reklama

Mamuski grudniowe

witam po dłuższej nieobecności, czytam was codziennie, ale jakoś weny na pisanie brak :zawstydzona/y:

ciril, noukie kciuki za wizyty zaciśnięte
misia jeśli chodzi o progesteron, to ja to badanie robiłam nie wiedząc jeszcze ze w ciązy jestem i mam tu podane normy, 1 trymestr: 35,68-286,2
2 trymestr: 81,25-284,29 a 3 trymestr: 153,91-1343,55 nmol/l
clodi współczuje bólu nogi
ankka to żeś się obkupiła tzn. maleństwo ;-)

ja w zasadzie oprócz ciuszków, łóżeczka i przewijaka to nic nie mam. muszę w końcu zrobić listę tego co trzeba kupić i wybrać się na zakupy...

co do herbatek to też nie piję żadnych specjalnych.

obiad już dawno zjedzony, bo małż na 2 zmianę, więc obiady w tym tygodniu wcześnie.
skosiłam dziś nawet trawe :-)

mnie też przeziębienie dopadło - póki co pijam cytrynę z miodem, ale chyba niewiele to daje... macie jakieś inne sposoby?

reklama
Clodi byłam ostatnio w hurtowni dziecięcej i paczka wychodziła 9 zł drożej niż na Allegro, na a pampków, chusteczek czy kosmetyków nie muszę macać. Moja siostra tylko Nivea używała i młody tolerował, ale ja mam zamiar jeszcze wypróbować Hipp i Penaten i chyba też te rossmannowe kosmetyki.
Moja Zuzia przy urodzeniu miała 2550 g i myślę że teraz dzidzia też za duża nie będzie, więc wolałam kupić jedynki. W razie jednak wyrośnięcia z nich lub uczulenia, to kumpela rodzi miesiąc po mnie, więc mam komu oddać

Ankka dzięki, listę już sobie zrobiłam i będę zamawiać wyszło mi prawie 300zł z przesyłką :szok: skąd na to wszystko brać pieniądze heheh becikowe to powinni dawać przed narodzinami dziecka :tak:

Hej Laski, pierwsze co weszłam do domu to zjadłam 4 krpmki chleba z mięsem i ćwikłą, pół deseru budyniowo-owocowego i popiłam 0,5l herbata z miodem:szok: Dopiero poczułam, że jestem najedzona. Przeraziłam sie tym napadem głodu, tez wam sie zdarza czy to tylko ja tak mam?
Czekam na telefon od męża bo pokazał połoznej list co dostałam wczoraj o ponownym badaniu krwi na glukoze i ona ma jeszcze raz sie temu przyjrzeć na spokojnie, bo podobno za szybko cukier mi rósł po 2 godz.
Ciril,Noukie trzymam &&&& za wizytę.
misia super prezent no i super teściu:tak:
clodi współczuję kochana!
monika bedzie dobrze a herbatek specjalnych nie pijam. Rano herbata z mlekiem a wieczorkiem czasem z miodem.
ankka alez sobie pake sprawiła, super:-) Ja za papmpery newborn 1 zapłaciłam £3.50 czyli to jakieś ok.18zł:-)
Vivienne ja zmówiłam Fridę na allegro za 26,99zł z przesyłką.

U mnie dalej źle, D. mnie wysyła jutro do lekarza:zawstydzona/y: ale sama nie wiem
Pogoda piękna, chyba pójdę na spacer z psem, wczoraj też byłam i aż lepiej się poczułam.
Zresztą w sobote musimy jechać na zakupy bo nie mam w czym chodzić no i do tego Sosnowca mój bardzo chce :-p
Mówiłam mu że ciężko się załapać na to usg bo dużo chętnych ale on upiera się.
Jeszcze mu mówię że przecież raz mieliśmy i ja tam już nie potrzebuję a on chce, mówi że fajnie tak oglądać i że sprawdzą serduszko i czy zdrowy haha nie poznaje go.;-)

Mały wczoraj się tak ułożył że mało go czułam, bardzo na dole i chyba w pęcherz trafiał bo taki przenikliwy ból miałam i ciągle sikać chodziłam i jajniki też bolały.
Dziś znów oblegany prawy bok.

Ale mnie pali zgaga :/ Robię murzynka

Idę nadrobić :tak:

No właśnie nie wiedziałam, bo gdzieś takie brednie obiły mi się o uszy.
Bułkaasia :-) musiałaś rzeczywiście być mega głodna :-)
Fiolka mnie często boli prawy jajnik i mam wrażenie, że właśnie z tej strony jest główka malutkiej bo mam tą stronę bardziej wypukłą.

reklama
Asia ja dziś też nienażarta jestem :eek: a cukier w ryzach trzymać trzeba...
W końcu udało mi się fridę zamówić :) w doz.pl za 25 zł, dorzuciłam tantum rosa, gaziki, sól fizjologiczną i coś tam jeszcze, 130 zł mi wyszło razem :eek:

Fiolka
jak się chcecie załapać na to usg to naprawdę trzeba być wcześniej, jeszcze zanim sklepy otworzą :sorry: bo to też w galerii jakiejś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry