reklama

Mamuski grudniowe

Nathalie - tak ogólnie... Zastanawiam się jak wszystko pogodze...szkoła, Młody, praca, Dzidzia.. Nie chce nawalic...
Lil wiem,że przy Małym ciężko...Ją czasem wychodzące do drugiego pokoju, a sprząta po nim M. Jak wróci z pracy...przedsskole to 8 cud świat stwierdziłem...
Bułka - wiedzą ta Twoja szefowa :(

reklama
Cześć dziewczyny!
ciril ja też jestem pełna obaw jak pogodzę opiekę nad trójką dzieci, z domem i pracą zawodową ale wierze że damy radę zobaczysz:tak:
4madlen jak się dziś czujesz?
clodi całuski
lil jak brzuszek skurcze przeszły ?
w nocy tak zabijałam komary że zrzuciłam karnisz hihiih. Dziś mam w planie prać kolejna partię ciuszków robię listę co mi brakuje i co trzeba będzie zakupić. dziś 26 tydzień...gdzie tam grudzień

Witam się z rana :-)
Wczoraj jak Alan poszedł spać o 20 tak dzisiaj wstał przed 7 rano...a gorący jest masakrycznie, pytałam się go czy go główka nie boli ale mówi że nie, musze pojechac kupić termometr bezdotykowy albo do ucha, juz jeden mi ie zepsół:cool:

A brzuszek dalej napięty, mała w sumie szaleje z samego rana i kolanka swoje wypychać zaczyna, może już mało miejsca ma, troche dziwne uczucie jak tak sie rozpycha ze az kolanka czuć, ale uwielbiam to.:-)

Za tydzień we wtorek wizyta u ginka więc powiem co i jak, najwyżej zrobi mi usg i sprawdzi ilosc wód płodowych.;-)

Ciril nad przedszkolem tez sie zastanawiam, w sumie dziadkowie zajmują sie troszke młodym i powiedzieli ze bede pomaga jak mogą ale nie lubie jak tesciowie wtrącaja sie w wychowanie Alana juz i tak go nieźle rozpieścili. Wiec chyba postawię na przedszkole niech sie chłopak uodparnia z zarazkami :-p
nathani to czy ty tego komara powalałaś ze az karnisz spadł eheh

lil - hehe no widzisz ;-) taki mały komar a karnisz spadł . A Alan jakieś inne objawy ma?
Sara już lepiej mam nadzieję że w poniedziałek już pójdzie do przedszkola poinhaluje ją do końca tygodnia. Zrobiłam syrop z cebuli dla siebie ale jakiś taki słodki.

Dzień dobry Fiolka-nie mnie tylko Nastka miała od poniedziałku miała biegunke :sorry2: kochane dacie rade jak nie wy to kto:tak: u nas dziś zimno pogoda jesienna:confused2:ale co zrobić to tylko oznacza ze bliżej nam do spotkania z naszymi kruszynkami malymi;-)jak u nas takie zimno to dopiero jakie zimno musi być w zakopanem:dry:będę musiala spakować sobie ciepłe rezczy:-p:-p Milego dnia:-)

witam pochmurnie:
nathani na pewno czuje sie lepiej niż wczoraj... po powrocie z wczorajszej "wyprawy" przespałam prawie cały wieczór ;/ później zaczęłam sie drażnić z M, bo ma urodziny za tydzień i prezent ostatnio przyszedł, a ten mnie męczył "co to?" i "co to?" powiedziałam mu, że ma 3 szanse: jak zgadnie co to to mu dam. oczywiście byłam pewna że nie zgadnie, bo to prezent troche dziwny jak dla 26 letniego chłopa (samochód zdalnie sterowany do driftu- fascynowało go to od zawsze ale albo nie miał kasy, albo czasu, albo mu było po prostu szkoda kasy)... i wiecie co? zgadł za pierwszym strzałem!!!!:wściekła/y: i musiałam mu dać, ale cieszy sie jak głupi do sera :-) ledwo go do spania namowilam bo sie bawil i dzis czekal az wstane zeby znowu rzęzić mi tym :P

lil a silne te skurcze mialas? nie bagatelizuj tego prosze... ja zwlekałam 4 dni i widzisz jak to sie u mnie dzieje teraz. tylko ja miałam az takie parte skurcze 1-2 razy dziennie...

Witam i ja :-)
To zaczne od wczorajszego dnia :-p
Fiolcia może poprostu hmm jak to określić, coby nikogo nie urazić... Może poprostu czekasz na dzidziusia :-) A mówiąc do brzusia będzie Tobie ciężej doczekać do grudnia? Pamiętam do Laury też nie mówiłam :-p dopiero pod koniec :-p
Basiu skoro Maja załatwia się na siedząco, może warto pomyśleć o nocniku? Wyłapać kiedy robi, szybko rozebrać i na nocnik :-) Nie mówie, że za każdym razem :-) Ale jak podłapie i sie spodoba :-p
Wiolka - Wy jakoś niedługo jedziecie tak?
Ja rok temu tak właśnie robiłam... Moja co prawda z marca, latem miała ponad rok, ale też "wyłapywaliśmy" moment, szybko pampa zdjąć i na kibelek (bo do nocnika nie chciała) później już sama wołała kupke :-) I powiem, że oszczędność to była jak zaczeła robić kupke do kibelka :-p
Ciril a Ty tak wcześnie wstajesz? CZy jeszcze się nie zdążyłaś położyć? 4:40 toż to środek nocy jeszcze :-p
Nathani.... hahaha jakiś ogromniasty musiał byc ten "komar" :-D
4madlen - chłop zawsze chłopcem będzie :-p Zwłaszcza 20proletni :-)
Mój ostatnio sobie umyślił zdalnie sterowany ale helikopter :-p z kamerką :-D I też miał autko :-p Ale ktoś rozwalił, tylko nie pamiętam kto :-D
Lili ja też się zastanawiam nad przedszkolem dla Małej :-) tylko ja chce ją puścić od przyszłego września :-) Więc jak narazie i tak będę z dwójką w domu ii tak :-)
Ide jakieś śniadanko zjeść :-)

Skurczy jak na razie nie ma z czego sie cieszę, ale brzucho cały czas sie napina i jakos tak dziwnie mnie ciągnie go do dołu, dziwne uczucie.
Poczekam jeszcze troszke jezeli znowu zaczna sie skurcz pojade na ip i powiem co i jak najwyzej zamkną mnie na 3 dni na obserwacje. A jak nic nie bedzie sie działo to we wtorek wszystko powiem mojej gin.

Alan innych objawów nie ma jak na razie, przed wczoraj miał kontakt z kolegą który był juz na końcówce świnki, w sumie jak ją załapał to juz bedzie miał później spokój ... tylko lepiej żebym ja jej nie załapała bo ja świnki jeszcze nie miałam.

nathani ja też tańcowałam z poduszka wczoraj przed snem, juz nie patrze na plamy na ścianach - się cholery teraz pchaja do domu bo zimno im w dupska sie porobiło :wściekła/y:

4madlen hehe masz małego chłopca w domu hehe, zobaczysz jak sie Antoś urodzi. Mój syn to ma wszelkie cuda, tory z F1 bo tatuś jest fanatykiem formuły - no i zgadnij kto się tym bawi:-D a samoloty sterowane to ze 4 w domu mamy:sorry:
Ciekawe kiedy ja w szał lalkowy wpadnę i jak mała dziewczynka bede się bawić Barbe:-D

Lil a Alan na świnkę szczepiony nie był? to już od dawna jest w kalendarzu szczepień - DI TE PER - odra świnka różyczka. Fakt szczepienie w 100% nie zabezpiecza ale raczej małe prawdopodobieństwo chyba że mały ma jakieś defekty immunologiczne, w innym przypadku nie powinno mu nic zagrażać, gorzej z Tobą bo my szczepione nie byłyśmy - ja chorowałam jako dziecko, a Ty uważaj!

cinamona jak tam synek siostry? mam nadzieję zę lepiej :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry