Fiolka_130
Fanka BB :)
Cinamona ja zaczynam od 9 października
a do dentystki uwielbiam chodzić
Nathanii ostro, ja mam lenia :|
Wiolka czyżby jakis wypad się szykował ?
Ania ja dziś spróbowałam i łatwiej było bo wtedy mały szalał
może mi trudno okazać uczucia po prostu :-(
Kurcze zaczęli wiercić u góry i mały szaleje chyba się przeraził
Moi rodzice mnie wczoraj dobili
pokazałam im 2 reklamówki ubranek a oni z tekstem żebym już nic nie kupowała bo po co bo dostanę jak będą przychodzić dziecko oglądać itp
Wątpię aby ktoś wiedział jakie dokłądnie kupić ubranka i chyba bym była głupia jakbym z wyprawką tak czekała.
Powiem im że mogą przekazać rodzinie że pampersy mile widziane
No chyba oszaleli, pokazałam im jeszcze mój jeden karton i jak jeszcze D. powiedział że czekam na ciuszki zamówione myślałam że padną
Mnie dziś jak wstałam bolało/kuło na dole, jakby w macicy sama nie wiem
Jak myślicie może to dlatego że mały mnie na wieczór i w nocy skopał ?
Czułam go od boku aż po pachwiny, on chyba jest ogromny
a do dentystki uwielbiam chodzić
Nathanii ostro, ja mam lenia :|
Wiolka czyżby jakis wypad się szykował ?
Ania ja dziś spróbowałam i łatwiej było bo wtedy mały szalał
może mi trudno okazać uczucia po prostu :-(
Kurcze zaczęli wiercić u góry i mały szaleje chyba się przeraził
Moi rodzice mnie wczoraj dobili
pokazałam im 2 reklamówki ubranek a oni z tekstem żebym już nic nie kupowała bo po co bo dostanę jak będą przychodzić dziecko oglądać itp
Wątpię aby ktoś wiedział jakie dokłądnie kupić ubranka i chyba bym była głupia jakbym z wyprawką tak czekała.
Powiem im że mogą przekazać rodzinie że pampersy mile widziane
No chyba oszaleli, pokazałam im jeszcze mój jeden karton i jak jeszcze D. powiedział że czekam na ciuszki zamówione myślałam że padną
Mnie dziś jak wstałam bolało/kuło na dole, jakby w macicy sama nie wiem
Jak myślicie może to dlatego że mały mnie na wieczór i w nocy skopał ?
Czułam go od boku aż po pachwiny, on chyba jest ogromny

Prawda to ze ona z ladnymi firanami ladnie wygladaja, ale u nas to po pierwsze nie oplaca sie myc okien...bo zaraz sa brudne od deszczu, a po drugie okna otwieraja sie na zewnatrz, na pietrze to ja nie mylam okna ani razu a mieszkamy juz ponad rok...
No chyba ze bym sobie zalatwila taka wysoka drabine i od zewnatrz myla ehhh. Prawdopodobnie w przyszlym roku bedziemy sie przeprowadzac bo tu bedzie nam ciasno, to poszukam parterowej chaty.
dzwoniłam do lekarza m ma po pracy podjechać do niego po recepte dla niej nie obejdzie sie bez leków silniejszych bo nic nie dziala teraz usnęła mam nadzieje ze wstanie w lepszym humorze i bez bólu
Lili-najczęściej wkurza teściowa jak ma taką potrzebe to niech ci sprezentuje firanke ty wied=sz jakie masz potrzby lepiejod niej