adgama85
Fanka BB :)
witam po dłuższej nieobecności, czytam was codziennie, ale jakoś weny na pisanie brak 
ciril, noukie kciuki za wizyty zaciśnięte
misia jeśli chodzi o progesteron, to ja to badanie robiłam nie wiedząc jeszcze ze w ciązy jestem i mam tu podane normy, 1 trymestr: 35,68-286,2
2 trymestr: 81,25-284,29 a 3 trymestr: 153,91-1343,55 nmol/l
clodi współczuje bólu nogi
ankka to żeś się obkupiła tzn. maleństwo ;-)
ja w zasadzie oprócz ciuszków, łóżeczka i przewijaka to nic nie mam. muszę w końcu zrobić listę tego co trzeba kupić i wybrać się na zakupy...
co do herbatek to też nie piję żadnych specjalnych.
obiad już dawno zjedzony, bo małż na 2 zmianę, więc obiady w tym tygodniu wcześnie.
skosiłam dziś nawet trawe :-)
mnie też przeziębienie dopadło - póki co pijam cytrynę z miodem, ale chyba niewiele to daje... macie jakieś inne sposoby?

ciril, noukie kciuki za wizyty zaciśnięte
misia jeśli chodzi o progesteron, to ja to badanie robiłam nie wiedząc jeszcze ze w ciązy jestem i mam tu podane normy, 1 trymestr: 35,68-286,2
2 trymestr: 81,25-284,29 a 3 trymestr: 153,91-1343,55 nmol/l
clodi współczuje bólu nogi
ankka to żeś się obkupiła tzn. maleństwo ;-)
ja w zasadzie oprócz ciuszków, łóżeczka i przewijaka to nic nie mam. muszę w końcu zrobić listę tego co trzeba kupić i wybrać się na zakupy...
co do herbatek to też nie piję żadnych specjalnych.
obiad już dawno zjedzony, bo małż na 2 zmianę, więc obiady w tym tygodniu wcześnie.
skosiłam dziś nawet trawe :-)
mnie też przeziębienie dopadło - póki co pijam cytrynę z miodem, ale chyba niewiele to daje... macie jakieś inne sposoby?
skąd na to wszystko brać pieniądze heheh becikowe to powinni dawać przed narodzinami dziecka 

a cukier w ryzach trzymać trzeba...
bo to też w galerii jakiejś?