reklama

Mamuski grudniowe

Witam sie i ja...

Wczoraj taki zabiegany dzien mialam no i zamiast sobie cos kupic znowu maluszka obkupilam:baffled: cykne fotki wieczorkiem:tak: mam tez sliczne dwie bluzeczki dla dziewczynki siostra mi we Wloszech kupila niestety nie wykorzystam bo chlopczyk, a szkoda bo sa naprawde sliczne jakby ktoras chciala moge odsprzedac po niziutkiej cenie:cool2: wieczorem wrzuce na odpowiedni watek;-)

Noc taka sobie, strasznie mnie wszystko boli jak sie w nocy przekrecam:sorry2: a dzis juz z malym po basenie na dworze pada i jakos szaro, a ja caly dzien pod kocykiem na sofie;-)

reklama
Hej.
Pan sąsiad odkurzał koło 9 i mnie obudził :dry: jeszcze nie wyczaiłam kto to :-p
Vivienne powodzenia :tak:

Neska to się obłowiłaś :D

Jakoś nie mam weny ostatnio do nadrabiania :sorry2:
U nas pogoda typowo jesienna, mokro, szaro buro
mam dołka bo nie mam powoli w co się ubierać :( nawet buty się ciasne zrobiły
Mój w pracy i się nudzę

Wróciłam ale bez rewelacji, lupiłam tylko skarpetki dla Maluszka i sobie kapcie do szpitala. Piżamy były takie z pluszo-polaru rozpinane ale sama nie wiem, jakoś do mnie nie przemawiały a koszule tylko pełne bez guzików. Trudno, mam jeszcze czas więc na pewno coś znajdę. Na Ebayu zaopatrzyłam sie staniczek do karmienia za 6 funtów nowy.
Co do allegro to tez mam kilka akcji bo te ciuszki są tak słodkie, że mozna kupowac i kupować:tak:

Mój też dzisiaj w robocie:-(Muszę usiąść i prasować, bo mi jeszcze jedna pralka ciuszków została i choć z tym będę miała sprawę załatwioną...
Czekam aż się kurczak upiecze, surówkę z czerwonej kapuchy już zrobiłam i zjemy z Młodym obiadek... a dziś wieczór oglądamy epokę lodowcową...

Lil ja zbożową piję bo z czarnej na okres ciąży zrezygnowałam w ogóle a po rozpuszczalnej mam zgagę :-( ale już tyle miesięcy minęło od odstawienia mojej czarnej miłości że zapomniałam jak smakuje taka czarnuszka z ekspresu :-D Kupuję Caro i nawet mi smakuje :-p

Obiadek zrobiony, dzisiaj chińszczyzna z kurczakiem i z ryżem:-) a na deser cisto czekoladowe dla moich łasuchów;-) a potem na spacerek aby to zrzucić:tak:
Pranie wyschło i tak pieknie pachnie, uwielbiam takie susące sie na dworze.
Ja piję kawę Nescafe ale bezkofeinowa z mleczkiem i smakuje tak jak normalna rozpuszczalna.
Noukie ogórkowa mniam, wieki nie jadłam...

Bakusiowa nestle caro to nie kawa ...kup sobie ricore jest słaba i akurat na okres ciąży.

Jestem wściekła wrrrrr:angry::wściekła/y: ... tego mojego męża to wziąść i pierd.... czymś ciężkim ... specjalnie na dzisiaj zaplanowaliśmy malowanie bo miał wolne od sędziowania a prace konczył o 14 ...to nie kuźwa umówił sie z wujkiem zeby do lasu pojechać drzewa oglądać ...zaraz mnie coś trafi to ja kuźwa mać od samego rana pakowałam sprzątałam i wynosiłam wszystko co sie dało z pokoju a on mi taki numer odwala ... teraz niech maluje po ciemku mnie to h... interesuje jak on to zrobi ja chce zacząć jutro malować ściany, a najlepiej to dzisiaj, ale nie las kuźwa ważniejszy.

To jedno przysłowie jest dobre i tu sie sprawdza " Umiesz liczyć ??? Licz na siebie !!! " wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry