reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Misia knedle ze śliwkami, pychota... też się ostatnio skusiłam na mamine knedelki, niebo w gębie :tak:

Na zatwardzenie też są dobre ponoć czopki glicerynowe, również bezpieczne w ciąży. Kupiłam na w razie co przed wyjazdem na wakacje, ale nie były mi potrzebne na szczęście, ani dalej nie są, zgaga mnie męczy jak nie wiem, ale chociaż problemów z wypróżnianiem nie mam :laugh2:

Właśnie przyszły moje kolejne zakupy dla dzidzi :-) Dobrze, że M. na urlopie, bo ja bym nie doniosła 10 kg paczki :-p 4 paczki pampersów, 6 paczek chusteczek, frida, wkłady do fridy, smoczek, szampon i płyn do kąpieli, oliwka, przyrząd do wyciągania płaskich brodawek i nakładki na szpitalny kibelek :-D Czekam jeszcze na fotelik, dzisiaj mi facet pisał, że jeszcze nie dostał wpłaty od Allegro, a ma go gotowy do wysłania :confused2:
Misia Ty mi z kolei narobiłaś smaka na te knedle hihi

Ankka zaszalałas hhehehe ... a gdzie kupowałas taką wielką pake u jakiego przedawcy???, podasz linka bo tez bym na all zamówiła wszystko.
co do obiadu to ja dzisiaj robiłam krokiety ze szpinakiem i z serem :)

Mummy2 ja rozumiem, ze ciezko jest u Was z tym ginem, sama tez nie mieszkam w PL i u nas podobnie podchodza do ciazy...chodze prywatnie do gina bo w szpitalu nie mam na co liczyc:sorry: dobrze, ze sobie odpoczniesz przez ten tydzien:rofl2: ale naprawde do lozka i zadnych zajec domowych;-), u mnie maly tez chodzi za mna i widze jak mu przykro, ze nie idziemy na rower czy do parku, ale jeszcze troche:tak: jestes juz w32 tyg takze spokojnie maluszek ma sie juz dobrze:tak: ciekawe czy moj gin mnie do pracy pusci:sorry:

Nathani ja Ci przypomne jak bedzie ten 30:-p zobaczysz jak zleci:tak:

Ankka ładna paczucha :)
Ja jeszcze kupiłam dziś wkładki laktacyjne, takie rossmanowe, całe 5 zyla za 30 sztuk. Czytałam opinie, że sporo osób je używało i sobie chwalą, oczywiście kilku osobom nie pasowały... wolę mieć na w razie co. Mam jeszcze do wypróbowania z aventu i z lovi, jak mi te nie podejdą to będę szukać droższych.
Fridy w aptece dalej nie ma :confused2:

Za to obiad dziś na leniwie, z zamrażarki :zawstydzona/y:

NAJTANIEJ 4 x PAMPERS NEWBORN 1 2-5 KG 43 SZT. (2645675600) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zamawiałam od tego Sprzedawcy i polecam. Od sztuki koszt wysyłki nie wyniósł nawet 1 zł za wszystkie te produkty, więc się opłacało, a jeszcze tego samego dnia babka praktycznie po 2 godzinach pisała, że paczka gotowa do wysłania, tylko czeka na kuriera. Potem jak kurier odebrał też się odezwała, więc solidna firma godna polecenia :tak:
Acha i data produkcji pieluch 13-09-2012, a chusteczek 12-07-2012, czyli świeży towar. Pisze na tym w kilku językach, ale zaczyna się jakoś od ruskiego. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie

reklama
ankka no to ładne zakupy, ja nie wiem czy bedę coś na allegro zamawiać jakoś wole bezpośrednio zobaczyć pomacać, chociaż jak mi ten ból nie puści to pewnie będę skazana na allegro bo na mojego nie ma co liczyć z torbami by nas puścił, wysłałam go dzisiaj do reala po te pampersy i oczywiście kupił takie że 1 paczka 50 zł kosztowała ehhhhh...... A oczywiście jego duma nie pozwoliła mu przy kasie zwrócić zakupu. Ja pampersy od razu dwójki kupuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry