nathani
Fanka BB :)
Witajcie.
lil - te teściowe ...moja tez jak do nas przyjeżdża co się zdarza rzadko bo mieszka 9 km od nas a na naszą wieś tylko PKS a jej się nie chce ;-) to swoje mądrości przekazuje Ale ja się nie przejmuje tak ma
też olej
wiolka jak Nastka?
vieviene - super, żę wyniki świetne. A łóżeczko masz ekstra b. funkcjonalne przydałoby mi się takie
bulkasia - Twoje łozeczko tez fajne
ciril współczuje bezsenności miałam tak w I trymestrze koszmar teraz śpię jak kamień
Dalej kaszle syrop nie daje rady, a dodatek Sarze wrócił katar, dobrze że Julia się trzyma bo nadrabiać szkołę średnio przyjemne
lil - te teściowe ...moja tez jak do nas przyjeżdża co się zdarza rzadko bo mieszka 9 km od nas a na naszą wieś tylko PKS a jej się nie chce ;-) to swoje mądrości przekazuje Ale ja się nie przejmuje tak ma
też olejwiolka jak Nastka?
vieviene - super, żę wyniki świetne. A łóżeczko masz ekstra b. funkcjonalne przydałoby mi się takie
bulkasia - Twoje łozeczko tez fajne
ciril współczuje bezsenności miałam tak w I trymestrze koszmar teraz śpię jak kamień

Dalej kaszle syrop nie daje rady, a dodatek Sarze wrócił katar, dobrze że Julia się trzyma bo nadrabiać szkołę średnio przyjemne
musze dzis jechac jakas moze pizame sobie do szpitala kupic

Nathani ty chora biedna jesteś? Ciril-masz ztymi pobudkami współczuje Noukie udanych zakupów
mam stres ;-)
ja nastolatki;-) nie ma lekko ale dajemy radę. Vivienne powodzenia dziś na wizycie, ja jadę w poniedziałek, nie mogę się doczekać. Wiolka23 mam nadzieję że już będzie dobrze LilithGoth to dobrze że już pogodzone kiepsko jak się mieszka prawie że razem i się nie odzywa do siebie, to taka atmosferka nie fajna, ale i wkurzające takie uwagi muszą być.