Witam

Ja zasiadłam w końcu z kawką - tak jak
Lil pije Ricore jest idealna na teraz a Caro to na początek karmienia sobie zostawiam

Ja na kolację dziś zrobilam michę salatki jarzynowej bo mnie coś nieziemsko naszło a na deser smażyłam jabłka w ciescie takie na pełnym oleju - pyyychota
Lil ale po co te drzewa oglądają? Twoja zlośc biła przez monitor

mam nadzieję że juz ochłonełaś a najlepiej że maż juz z pędzlem tańcuje

My też rozgrzebani jesteśmy z remontem w dziecięcym pokoju bo córcie od nas z sypialni przenosimy do brata do pokoju i od razu pokój ocieplamy i wyciszamy od klatki schodowej no i malowanie oczywiście, jeszcze jeszcze ho ho
Ciril widzisz Twój synek juz ma ponad 3 latka też malutki i zrozumie ale po swojemu ale moja mała ma 21 mies. niecałe i jej w ogóle nie wyłumaczę że dzidzia zajmie jej łóżeczko i miesce koło mamusi (łóżeczko mam tuz przy łóżku na wyciągniecie ręki tak ze w razie potrzeby w nocy sobie ręka przysuwam całkiem do łóżka i mała trzyma mnie za rękę)

tez miałam nadzieję że szybciej nam remont pokoju dzieciaków pójdzie i mała zdaży zapomnieć o swoim łóżeczku bo miałam nawet zamiar je złożyć i schować żeby z oczu jej ściągnac a tu masz - nie zdażymy jak tak sie bedzie ciągnąć