reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Ja posprzątałam zrobiłam obiad piekarnik wyszorowałam i wyprasowałam sterte prania i bolą mnie i plecy i brzuch:confused2:Nastka wrócila z przedszkola ogląda bajki a mnie spanie łamie:eek: Basia_one-to jeszcze troszke i oddychniesz:tak: Bułkasia-to spróbuj jak masz sie denerwować lepiej wykorzystać pomysl i zobaczyć czy efekty będa ;-)

Bulkaasia ciekawy sposób, ciekawe czy skuteczny ;-) Upiekłam ciasteczka pełnoziarniste z czekoladą :-) mniam jutro będę piekła dwa ciasta i mam zamiar zrobić makaron domowej roboty Echhh czego się nie robi dla mężczyzny :-) Miłego wieczorku

Zatkało mi się ucho koło południa i dalej nic z tym zrobić nie mogę :eek: wpuszczę jeszcze na noc krople, jak nie pomoże to jutro muszę szukać lekarza :crazy:
I boli mnie w pachwinach ostatnio :eek: a nocami to już w ogóle, wszystkie możliwe bóle :cool2: że ledwo człapię z i do WC. Chciałoby się w końcu poodpoczywać, a tu cały tydzień do d.

Rowerek dzisiaj przyjechał...miałam go małemu nie pokazywać...ale to było by bardzo trudne bo on chodzi za mną krok w krok...i jak tylko usłyszał ze ktoś dzwoni do bramki to od razu leciał za mną a Pan kurier się wygadał ze ma rowerek dla niego ..no i lipa z niespodzianki...chociaż jak zobaczyłam jego szczęśliwą minke to chyba i tak był la niego niespodzianka.

Zastanawiam się czy jechać jutro porobić te wszystkie badania czy pojechać na spokojnie w poniedziałek ... jutro mam cały dzień robote...musze okna pomyć i porządnie posprzątać ... w końcu przyjadą dziadkowie i chrzestni więc musi byc baaaardzo czysto ...R do 16:30 w pracy więc g... mi pomorze.

Jutro mam nadzieje ze przyjedzie kask ale dam mu go dopiero w piątek.:-p

Bulkaasia - tak ja ciągle w kuchni siedzę, sprawia mi to niesamowitą przyjemność :-) to jeszcze nic w sobote będzie karkówka w rozmarynie, chałka domowej roboty, polędwiczki z kurkami a dalej będę improwizować :-) kochana Ty leż i się nie przemęczaj
Vivienne - współczuję, zatkane ucho to okropne uczucie, w ogóle jak czytam jak strasznie cierpicie dziewczyny:sad: strasznie mi przykro, mi tylko kręgosłup dokucza ale jak poleżę trochę z poduszką pod plecami to przechodzi, nic mnie nie boli, żadnych tabletek nie biorę, śpię jak zabita, ciąża to taki piękny stan a na was wszystkie bolączki spadają Leżcie i odpoczywajcie kochane Buzaki Dobrej nocy!

Dzień dobry.
vieviene jak ucho? lepiej?

Dziewczyny jak działa zus? oni wysyłają zawiadomienie że trzeba się do nich zgłosić czy przychodzą do domu, wczoraj ktoś mi pukał do domu ale byłam ro9zaebrana akurat wyszłam z łazienki bez stani8ka itd. myślałam że listonosz i nie szalałam bo pomyślałam że jak coś zostawi awizo. Ale poczta była w skrzynce awizo brak i tak mnie oświeciło czy to nie zus!!!!

Vivienne jak sie czujesz dziś> Nathani nieraz przychodzś do domu ale rzadko częściej wysylają zawiadomienie żeby wstawić sie u nich przynajmniej u nas tak jest:eek: U mnie dziś zimno i pada po 9 ide na wizyte:happy: Milego dnia

reklama
Hej!!!
Czyutam, czytam, ale nie odpisuję, bo mi doba nie starcza na nic...Po niedzieli będzie mnie więcej:)I po niedzieli biorę się za szykowanie wyprawki, bo będziemy w zaraz w 7 miesiącu... Badania też jadę zrobić po niedzieli... Ogólnie wszystko zostawiam na po 16-17...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry