleko bym nie zajechała bralam w kążdej ciąży na skurcze i w tej ciąży tez mam zalecone 3x1. Trzymaj dietkę i nie jedz grzybów

4maqdlen całuski jak kniga?
joanna z jak się czujesz?
Bulkasia-współćzuje zatkanego nosa u mnie nastka ma katar nie wiem skąd jak dalej będzie jej sie utrzymywał to w przyszłym tyg do przedszkola nie pójdzie bo musi być na 26 na wyjazd zdrowa zdróka życze
milego dnia
zawsze kurcze, jak mam dzień wolny.