reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Witam dziewczyny

Ja dzisiaj pranie ubranek dla dzidziora robiłam, jeszcze jakieś 2 pralki mi zostało jeszcze ale to jak pogoda się zrobi bo u mnie się właśnie zachmurzyło i chyba w piątek ma być znowu słoneczko. Jakoś lepiej się już czuje 2 tygodnie na chorobowym dopiero a ja wypoczęta. Tylko zgaga mi żyć nie daje, najgorzej jest wieczorami zasnąć nie mogę bo tak pali. Musze iść na jakieś zakupy wreszcie po koszule nocne jakieś dostosowane do karmienia

bułkasia nie denerwuj sie szefową łaski ci nie robi a wkurzyć cie nie musiala Vivienne może masz to większe łózeczko 140 na 80? my mieliśmy takie dla Nastki i materac wtedy musisz albo zamówić albo poszukać w sklepie gdzie mają większy wybór:sorry: Clodi-widzisz troszke odpoczęłaś i jak nowo narodzona korzystaj na zdrowie ci wyjdzie:happy: Lili-kochana zwolnij troszke i odpocznij;-)

I ja po pracy ale tak mi sie chce spac, ze az oczy mi sie kleja:eek:

Bulkaasia no nieladnie ze strony szefowej:crazy: u nas tez jest wolne na badania, ale ja sie nawet nie pytam:sorry: chodze do gina wieczorem:sorry:

4Madlen to sa wlasnie uroki lezeniam jak lezysz to pozniej ciezko zrobic nawet kilka krokow ja przez swoje 6 tyg urlopu duzo lezalam i w poniedzialek pierwszy dzien w pracy myslalam ze umre kazdy miesien mnie bolal, ale juz sie troche rozchodzilam i dzis duzo lepiej;-) &&&& za wizyte:tak:

Lili jak tam??????

Ja tez mam niewymiarowe lozeczko bo tesciu same je robil dla Quintusia materac na zamowienie robilismy:eek:

Ide do wanny sie porelaksowac;-)

U mnie byli rodzice, pokazali foty z Bułgarii bo byli w tym czasie co my ale na 2 tyg. Ach ten all inclusive.... a mieliśmy z nimi jechać szkoda że nie wyszło ale kto wiedział że tak będzie.
Za to za rok planujemy wypad nad polskie morze, fajnie jakby wypaliło :tak:
Dostałam od nich mydełko różane, mój D. jakiś alkohol i nawet dla małego kupili mega komplet, cudowny z napisem "kocham moich rodziców" :-D

Ciril gratulacje ;)

Asia bez wstawania na siku, wow :-D

Wiolka a co Cię to męczyło ?

4Madlen trzymaj się :*

Lilith oj to niedobrze, zwolnij a pewnie się poprawi

Basia ale jak nie nosić dziecka :eek:

Noukie nie strasz że będę mieć takiego dzika :-p

Vivienne ja będę mieć w komplecie materac Danpol, kokos pianka gryka

Buziaki

W ogóle oglądaliśmy filmiki z naszych wakacji i tak się uśmialiśmy że szok :-D Mój D. to po prostu jest niemożliwy :-)

Ale maluch mi szaleje, normalnie czuje go non stop nawet jak siedzę czy jak robiłam przed chwilą zdjęcia.
Teraz upatrzył sobie prawy bok :-)

Właśnie patrzę na mój suwaczek a tu wskoczyłam na 7 miesiąc :szok:

Ostatnia edycja:
Witajcie,

Bylam dzisiaj u dentysty. Jak czekalam w poczeklani to mala wariowala jak nie wiem, pewnie jej sie udzielalo moje poddenrwowanie, bo jak tak zawsze mam przed dentysta. Na szczescie dziurka mala byla i szybko sie dentystka z nia uwinela.
Zapisalam sie dzisiaj do szkoly rodzenia. Zaczynam 10 pazdziernika, zajecia beda co tydzien przez 6 tygodni wiec chyba skoncze je gdzies miesiac przed porodem.

Lilith zwolnij troche i sie nie przemeczaj
4madlen ty tez wypoczywaj i lez, chociaz pewnie od tego lezenia juz wariujesz
Bulkaasia wspolczuje szefowej, jak tak czytam co ci gadala to mi sie przypomina moja szefowa z PL, co to za malpa byla blee

Cinamona, Twój post mi przypomniał że u nas dziewczyna nie zdążyła skończyć kursu bo jak my siedzieliśmy na ostatnich zajęciach to ona już po porodzie była :D ciut za wcześnie (36 tc), ale dzidzia zdrowa :)

reklama
heh latwo powiedziec nie przemeczaj sie, Alan wiecznie cos broi i czasami mam ochote wystawic go za drzwi i miec swiety spokuj. Dzisiaj wyjatkowo byl bardzo przytulasny. Boje sie zeby nie mial swinki bo mial kontakt z kolega ktory w sumie juz prawie wyleczony, ale cos szybko dzisiaj poszdl spac i caly goracy jesy, a jak na zlosc termometr mi sie zepsl.
U mnie brzuch dalej napiety, ale uspokajamdie jak tylko Ola kopnie, jak na razie skurcze przeszly, byc moze to byly skurcze BH.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry