adgama85
Fanka BB :)
Witam wszystkie :-)
4madlen - a jedziesz bo coś się dzieje, czy masz wizytę kontrolną? tak czy siak trzymam kciuki by to złe samopoczucie było tylko złym samopoczuciem
Basia_one szybkiego powrotu do zdrówka życzę
Ania_789 powodzenia na wizycie
bulkaasia, vivienne to mam tak ja wy - ja też ja mała (bo będe miała dziewczynkę) słabo się rusza się martwię, że coś jest nie tak
wiolka23 jeśli chodzi o spanie to ja też się nie wysypiam bo przewracam się z boku na bok, a do tego często bolą mnie nogi - tak bez powodu (chyba mam tą chorobę niespokojnych nóg, czy jak to się tam zwie)
a mam do was pytanie, bo od kilku dni przeskakuje mi kość - chyba ogonowa, normalnie słychać jak mi strzela przy chodzeniu. na szczescie to nie boli, ale jest strasznie nieprzyjemne. Czy ktoras z was też tak ma?
4madlen - a jedziesz bo coś się dzieje, czy masz wizytę kontrolną? tak czy siak trzymam kciuki by to złe samopoczucie było tylko złym samopoczuciem
Basia_one szybkiego powrotu do zdrówka życzę
Ania_789 powodzenia na wizycie
bulkaasia, vivienne to mam tak ja wy - ja też ja mała (bo będe miała dziewczynkę) słabo się rusza się martwię, że coś jest nie tak
wiolka23 jeśli chodzi o spanie to ja też się nie wysypiam bo przewracam się z boku na bok, a do tego często bolą mnie nogi - tak bez powodu (chyba mam tą chorobę niespokojnych nóg, czy jak to się tam zwie)
a mam do was pytanie, bo od kilku dni przeskakuje mi kość - chyba ogonowa, normalnie słychać jak mi strzela przy chodzeniu. na szczescie to nie boli, ale jest strasznie nieprzyjemne. Czy ktoras z was też tak ma?
chce mi się wyć... czuję się "nieczysto" i odrażająco. Ginka stwierdziła że musiałam już mieć tylko np. bezobjawowo... aj :*(

ja nie pomoge z tą kością ogonowa bo tak nie mialam
4Madlen-leż jak trzeba lepiej w domu niz w szpitalu
nie przejmuj sie opryszczka w koncu sie jej pozbedziesz Mnie dalej boli żoładek masakra

idioci niech oni zapłacą większość a ty doplacisz 12zł tlumoki jedne. zastanwiam sie co ja będe na kolacje jadla boje sie czegoś konkretnego na śniadanie jadlam bułki z masłem bo tak mnie bolało ze bałam sie coś zjeść żeby sobie nie zaszkodzić