reklama

Mamuski grudniowe

Ale naskrobałyście dzisiaj.
U nas dzisiaj ładna pogoda więc troszkę poprałam, mam nadzieje że moja pościel moja wyschnie, bo lubie spać w takiej prosto z podwórka, zapach wiatru itp:-p

Dzisiaj mam totalnego lenia i nawet nie ruszyłam palcem żeby posprzątać.
Teraz wcinam jabłuszko, chyba już 3albo4 jakoś tak mnie na jabłka dzisiaj wzięło.

reklama
Hej dziewczyny,
Sarka właśnie to jest najgorsze, że żadnych skurczy nie miała, żadnych objawów też nie było, obudziłam się rano i po porannym siusiu zaczęło się krwawienie, nic mnie przy tym nie bolało. Od tego czasu biorę 3x1 Fenoterol i 3x1 Isoptin, oraz magnez 3x1. Mój lekarz mówi, że się nie oszczędzałam i faktycznie tak było. Z pessarem dobrze się funkcjonuje, jednak ja chucham i dmucham na zimne i oszczędzam się jak tylko mogę.

Jeśli chodzi o wyprawkę ja nie mam jeszcze nic oprócz wózka, fotelika do samochodu, butelek, podgrzewacza, śpiworka i kombinezonu. Mebelki w przyszłym tygodniu mamy zamawiać.

Mój mąż zakupił już dwa miesiące temu przytulankę z pozytywką i co wieczór przed snem puszczamy Oliwce jej melodię. :-)
Wiola, Fiolka zdróweczka :-)
4madlen zaglądałam do was, ale wierz mi że nie maiłam siły i ochoty nic pisać, ale już jest dobrze. Z tego co czytałam ty też leżysz. Mi teściowa z mamą gotują i sprzątają na zmianę, niby fajnie ale już mnie cholera bierze, że nic nie mogę sama zrobić.
Dziewczyny a wiecie może jakie są normy progesteronu dla 29 tygodnia ciąży?

A ja dzisiaj umyłam całą kuchnię łącznie z szafkami , kafelkami i kuchenką. Później trochę odpoczęłam i poszłam do gina. Relacja w odpowiednim wątku.
Jutro idę po odbiór zaświadczenia z ZUS'u i pójdę złożyć dokumenty do MOPS'u o zasiłek rodzinny , także trzymajcie kciuki żeby przyznali bo procedury oni mają kosmiczne. Kasy nie ma teraz w roku 2012(ja bezrobotna , bez pracy od kwietnia , tylko M pracuje) a zaświadczenia dostarczyć z 2011 r kiedy to M i ja pracowaliśmy - jakaś paranoja. Albo czegoś ja tu nie rozumiem albo te przepisy MOPSu są jakieś chore.

Jeszcze na dodatek winda się zepsuła a ja na IX pietrze mieszkam i jak wracałam z Adaśkiem z przedszkola to myślałam że urodzę. Zaraz będę z psem szła i zobaczymy jak mi to pójdzie :-(

Lecę na razie się pobyczyć a potem z psiakiem.....

Ostatnia edycja:
Bulkasia co za osly patentowane nie wiedza z czego żyją mała czuje sie dobrze siedzi sobie teraz na wózeczku pospala w ciągu dnia i humor ma dobry rana ładnie sie goi Lili-ja też jadlam jabluszko przed chwilą ale my codziennie wsuwamy z małą jabluszka Misia-ja ci niestety nie pomoge bo nie wiem jakie sa normy Liwuś wspołczuje kochana ja mam w domu kltke schodową i jak wyjde na góre to zasapana jestem a co dopiero na IX piętro bym w polowie została

Noukie mam zbadać tylko krew u siebie w przychodni lub najbliższym szpitalu juz bez picia. masakra jakaś.
liwus o matko jak wysoko mieszkasz, oby winde naprawili.
wiolka super, że z Natką oki.

Misia a chcesz sobie zbadac? Ja biore go w lekach 3 razy dziennie po 200 mg takze dawka kosmiczna:eek:

Liwus oj z ta winda nieciekawie:sorry: ja sie czlapie na gore godzine:sorry:

Lili ja tez jablka na okraglo ;-)

Bulkaasia no to niezle dali:no: niech sie zdecyduja:eek:

Ostatnia edycja:
Kurcze chyba mały mi wsadził coś między żebra
Mam problemy ze zginaniem się i czuje ból/dyskomfort po prawej stronie :sorry:
Na dodatek pali mnie zgaga jak nie wiem i w ogóle zjadałam całą czekoladę :baffled:

Basia a długo jeszcze będziesz pracować?

Clodi współczuję :baffled:

Lilith też miałam smaka na jabłka i zjadłam takie pyszne od babci chyba z kilo:-D

Misia ale Ci się trafiło kurcze każda jakieś kłopoty ma :-(
dobrze że już lepiej do końca blisko :tak: \

Liwus ale się urobisz :no: trzymam kciuki

Reszte pozdrawiam :tak:

zaglądam z łóżeczka wykąpana i z kubkiem melisy Fiolka-czekolada i ogólnie słodycze nasilają zgage mi na zgage pomoglo siemielniane.Doradźcie mi chce na koniec miesiąca zrobić ostatni balejaż bedąc w ciązy i tak sie zastanawialam że zrobilabym sobie grzywke tylko ostatnio sie rozleniwiłam i od dłuższego czasu poprostu nie chce mi sie włosów modelować a boje sie że grzywka mi bedzie sterczala po wstaniu z łóżka czy są wśród nas takie które mają grzywke i nie musza jej codziennie modelowac a sie uklada normalnie?

reklama
Hej kochane mamuski,

Nie pamietam kiedy tutaj ostatnio zagladalam chyba gdzies w weekned. Nie wiem czy uda mi sie wszystko nadrobic.
Ja juz w domu. ..jak cudownie. Wrocilismy w poniedzialek o 12 w nocy. To byl zdecydowanie moj ostatni wyjazd. Podroz powrotna byla meczaca do tego w poniedzialek z rana jeszcze przed podroza zlapal mnie jakis wirus zoladkowy i meczyla mnie biegunka i raz wymiotowalam. Teraz jest juz lepiej ale jednak zoladek jeszcze w pelni nie funkcjonuje, bo wogole nie mam ochoty na jedzenie, zmuszam sie i malo jem. Do tego gardlo zaczyna mnie lekko pobolewac...ech
Zrobilam dzisiaj pierwsze zakupy na allegro. Tak wiec zaczelam kompletowac wyprawke, jednak jeszcze sporo musze zakupic.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry