reklama

Mamuski grudniowe

reklama
A ja jak zwykle nie moge Was nadrobić ...tzn starałam sie wszystko przeczytać ale nie pamiętam już co i jak :-p

Od wczoraj zaczynam troszkę panikować ...chyba powinnam zwolnić tempo.
Brzuch od wczoraj prawie cały czas napięty, do tego lekkie kłucia i skurcze jak na @ ... nie wiem moze tylko panikuje i przesadzam a i jeszcze ciągle mi coś leci z krocza mam nadzieje ze to nie wody płodowe się sączą, ale wkładkę musze praktycznie co chwilke wymieniać

Ja tez staram sie nie nadwerezac, choc jest to trudne przy 10,5 miesiecznym dziecku. Jeszcze wczoraj kolezanka mnie postraszyla, ze jak bede nosic core to jeszcze mi sie lozysko odklei, to juz wogole spanikowalam....do tej pory jakos o tym nie myslalam wcale tylko dokuczal mi bol plecow. Ostatnio zauwazylam ze moja corcia zaczela robic kupke na siedzaco...a jak ja klade to przestaje...strasznie przy tym sie meczy bo jak tu kupke zrobic siedzac na podlodze:baffled: czasami zdarzy jej sie jak lezy na brzuchu, to wtedy idzie gladko hehehe.

Ciezko was nadrobic dziewczyny 7 stron od wczoraj..... Postaram sie choc pozno wstaje i mam malo czasu na wszystko w dzien, zaraz znow do pracy...

Wróciłam do domu wkurzona na maksa bo pożarłam się z szefową, bo jej nie po nosie, że w poniedziałek ide na badania i chciałam dzień wolny. Zaczęła mi wyjeżdzać z pewnymi tekstami aż w końcu po prostu wyszłam. Powiedziałlam jej, że jak tak sie zachowuje to niech sobie poszuka kogoś innego na moje miejsce a zreszta za m-c odchodzę.:wściekła/y:
Obiadek zrobiony, kuchnia ogarnieta i teraz objadam sie paluszkami;-)
Lilith trochę przystopować chyba trzeba bo jeszcze nam tu urodzisz za wcześnie.
4madlen musi być dobrze, trzymam &&&&&.

No to masz wredna szefowa, u nas w firmie naleza sie 4 platne godziny na wyjscie do lekarza. Ja jak pracuje na wieczornej zmienie wychodze do domu 4 godziny wczesniej. Poza tym jezeli wizyta sie przedluzy moge zadzwonic do pracy i wtedy juz mam nie placone, ale nie ma tak ze nie moge isc albo jest jakis problem, poza tym oni wiedza ze w szpitalu sa straszne kolejki.

Jej chodzi o to, że bym wogóle nie przyszła do pracy bo mam na 8:15 do szpitała i tam test na glukozę to wiadomo że około 3 godz a potem dojazd do pracy to bym była koło 13-tej a ja kończe o 14. Więc powiedziała, że mam sobie urlop wypisać a ja , że nie bo przecież mi sie należy wolne płatne na badania. Zaczęła spazmować bo ona mnie potrzebuje bo w środę mamy duże przyjęcie a ona zawsze przed takim czymś jest znerwicowana. Nie mogę przełożyc tego badania i zobaczymy co mi powie jutro.

reklama
Witam, W KOŃCU,
bo jak mam wreszcie wolny dzień od pracy i obowiązków to netu nie było, dopiero co włączyli.

Viv to tez zalezy od temperametu maluszka, pomysl sobie jak sie urodzi Marysia jakim bedzie spokojnym aniolkiem;-) a my na czworakach bedziemy biegaly za kochanymi lobuzami:-D

Noukie
ja się właśnie boję, że ona teraz taka spokojna i da mi popalić jak się już uwolni :D

Fiolka
chodzi o to Refluks u dzieci i niemowląt, monitor oddechu | LifeNest Sleeping System (chyba :D w końcu to 4madlen pytała)

4madlen Ty nie łaź, korzystaj z netu i wywalaj męża na zakupy albo zamawiaj, ja tam swojemu nie ufam pod tym względem, już prędzej mamie, więc jak już polegnę w bojach to zostanie mi zamawiać albo wysyłać mamie i wysyłać mamę po zakupy ;)

Muszę wymyślić jakiś materacyk do łóżeczka, pościelą wiem że mama się zajmie, taniej będzie niż tu. Ale o materacach nie mam pojęcia, polecacie coś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry