reklama

Mamuski grudniowe

W H&M są kurtki fajne i potem mozna je nosić jako normalne. Ja jestem rozm. L i gdy założyłam kurtkę ciążową tego rozmiaru to wszystko w ramionach było ok i sporo miejsca na brzuszek, więc wydaje mi się, że taką kurtkę to kupujesz swój rozmiar jaki nosisz.
Wypiłam szklaneczkę piwka z sokiem (100ml) a mój synek taksie rozbrykał, że ho ho. czyzbym go upiła?;-):-)
ciekam do wyrka bo rano trzeba wstać... Dobranoc brzuchatki:-D

reklama
hej:) ale w nocy lało u nas... dawno takije ulewy nie było a teraz piękne słonko :) u mnie ocieplania domu cd. więc spać się nie da... idę pod prysznic i coś zjesc bo już burczy w brzuniu i Antoś ma koncert "orkiestry dętej" :P

Dziendobry....

A ja sie dzis zwleklam i nawet malego do przedszkola zawiozlam;-) i dzis maja dzien sztuki i rodzice moga przyjsc do klasy i poogladac ich dziela no i ide, maly byl wniebowziety, ze wkoncu mama tez bedzie:cool2:

A teraz troche lenistwa na kanapie:rofl2:

U nas w nocy straszny wiatr i deszcz.. odprowadziłam malca do przedszkola i dzisiaj trochę odpoczywam a po południu z młodzieńcem będziemy ciasteczka robić :-)
Wczoraj kupiłam pieluchy babydream . O takie :Zobacz załącznik 504762
Jakbyście były ciekawe wyglądu pojedynczej pieluchy to także mogę umieścić :happy2: Kosztują one 11,99zł za 30sztuk czyli 0,39 zł za 1 sztukę. Kupię chyba jeszcze jedno opakowanie albo Dady tylko że Dady biedronkowe wychodzą drożej bo kosztują 14,46zł za 28 sztuk czyli 0,51 zł za 1 sztukę albo te babydream fun&fit. Jako że nie zamierzam pieluchować długo jednorazowo to nie inwestuje w pampersy firmy Pampers :happy2:
Kupiłam jeszcze parę rzeczy ale te umieszczę w odpowiednim wątku :-)

Liwuś pokaż mi takiego pampersiaka bo sama jestem ciekawa, ogólnie nastawiam się na te pieluchy właśnie, a potem wielorazówki.

Ciril w Rosmanie teraz są wkładki laktacyjne te ichniejsze za 5 zł 30 szt. Nie próbowałam, bo nie są mi potrzebne, ale już kupiłam ;] bez promocji chyba ok. 7 zł kosztują.

U nas lało wczoraj na wieczór i wiało, że hej, akurat jak szłam do koleżanki, zmokłam, paputek mi przemókł i teraz katarzę :-(

Hej,
u nas też była straszna ulewa i nawet o dziwo burza:szok: teraz jest zimno, ale przynajmniej słoneczko pięknie świeci. Śniadanko zjedzone, teraz kawusia i biorę się za prasówkę. Miłego dnia kobitki

Czesc dziewczyny, ja zaraz zmykam na nadgodziny. Boli mnie ten nerw kulszowy, a czasem caly posladek i udo. A od wczoraj mam wrazenie ze z lewej strony brzucha drze mi sie skora.....takie uczucie pieczenia. To tak jakby macica byla przyklejona do brzucha i jak zle sie rusze to chciala sie oderwac....nie wiem jak to dokladnie opisac, ale nieprzyjemne uczucie. W poniedzialek ide do GP zobaczymy co mi powie. Jesli mnie nastraszy to na zwolnienie pojde juz od 15.10, jak nie to popracuje jeszcze do 31.10. Postaram sie nadrobic was po pracy, bo taz to wstalam, kapiel, sniadanie i musze zaraz leciec.

reklama
wiecie co? zaczęłam się martwić bo ostatnio jak byłam tydzień temu u gina w piątek (tego na zastępstwo mojej ginki) to opisał, że mam III stopień łożyska... przestraszyłam się bo to chyba za wcześnie... :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry