reklama

Mamuski grudniowe

reklama
A ja witam jeszcze z pracy, ostatni dyżur przed L4. Mam nadzieję, że będzie spokojny :tak:
U nas zimno było jak szłam, ale jeszcze nie pada, pewnie dlatego, że targam ze sobą parasol :-D ale jest tak pięknie jesiennie, drzewa i liście cudne... marzy mi się spacer po botaniku, musi być pięknie 8) jakby jutro była ładna pogoda to może sobie podjedziemy na spacer, choć nie wiem czy najpierw nie potrzebuję kilka dni na odpoczynek i regenerację nóg, bo teraz ledwo człapię :-D

młodzież jeszcze śpi, śniadanie mają dopiero o 9, a ja już po swojej porcji jestem i czekam aż szarańcza wylezie z pokojów ;-)
miłego dnia Wam, będę zaglądać w miarę możliwości :tak:

Witam się i ja, nie ma to jak noc przy boku kochanego mężczyzny:tak: Pogoda piękna, słonecznie i w miarę ciepło:-D
Śniadanko zjedzone, córka gotowa do szkoły a ja ruszam z nią bo muszę zrobić małe zakupy spożywcze i chcę poszukać sobie koszuli lub piżamki rozpinanej a dla maluszka skarpetki ciepłe.
Viv szybkiej i spokojnej pracki:-)
Miłego dnia!!!

Witam się porannie zjadłam śniadanie a teraz piję kawkę zbożową :-p Pogoda u mnie słaba, zimno i pochmurno, a ja w taką pogodę mogłabym spać cały dzień, i tak się pewnie skończy bo nie mam żadnych planów na dziś Vivienne szybkiej pracy, Bulkaasia a Ty co sie chwalisz i kobietę stęsknioną za swoim kochanym tak dobijasz co? :-D Wracaj szybko z tych zakupów i korzystaj że go masz obok :-) Miłego dnia;-)

Hej!!!
W sumie dziś się wyspałam... choć noc bez zmian... ale wykorzystałam te godziny i liczba aukcji obserwowanych na allegro wzrosła na pełne 2 strony:-DZaczynam kompletować resztę...

Witam brzuchatki :)
A ja sie dzisiaj wyspałam, wstalismy z synkiem o 9. Teraz siedzę sobie na lapku i pije pyszna kawkę z mleczkiem bez cukru :-p, A Alan siedzi na swoim zabawkowym lapku i uczy sie alfabetu hehehhe, nawet mu to wychodzi :-D

Zaraz biorę się za zbieranie wszystkiego do kartonów bo dzisiaj malowanie salonu, mąż wraca z pracy o 14 wiec bedzie malował sufit a ja ściany.
Viv miłej i spokojnej pracy przed L4 :tak: Ja już dawno na zwolnieniu siedze.
Bakusiowa a czemu kawa zbożowa ??? nie lubisz innej, nie jest powiedziane że w ciąży kawy pić nie można. Ja w poprzedniej ciaży kawe piłam codziennie i teraz też.
Bulkasia udanych zakupów życzę ;-)

szarańcza wypełzła z norek, największe gaduły przesiadują u mnie niemal non-stop, właśnie sobie poszły po herbatkę bo moja się skończyła i jak wrócą to znowu gadanie i słuchanie, ale taka moja rola ;)
głodna dziś jestem wyjątkowo, chyba za mało prowiantu wzięłam :dry:

ciril dobre ja też zawsze daje do obserwowanych a potem zonk jak widzę ile stron ;-)
a my dziś jedziemy po łóżeczko do znajomych udało nam sie załatwić większe auto na przewoź bo do naszego by nie weszło;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry