Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

). Mała w przedszkolu, ale nie wiem, czy czasem nie będzie tel od pani, bo w nocy bolała ją głowa, a rano też coś narzekała. Jeden dzień w przedszkolu i coś czuję, że będzie chora
Pomału zaczynam pakować małe klamoty do pudeł, których na bieżąco nie używamy. Ależ mi się spaać chce
Idę was poczytać. Na razie kochane ;-)
Udanej wizyty ;-) Ciril trzymam &&&& za badania :-) Fiolka_130 ale smaka narobiłaś, mamy z mężem taką teorię że jak dzidziulek szaleje w brzuchu to może jak wyskoczy to będzie spokojne, oby bo moja fasolka też szaleje :-) Betiks oby córci nic nie wzięło ale taka pogoda jest że prawie każdego coś się czepia. Ja po śniadanku, idę chyba coś posprzątać ile można nic nie robić
Miłego dnia brzuszkom 
Noukie lapka będę miala z sobą wiec w miare możliwości będę informowała co i jak;-) Milego dnia:-)
Az mi dziwnie, wczoraj wrocilam z pracy cala obolala, bolalo mnie podbrzusze i nie moglam sie ulozyc do spania. Mam nadzieje, ze dam rade jeszcze popracowac w sumie teoretycznie moglabym isc na zwolnienie juz w drugiej polowie pazdziernika, ale tak sobie zalozylam ze popracuje do konca, troche nadgodzin bym porobila to zawsze wiecej kasy, zwlaszcza ze prace mam naprawde lekka, no jedynie meczy dojazd bo samochodem i godziny.