reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Witaam sie z rana,

Ech obudzial sie o 7 na siusiu i juz zasnac nie moglam.

Ja juz od soboty u tesciow jestem. Podroz minela dobrze, nic mnie bolalo a to najwazniejsze.
Musialam was nadrobic od soboty, udalo mi sie skonczyc czytac wczoraj wieczorem ale po zle przespanej nocy juz nie za bardzo pamietam co u ktorej.
Vivienne jak fajnie ze juz na zwolnieniu, w koncu odsapniesz
Betiks widze ze podroz minela wam z przygodami, ale najwazniejsze ze wakcaje sie udaly i wrocilas wypoczata i zadowolona
Bakusiowa cos mi sie wydaje ze ty bedziesz miala niespodzianke przy porodzie i dopiero wtedy sie dowiesz czy twoj maluszek to dziewczynka czy chlopaczek. A swoja droga dziwne ze lekarz nie chce ci powiedziec i jak mowisz nawet tam nie zagladal. Moze maluch za kazdym razem tak ulozony ze nic nie widac. Ale najwazniejsze ze wszystko dobrze z maluszkiem
Bulkaasia, no prosze z twojej szefowej czasem sensowny czlowiek jest, a tak z drugiej beczki to co robi kobieta jak nie musi isc do pracy ? idzie na zakupy hihi
Fiolka, masz sie ty z tymi sasiadami
Lilith udanej wizyty !

Hej Dziewczyny!!! Właśnie siedzę sobie w laboratorium i czekam na drugie kłucie... Ehhh... uwielbiam mieć przy sobie swojego pieska (tzn. netbooka), bez niego w tych wszystkich miejscach dostałabym szału...

Nie mogę się doczekać aż przyjdą mebelki dla Młodego do pokoju. Jeszcze muszę zamówić dywanik, lampy i jakieś firanki i rolety na okna... I jeszcze w catoramie albo w praktikrze dorobić półki jakieś na tę jego stale się powiększającą kolekcję aut...

Hej, ja jem drożdżówki i piję kawkę
siuśki oddane do badania oby wyszły ok:-(
Mały dziś szalał całą noc on mi kiedyś wylezie przez skórę:sorry:

Ja tez czekam z praniem, w sumie nie wiem kiedy to zrobię :-p

Współczuję Wam tych skurczów i napinania, ja mam brzuszek mięciutki :tak:

Hej, hej. Witam się cieplutko i słonecznie (jeszcze, bo cuś lezie szaro-ciemnego :confused2:). Mała w przedszkolu, ale nie wiem, czy czasem nie będzie tel od pani, bo w nocy bolała ją głowa, a rano też coś narzekała. Jeden dzień w przedszkolu i coś czuję, że będzie chora :baffled: Pomału zaczynam pakować małe klamoty do pudeł, których na bieżąco nie używamy. Ależ mi się spaać chce :eek: Idę was poczytać. Na razie kochane ;-)

Witam się porannie Lil no to rzeczywiście jakaś podła cholera siedziała w tym okienku, jakby problemem było wydać świstek, oby jak najmniej spotykać takich ludzi :baffled: Udanej wizyty ;-) Ciril trzymam &&&& za badania :-) Fiolka_130 ale smaka narobiłaś, mamy z mężem taką teorię że jak dzidziulek szaleje w brzuchu to może jak wyskoczy to będzie spokojne, oby bo moja fasolka też szaleje :-) Betiks oby córci nic nie wzięło ale taka pogoda jest że prawie każdego coś się czepia. Ja po śniadanku, idę chyba coś posprzątać ile można nic nie robić :-D Miłego dnia brzuszkom :-p

Dzień dobry ja od rana gonie byłam na badaniach w gopsie o rodzinne złożyć i w ośrodku zdrowia po skierowanie do szpitala zjadłam śniadanko i powoli musze nas pakować no wieczorem wyjazd pogoda sie u nas popsula jest zimno i kropi a mi sie chce spać:sorry: Noukie lapka będę miala z sobą wiec w miare możliwości będę informowała co i jak;-) Milego dnia:-)

Witam dziewczyny

A ja w nocy prawie w ogole nie spałam, tak strasznie mnie nogi bolą że można płakać ale ten ból jest bardzo specyficzny tylko od kolan w górę i od zewnętrznej strony, tak jak by mi skóra cierpła a w srodku jakieś nitki sie urywały co powoduje ból jak po ukuciu igłą połączony z pieczeniem, nie mam pojęcia o co chodzi.
Teraz zabieram sie za pranie mam nadzieje że skoncze dzisiaj.
Za wizytujące trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&& ;-)

Witam sie i ja, no juz popoludniowo, wstalam sobie 11:20, maz zabral corke na zakupy, takze zjadlam sniadanie w spokoju i teraz mam taka bloga cisze w domu...nie do konca cisze bo pralka chodzi, ale to co innego :-D Az mi dziwnie, wczoraj wrocilam z pracy cala obolala, bolalo mnie podbrzusze i nie moglam sie ulozyc do spania. Mam nadzieje, ze dam rade jeszcze popracowac w sumie teoretycznie moglabym isc na zwolnienie juz w drugiej polowie pazdziernika, ale tak sobie zalozylam ze popracuje do konca, troche nadgodzin bym porobila to zawsze wiecej kasy, zwlaszcza ze prace mam naprawde lekka, no jedynie meczy dojazd bo samochodem i godziny.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry