reklama

Mamuski grudniowe

Witam wszystkie :-)
4madlen - a jedziesz bo coś się dzieje, czy masz wizytę kontrolną? tak czy siak trzymam kciuki by to złe samopoczucie było tylko złym samopoczuciem
Basia_one szybkiego powrotu do zdrówka życzę
Ania_789 powodzenia na wizycie
bulkaasia, vivienne to mam tak ja wy - ja też ja mała (bo będe miała dziewczynkę) słabo się rusza się martwię, że coś jest nie tak
wiolka23 jeśli chodzi o spanie to ja też się nie wysypiam bo przewracam się z boku na bok, a do tego często bolą mnie nogi - tak bez powodu (chyba mam tą chorobę niespokojnych nóg, czy jak to się tam zwie)
a mam do was pytanie, bo od kilku dni przeskakuje mi kość - chyba ogonowa, normalnie słychać jak mi strzela przy chodzeniu. na szczescie to nie boli, ale jest strasznie nieprzyjemne. Czy ktoras z was też tak ma?

reklama
wróciłam. adgama leżę od tygodnia bo dostałam skurczy partych na stolec i szyjka mi się skróciła do 16mm.
Lepiej niestety nie jest, ale gorzej w sumie też nie... Dalej mam leżeć, nast. wizyta za 2 tygodnie. A wyjaśniło się moje swędzenie sromu... opryszczka:no: chce mi się wyć... czuję się "nieczysto" i odrażająco. Ginka stwierdziła że musiałam już mieć tylko np. bezobjawowo... aj :*(
lenka21 cieszę się Twoim szczęściem, powodzenia dalej :)

Lenka gratulacje! Zdrowego, silnego Maluszka życzę :)

Witam nową mamę, w końcu ktoś z Pyrlandii :cool2:

4madlen, biedulko... trochę się jeszcze pomęczysz, ale dobrze, że już bliżej końca, dasz radę. Najważniejsze że z Antkiem wszystko w porządku :) Rośnie, rośnie? ;-)

Maryś mi się rozbiegała powoli, coraz lepiej ją czuć nawet za dnia i coraz więcej brzuch się rusza :-D

Witam i ja i witam Nowe Mamusie;-)
4madlen trzymam kciuki zeby na nastepnej wizycie bylo lepiej. A teraz lez i paxhnij. Tak jak Viv mowi juz blizej niz dalej:-)
Ja po wizycie ide w odpowoedni watek opisac :-D

Adgama35-ja dziś sie wyjątkowo nie wyspałam bolał mnie żołądek co chwile sie budziłam a czasami mam takie noce że jak przyloże głowe do poduszki to nawet nie wiem kiedy mi sie uśnie a czasem trzeba sie pomęczyć:dry:ja nie pomoge z tą kością ogonowa bo tak nie mialam :sorry2: 4Madlen-leż jak trzeba lepiej w domu niz w szpitalu:tak:nie przejmuj sie opryszczka w koncu sie jej pozbedziesz Mnie dalej boli żoładek masakra:confused2:

ja tylko na chwile..nie mam ostatnio czasu na bb
unhappy.gif

jak sie troche u mnie uspokoi,to wpadne na dluzej i popisze
pozdrawiam wszystkie razem i kazda z osobna
biggrin.gif

Hej Laski, od jutra w pracy będę miał urwanie głowy bo szefowa wraca z całą rodzinką:szok:
Ja nadal w lekkiej panice bo mój Łobuz nadal sporadycznie sie odzywa i to delikatnie anie tak jak zawsze:-( Mąż ma zapytać w szpitalu położnej czy to normalne.
lenka super wieści i trzymam &&&&&&&:-)
MissFlower witaj wśród nas i na pewno znajdziesz tutaj ciekawych porad a w razie problemów pytaj nas śmiało:tak:
4madlen bedzie dobrze, leż sobie spokojnie a opryszczka zejdzie. Głowa do góry!!!
madlen79 ty sie tak nie forsuj za bardzo;-)
Uciekam robić obiad, dzisiaj ziemniaczki z gołąbkami - niestety kupnymi.
Zajrzałam do H&M i kupiłam sobie bluzę ocieplaną po przecenie za 10 funcików:-)

Dzień dobry :-) Dzisiejszy dzień to katorga. Jak mam dużo spraw do załatwienia to słońce świeci jak głupie :-D Krewka oddana na badania jutro mają by wyniki to może w środę do cukrzyków się przejdę, zlatałam się też za okularkami dla Mikiego. Ceny od 114 w górę i nawet dostałam refundację z nfz-tu całe 12 zł :-D Jutro muszę wziąć smyka i mu kupić jakieś ładne :-)
Lenka21 gratuluję i czekam z niecierpliwością na kolejne wieści :tak:
Wiolka i jak brzuszek? Przeszło?
Missflower witaj i gratuluję córeczki :tak:
4madlen jak nie jest gorzej to już jest dobrze :tak: leż kochana i słuchaj ginki, opryszczkę wyleczysz a dzidzia urodzi się o czasie ;-)
Madlen79 no wracaj wracaj - ja wróciłam a ty wybyłaś :-p

reklama
Lolcia86-wiesz co najgorsze jest to ze cały czas mnie boli troszke mniej ale boli ileż te grzyby mogą w organiźmie sie trawić:dry: mam nadzieje że jutro wstane i nie będe pamiętała jakie objawy mnie dziś męczyly:confused2:na taki upał to mialaś troszke gonitwy 12 zł wiesz co ten NFZ to jaj by sobie z ludzi nie robił:wściekła/y: idioci niech oni zapłacą większość a ty doplacisz 12zł tlumoki jedne. zastanwiam sie co ja będe na kolacje jadla boje sie czegoś konkretnego na śniadanie jadlam bułki z masłem bo tak mnie bolało ze bałam sie coś zjeść żeby sobie nie zaszkodzić :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry