Fiolka_130
Fanka BB :)
Sarka ja mam ciuszki w workach ;-) czekają na pranie które zrobię jak kupię proszek
Vivienne Ty byłaś na tym badaniu bezpłatnym usg jak ta akcja się nazywała
zastanawiam się czy nie jechać Akcja Szczęśliwa Mama = Szczęśliwe Dziecko w Sosnowcu - Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl
Nathani planuje tak samo, na początek pampers a potem może zacznę kombinować
Pozdrawiam resztę
do mnie dziś przyszły spodnie ciązowe kolejne :-)
Vivienne Ty byłaś na tym badaniu bezpłatnym usg jak ta akcja się nazywała
zastanawiam się czy nie jechać Akcja Szczęśliwa Mama = Szczęśliwe Dziecko w Sosnowcu - Ciąża, poród, wychowanie - serwis dla rodziców Parenting.pl
Nathani planuje tak samo, na początek pampers a potem może zacznę kombinować
Pozdrawiam resztę
do mnie dziś przyszły spodnie ciązowe kolejne :-)
Mam już dosyć powiem wam, a jak pomyślę, że te wszystkie kartony i torby mam zwalone, że tak powiem, w jednym pokoju na nowych śmieciach i to tam, gdzie mamy dziś spać, to normalnie mi słabo. Najgorsze w CO to wszystko pakować, wykorzystałam już prawie wszystkie torby jakie posiadamy, kilka kartonów, a gdzie reszta?! Chyba w garstkę :-( O 16 ma być auto na meble i paru kolegów wyraziło chęć pomocy w ich noszeniu, z czego bardzo się cieszymy. Podejrzewam, że cała akcja potrwa do późnego wieczora, więc już sobie współczuję 

), odpukać póki co praca jest (ja na Ogrodach pracuję ;-) a mieszkam na Wichrowym). Jakoś niewiele osób z Radomia spotykam w Poznaniu, tym milej na sercu :-)
ale tylko D. wstał ja pospałam dłużej
: zaszyłam to bo na szwie puściło.
podoba mu się chyba.