reklama

Mamuski grudniowe

Witam

Betiks i Bakusiowa trzymam kciuki za wizyty!!!!!
bulkasia powodzenia na badaniach!!! obys dała radę;-)
Lil ja wizytuję w związku z tym moim rozwarciem w czwartek i juz trzesę portkami czy się tam pogarsza czy na razie ok. Też mnie tak ciagnie do dołu. Ja miałam poprzednio takie jazdy ale niedaleko przed porodem a nie tak wcześnie:confused2: A Ty bierzesz no spę i magnez?

reklama
U nas zimno i wieje, ale cóż, nazwa osiedla zobowiązuje :-D

Pierwszy leniwy dzień od dawna mam, senny taki, więc siedzę więc jeszcze w piżamie... mama z bratem zajechali koło 23ej, więc trochę pogadaliśmy zanim padliśmy.

U nas łóżeczko prawie skręcone, bo czeka na lakierowanie jeszcze, ale najważniejsze że już umyte. Mam całą stertę ciuszków dla Małej upraną, mama obiecała uprasować, więc chyba uda mi się od tego wymigać ;)

Trzymam kciuki za wizytujące, za same dobre wiadomości, dobre wyniki glukoz, podpatrzenie sisiorków. Ja idę jutro na KTG i do diabetologa. Sypią nam się wizyty w tym tygodniu, widzę :tak:

Sarka no-spe i magnez łykam.
Najgorsze jest to ze mam takie jak by skurcze jak na okres ... troche mnie to nie pokoi do tego kłucie w dole brzucha ... cholewka niech mała nie świruje jarząbka i tam siedzi ... jutro o 15:40 wszystkiego się dowiem ... najwyże któraś dostanie sms-a ze jestem w szpitalu.

Hej dziewczynki kochane dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków, przełomu nie ma, usg nie zrobił :-( nadal żyjemy w niewiedzy, powiedział że zrobi za 3 tygodnie i na pewno wtedy powie jaka jest płeć. Ostatnie usg miałam w 22 tygodniu, pokazał mi wtedy dwie rączki, dwie machające nóżki, żołądek, kręgosłup, serduszko itd a między nogi dzidziulkowi nawet nie zajrzał, a jak zapytałam o płeć to powiedział że nie powie na razie ale serio nawet tam nie zajrzał:szok: Pozostaje czekanie kolejne 3 tygodnie, chciałabym już mówić do brzuszka po imieniu bo w końcu zostanie fasolką ;-) Aaaa co jeszcze, co do mojej anemii to stwierdził że to wcale nie anemia:-) ale te wypite litry soku buraczkowego na pewno nie zaszkodzą Gotuję zupkę jarzynową Miłego popołudnia

Bakusiowa ja z corcia w pierwszej ciazy do samego porodu nie wiedzialam jaka plec...nie bylo szans dowiedziec sie,bo zawsze tak byla ulozona,ze lekarz nie widzial..:no::-D
najwazniejsze,ze z Maluszkiem wsio dobrze ,plec malo wazna ;-)
a my wczoraj bylismy na malych zakupach dla naszej Pysi i kupilismy m.in.lozeczko :-D
reszte zakupow po przeprowadzce..a to juz za kilka dni...a co za tym idzie...po malu czeka mnie pakowanie,wrrr
pogoda u nas typowo jesienna i jak przystalo na wyspe..czyli leje jak z cebra ,brakuje jeszcze wiatru ..
kciuki za wizytujace ;-)

Ja dziś czuje się fatalnie, rano miałam mdłości okropne i boli mnie coś brzuch do tego jakiś taki beznadziejny humor.
Mój mi zrobił śniadanie przygotował część obiadu i poszedł do banku muszę się ogarnąć.
Mały dziś nawet szalał, walił w bok jak mój słuchał i dostał w ucho:-D

Bakusiowa ale masz wrednego lekarza, sorry. Współczuję, ale tak jak pisze Basia, najważniejsze, że wsio ok z maleństwem :tak:
Fiolka trzymaj się jakoś i nie przemęczaj. Ja dziś mam śpiocha jakiegoś. Wizyta udana, ginka zachwycona, wszystko super, reszta w odpow. wątku ;-)
Idę zaraz po małą do przedszkola. Z tym ciągnięciem brzucha, to ja tez miewam. Mówiłam o tym gince, ale uspokoiła mnie,że jest wszystko dobrze i nie ma powodów do zmartwienia, a im bliżej terminu porodu, tym tych "atrakcji" będzie więcej :confused2: Też biorę magnez, potas, żelazo i Prenatal Classic. Te kurcze łydek są okropne :baffled:

reklama
Witam się i ja, glukoza przeszłla gładko jak pomysle a napój był boski:-), opis w watku odpowiednim:-)
Moja szefowa wysłałla mi smsa rano, że nie muszę przychodzic dzisiaj do pracy na pozostałe godziny tylko odpoczywać, szok:szok:
Po szpitalu poszłam na zakupki i kupiłam sobie piżamę 2-częściową w stylu męskiej i koszulkę nocną rozpinaną na środku a dla maluszka kolejne słodkie i cieplutkie skarpetki:tak:
Bakusiowa to chyba niespodzianka Ci sie szykuje aż do porodu, obys sie dowiedziała jak płeć wcześniej ale najważniejsze, że badania ok.
Fiolka odpoczywaj kochana i lepszej formy życzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry