Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też już myślę o torbie do szpitala, jutro M. wyślę do apteki po majtki i podkłady poporodowe, Tantum Rosa i poprasuję koszule.
Wiecie do robię na obiad...domową pizze ze szpinakiem 
mój robaczek jakiś mało aktywny dziś...pewnie śpi ;-)
4Madlen-i jakie wyniki? Ania_789-u nas w szpitalu trzeba mieć swoje 3 koszule do szpitala bp co prawda do porosu czy też cesarki dają koszule ale jak tylko wstaniesz z łózka to trzeba sie iść ogranąć i przebierać w swoje koszule,ja nawet wole swoje niż te szpitalne resztki ale jak u was mają w miare dobre i nie trzeba swoich to pewnie Clodi-mozesz pogadaj z mężem że bardzo byś chciała pojechać zależy ci a nie masz kogoś kto towarzyszyłby ci w trakcie podróży? do domu zawsze ciągnie człowieka Fiolka-może trafisz na normalnych sąsiadów w końcu Ja jeszcze nie mam nawet piżam do szpitala nie będę teraz kupować bo nie mam po co a torby pakować teraz też nie zamierzam spakuje sie na świeżo prze samym pojechaniem do szpitala i wyprawke będe do reszty kompletować przez październik i początek listopada:-)także takimi zakupami teraz sie nie przejmuje narazie pochłonieta jestem wyjazdem do szpitala z mała i tą jej grypą