reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Hejka, ja po wizycie bardzo zadowolona czyli wyniki super, brak cukrzycy i Maluch obrócił sie juz główką w dól. Połozna zmierzyła mi na leżąco brzuch i mam 37cm i posłuchałam sobie serducha:-)
sarka jak tam?
clodi ja też mam te krpoelki od kilku dni.
Nathani łączę się z Tobą bo też mam,ehhh...
marteczka ja będę rodzić na Lewisham, tez mam kawał do szpitala ale wybrałam go ze względu na to, że mój mąż tam pracuje i jakby nie patrzeć mam troszkę lepszą opiekę. Będę miała cesarkę więc mam już wszystko ustalone włącznie z datą:tak:
Objadłlam się strasznie i ledwo się ruszam!!!

Hej marteczka27, ja mieszkam w Reading (pol godzinki od Londynu) i tez bede tuataj rodzic i chyba tak samo jak ty jestem przerazona. Ja jeszcze na oczy swojej poloznej nie widzialam wiec nie wiem jak to bedzie (zawsze mailam jakas na zastepstwo).
Ja jestem w 28 t i bede miala dziewczynke.
Pozdrawiam

Cześć dziewczyny :-)
oj dawno mnie tu nie było, ale przyznam szczerze, że podczytuję was od czasu do czasu. Nie odzywałam się bo nawet nie miałam za bardzo głowy do tego, wiele rzeczy się wydarzyło, ale już jest dobrze :-)
Od 23 sierpnia mam założony pessar bo w ciągu 4 dni radykalnie skróciła mi się szyjka z 41mm do 28mm co objawiło się krwawieniem, pobytem w szpitalu i w rezultacie założeniem pessaru. Ogólnie to mam nakaz polegiwania i tak właśnie robię. Dobrze, że u większości wszystko dobrze się układa. Pozdrawiam was wszystkie

Wisienka 1 no ja tak samo co chwile ktoś inny mnie przyjmuje w szpitalu bo wizyty z połozna mam w szpitalu także nie mam pojęcia jak to bedzie przy porodzie niedługo mam wizyte kolejną muszę sie zapytać jak to jest czy bede miała swój pokój czy bede rodzić z innymi babkami :) heheh tego nie chce. Może sie spotkamy na porodówce hehe fajnie by było kogoś spotkać swojego a nie same hinduski . Bulkaasia to ci dobrze ze bedziesz mieć cesarkę :)

Ostatnia edycja:
reklama
jestem po całym dniu najpierw była mama później wzięłam sie za porządki i obiadek poźniej koleżanka zagladła i siedziała do 18 wrócił A teściowa zajrzała do malej w odwiedziny i tak zeszło teraz w łóżeczku leżymy i do spania za chwilke Misia-super że jestes &&&&&&&&&&&&&& za ciebie bedzie dobrze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry