reklama

Mamuski grudniowe

Witajcie.
lil - te teściowe ...moja tez jak do nas przyjeżdża co się zdarza rzadko bo mieszka 9 km od nas a na naszą wieś tylko PKS a jej się nie chce ;-) to swoje mądrości przekazuje Ale ja się nie przejmuje tak ma:tak:też olej
wiolka jak Nastka?
vieviene - super, żę wyniki świetne. A łóżeczko masz ekstra b. funkcjonalne przydałoby mi się takie
bulkasia - Twoje łozeczko tez fajne
ciril współczuje bezsenności miałam tak w I trymestrze koszmar teraz śpię jak kamień:tak:
Dalej kaszle syrop nie daje rady, a dodatek Sarze wrócił katar, dobrze że Julia się trzyma bo nadrabiać szkołę średnio przyjemne

reklama
Hejka....a ja mam dzis wolne po calym tyg pracy i zamiast sobie pospac to noc mialam do d.... Maly cos mi pecherz w nocy deptal i chyba ze 6 razy do kibelka latalam:no: musze dzis jechac jakas moze pizame sobie do szpitala kupic:cool2:

Zdrowka dla chorych dzieciaczkow;-)

Hej Brzuchatki, w nocy standardowe sikanko kilka razy i znowu nie mogłam spać,ehh...
Śniadanko zjedzone i prawie gotowa do pracy ale tylko kilka godzin i weekend no i najważniejsze - mąż wraca:-)
wiolka jak tam dzisiaj Nastka? Oby lepiej...
cinamona bezsennosć jest okropna.
Noukie potem pochwal sie zakupkami :-)
Dla reszty przesyłam gorący uśmiech:-D

Jak to się stało ze wcieło i posta ???

Z tesciową mozna powiedziec ze pogodzone ... powiedziałam jej zeby nie wtrącała sie do tego co ja mam w mieszkaniu a co nie, bo to jest moja sprawa jak mieszkam i jak meble ułożone.

Wczoraj byliśmy z małżem w castoramie wybrac kolory do salonu i sypialni, w sumie to nie zaszalelismy tylko tyle co to salonu wybraliśmy ciemniejszy brąz i inny odcien beżu a w sypialni bardziej intensywną czerwień i inny odcien beżu, Jutro malowanko w końcu zamalujemy te pokassa Alana.

Wczoraj też brzuch bolał i ciągnął do dołu ...ale dzisiaj jest juz ok.

widzialyscie ze juz czerwiec 2013 jest :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry póki co mala dobrze wstałą w dobrym humorze brzuszek nie boli ale o 12 przyjedzie lekarz zobaczyć czy ten brzuszek do normy wraca pół nocy nie spalam bo co sie ruszyłam to sie balam że będzie wymiotować i w gotowości:eek: Nathani ty chora biedna jesteś? Ciril-masz ztymi pobudkami współczuje Noukie udanych zakupów:tak: Bułkasia milego dnia w pracy i później przyejmne spotkanie z męzem. U nas dziś slonko świeci ale zimno miłego dnia wszystkim:-)

Witajcie kochane. 4madlen 3 mam kciuki za wyniki, co do wyjazdów mojego męża to troche kwestia przyzwyczajenia, nie ma go 3 tygodnie a wiesz co się dzieje jak przyjeżdża...:laugh2: ja nastolatki;-) nie ma lekko ale dajemy radę. Vivienne powodzenia dziś na wizycie, ja jadę w poniedziałek, nie mogę się doczekać. Wiolka23 mam nadzieję że już będzie dobrze LilithGoth to dobrze że już pogodzone kiepsko jak się mieszka prawie że razem i się nie odzywa do siebie, to taka atmosferka nie fajna, ale i wkurzające takie uwagi muszą być.
Co do wózka to kupiłam Baby Active Jet ma duże pompowane koła, jak jeździłam nim po sklepie to stwierdziłam że będzie super się prowadził, wiecie co mi się właśnie przypomniało...że nie mam żadnej koszuli do szpitala, muszę się rozejrzeć i kupić :-) ale ma lenia, miałm jechac do szkoły odebrać dyplom ale....a może jutro. Miłego dnia brzuszkom :-p

Vivienne super łóżeczko, bardzo funkcjonalne :tak:
4madlen nie stresuj się, na pewno wyniki w normie
Nathani zdrówka życzę
Wiolka zdrowia dla córy
My mamy takie mebelki DREWEX KOMPLET MEBLI MAŁY MIŚ 5 ELEMENTÓW (2644872948) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko komody mam dwie i przewijak pomiędzy nimi zamontowany, bo tak jak jest na jednej na środku to zasłania dostęp do szuflady. Pościel też mam Drewex Miś beżową i niebieską. Fotel do karmienia z Ikei i właściwie nic więcej nie potrzeba, tylko lokatora do tego pokoju...

reklama
Witam i ja :-) Z leniem niesamowitym....
Nastawiłam sobie pranie na 8 rano... I tak dalej leży w pralce... A ja nawet suszarki nie opróżniłam po poprzednim...
Miałam dziś do rodzicow iść... Ale też mi się nie chce....
Ja tam do szpitala nie zamierzam brać swoich koszul :-p Jak się zdarzy, że będę musiała na patologii leżeć, to dresy i jakaś koszulka :-D (ich nie interesuje jak chodzisz po oddziale, ważne, żeby było wygodnie) a po porodzie to tym bardziej ichne koszule :-p Swoje zapewne zdąże w domku wybrudzić :-) Więc po co jeszcze w szpitalu brudzić swoje ;-)
Asia, Viv łóżeczka super :-)
Ciril współczuje tej bezsenności...
Miłego dnia i weekendu :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry