Vivienne
Marysiowa Mama :) Moderatorka
Jakoś się tym wcześniej nie interesowałam... wiem, że mam II stopień, więc wg tego prawidłowo Skala Grannuma - sprawdź w encyklopedii ciąży dlarodzinki.pl Znalazłam jeszcze takie coś: Co to znaczy, kiedy mówią mi, że mam łożysko “III stopnia”? - pampers.pl
4madlen, najważniejsze że jesteś pod kontrolą, w razie cokolwiek szybko zostanie wychwycone i wydaje mi się, że jeśli gin nie znalazła niczego niepokojącego bardziej to nie powinnaś się martwić.
4madlen, najważniejsze że jesteś pod kontrolą, w razie cokolwiek szybko zostanie wychwycone i wydaje mi się, że jeśli gin nie znalazła niczego niepokojącego bardziej to nie powinnaś się martwić.

zobaczymy, kiedy Maryś się wykluje. Zakładam jednak dwie rzeczy:

Monika-ja mam termin na 1 grudnia ale raczej będę mieć cesarke i wizyte mam w przyszlym tyg więc mój lekarz mi wszystko wtedy powie ale raczej w listopadzie ja nie mam jeszcze sporu rzeczy ale tak jak mówi lili kupuje po trochu i jakoś mi to idzie jeszcze musze isć po wózek z takich większych rzeczy wanienke od rodziców przywieść i jak skończe w domku sprzatanie t będe prala ciuszki dla małej i prasowała pampersy wtedy kupie i chusteczki a kosmetyki to tylko pare rzeczy kupuje tak jak przy córce nauczona już jestem że nie ma co przesadzać a nie wszystko sie zawsze przydaje wiec lepiej mniej niż za dużo
Lili-u mnie tez wiatrzysko takie zimno ale tak sie urobiłam że nawet mi sie nie chce wstać w kominku rozpalić zapalimy wieczorkiem
, jest niby o tydzień za duży i termin wychodzi nie na 6 grudnia a na 29 listopad. Dziecko już nie jest główkowo odwrocone a pośladkowo. A z tym bólem nogi powiedział że nic sie nie da zrobić, mam leżeć i tyle nawet siedzieć mi nie wolno. Chciał mnie do szpitala dać ja nie chciałam no bo z dzieckiem wszystko ok no a jak mam leżeć tylko przez to że w szpitalu nic nie musze robić wszystko mi doniosą to tak samo mąż może sie mna opiekować, ale niby jak się pogorszy to nie ma zmiłuj sama się zgłosze