reklama

Mamuski grudniowe

Nathani no mi Caro smakuje z mleczkiem oczywiście, Sarka ja biorę od samego początku Falvit mama ;-) Byłam dziś na dużych zakupach, cały bagażnik przywiozłam do domu :-p Nie będę miała czasu żeby w tygodniu zachodzić do sklepu, mam sporo do załatwienia w nadchodzącym tygodniu. Dziewczyny jutro rano jadę do lekarza, jak znów nie będzie chciał mi powiedzieć jaka jest płeć dziecka to go pobiję i nie wyjdę póki mi nie powie :-D Kolorowych snów kochane :-p

reklama
Betiks najwazniejsze, że sobie wypoczęłas a reszta problemików to tylko doała pikanterii waszemu wyjazdowi;-) Daj znak jak było u ginka.
Bakusiowa powodzenia na wizycie i mam nadzieję, że tym razem dowiesz sie kto mieszka w Twoim brzuszku:tak:
Własnie sie objadałam bo jutro rano mam test na glukozę i jeść rano nie wolno więc zrobiłam to na zapas:-)
|Pogoda nadal okropna, leje i wietrznie cały czas, telewizja nie działla więc uciekam do wyrka poczytac jakąś książkę przy muzyce. Dobranoc kochane...

Musisz poprosic dzidziusia, zeby sie odkryl ;) Nie chce mi sie wierzyc ze lekarz nie chce powiedziec plci ;) moje dzieci nie ukrywaja sie przed mama i jedno i drugie lezalo rozkraczone na usg :-D Jestem wykonczona po dzisiejszym dniu, wzdeta jak cholera, ale coz od wczoraj zajadam sie bigosem. Jeszcze dzis przyjezdza do nas znajomy, zatrzyma sie u nas przez mam nadzieje krotki okres nim znajdzie sobie pokoj. Cora wreszcie usnela, po 1,5 meczarni :rofl2:

My byliśmy na tej mszy, 15 rocznica ...
Dostałam od cioci cukinie a od babci orzechy :-)

Ja znów na jogurty patrzeć nie mogę :eek:

Asia no to prawidłowo -lenistwo :tak:

Betiks ale przygody:-D ale super że wyjazd udany
Ty się ciesz że autem jechaliście, my autokarem się tłukliśmy do Włoch i też miałam obawy bo ciąża
zaawansowana ale nie taki diabeł straszny...:-D

I ja już wstałam, dzisiaj dalszy ciąg malowania salonu ale na szczęście została nam tylko jedna ściana, a w przyszłym tygodniu sypialnia do malowania.

Za wizytujące trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&

Ja wizytę mam jutro której troszkę się boję, bo ciągle mam brzuch napięty i ciągnie go do dołu co troszke boli, wczoraj nawet w nocy bolał jak kładłam się spać ... oby mnie nie zamkneli.

reklama
Dzień dobry powodzenia Bułkasia na teście glukozy i &&&&&&&&&&&&&&& mocne za Bakusiową i zobaczenie płci i Betiks i reszte jeśli ktoś jeszcze wizytuje:-) ja po śniadanku zaraz ide na zakupy musze pędzić do gopsu złożyć dokumenty o rodzinne bo jutro wyjeżdżamy i moglabym nie zdążyć u nas słonko świeci ale co z tego jak wiatrzysko takie zimne jak w zimie:eek: Milego dnia wszystkim:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry