Noukie
Majowa mama 2007
Witam sie i ja...
Wczoraj taki zabiegany dzien mialam no i zamiast sobie cos kupic znowu maluszka obkupilam
cykne fotki wieczorkiem
mam tez sliczne dwie bluzeczki dla dziewczynki siostra mi we Wloszech kupila niestety nie wykorzystam bo chlopczyk, a szkoda bo sa naprawde sliczne jakby ktoras chciala moge odsprzedac po niziutkiej cenie
wieczorem wrzuce na odpowiedni watek;-)
Noc taka sobie, strasznie mnie wszystko boli jak sie w nocy przekrecam
a dzis juz z malym po basenie na dworze pada i jakos szaro, a ja caly dzien pod kocykiem na sofie;-)
Wczoraj taki zabiegany dzien mialam no i zamiast sobie cos kupic znowu maluszka obkupilam
cykne fotki wieczorkiem
mam tez sliczne dwie bluzeczki dla dziewczynki siostra mi we Wloszech kupila niestety nie wykorzystam bo chlopczyk, a szkoda bo sa naprawde sliczne jakby ktoras chciala moge odsprzedac po niziutkiej cenie
wieczorem wrzuce na odpowiedni watek;-)Noc taka sobie, strasznie mnie wszystko boli jak sie w nocy przekrecam
a dzis juz z malym po basenie na dworze pada i jakos szaro, a ja caly dzien pod kocykiem na sofie;-)
jeszcze nie wyczaiłam kto to
Kupuję Caro i nawet mi smakuje 
... tego mojego męża to wziąść i pierd.... czymś ciężkim ... specjalnie na dzisiaj zaplanowaliśmy malowanie bo miał wolne od sędziowania a prace konczył o 14 ...to nie kuźwa umówił sie z wujkiem zeby do lasu pojechać drzewa oglądać ...zaraz mnie coś trafi to ja kuźwa mać od samego rana pakowałam sprzątałam i wynosiłam wszystko co sie dało z pokoju a on mi taki numer odwala ... teraz niech maluje po ciemku mnie to h... interesuje jak on to zrobi ja chce zacząć jutro malować ściany, a najlepiej to dzisiaj, ale nie las kuźwa ważniejszy.