reklama

Mamuski grudniowe

Wiolka to mnie nie pocieszyłaś bo ja słodycze uwielbiam :sorry:
jak grzywka będzie taka troszkę dłuższa będzie ok, raczej masz proste włoski ?
Polecam grzywkę na bok
ja dodatkowo na noc spinam wsuwka na przykład choć ją i tak codziennie traktuje prostownicą
Ja mam dość swoich włosów, całkiem zmarniały mi i jeszcze takie strzępy fryzjerka mnie zawsze źle obcina
mam ochote ściąć się na krótko :/

Cinamona to fajnie że już w domku ;) teraz możesz wić gniazdko :tak:

Mummy ja nie mam bóli brzucha ,ale faktem jest że siedzę w domu

Lilith kurcze miałam polować na ten termometr pewnie jutro już nie będzie :|

Misia na mnie niestety migdały nie pomagają
ja mam rogala, dałam za niego 130 zł i do d.... to jest :no: mam nadzieje że przy małym wykorzystam
Ja syrop piłam ale nie pomógł

Basia aha rozumiem

Anka szaleństwo :tak:

Asia a co sobie masz żałować :-D

Vivienne niby mój mówi że będzie mniej osób bo Poznań większy o wiele :-p już to widzę ale co tam

Ja będę zamawiać tu Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
m.in. śpiworek

reklama
Monika a gdzie chcesz rodzić? KTG robisz u swojego lekarza? Ja muszę robić co tydzień i jeżdżę na Polną, a tak mi się nie chce... ale gina mam na Junikowie więc jeszcze dalej i on w sumie nigdy mi KTG nie robił, więc nawet nie wiem czy ma sprzęt :-D

Mnie czasem też brzuch pobolewa, ale skurcze miałam tylko dwa razy. Tak myślę, że to były skurcze :laugh2:

Żadnych dodatkowych herbatek nie pijam.

ja mam gina w Kupcu w enelmedzie, w ramach pracy wiec za wizyty nie płacę,
choc za KTG 45 zł zażyczyli sobie bo nie mam w pakiecie

KTG ok na szczęście :) skurczów nie ma . jeszcze 9 tygodni

Hej Laski, pierwsze co weszłam do domu to zjadłam 4 krpmki chleba z mięsem i ćwikłą, pół deseru budyniowo-owocowego i popiłam 0,5l herbata z miodem:szok: Dopiero poczułam, że jestem najedzona. Przeraziłam sie tym napadem głodu, tez wam sie zdarza czy to tylko ja tak mam?

ja mam napady głodu od jakis 3 tygodni ze masakra, obecnie jestem w 31 tc i przytyłam 10 kg , ale przez ostatnie 2 tyg az 3kg masakra , cały czas głodna chodze i brzuch i strasznie urósł. jutro ide do gina ciekawe co mi powie czy dzidzia nie za duza jest ? w 29 tc miała 1,3 kg czyli w sam raz

Stwierdziliśmy z mężem że wszystkiego na raz zamawiać nie będziemy, bo wypłaty nam nie starczy hehehe.
W tym miesiącu troszke, troszke w następnym a w grudniu juz tylko pościel, wkład do wanienki i laktator.

Teraz jestem na etapie szukania kurtki jesienno-zimowej w którą sie zmieszczę, Dzisiaj mierzyłam w lidliu kurtkę ale roz46 byl niestety na styk w brzuszku a rekawy i barki wyglądały jak bym miała kurtke o 3 rzmiary za dużą, bo w sumie tak było. Na all boje sie zamawiać kurtki bo nie wiem czy z rozmiarem trafię, chyba bede musiała przejsc sie do ciążowego sklepu, i już mnie portfel boli:wściekła/y:

Też się boję o kurtkę, na razie mieszczę się jako tako w jedną sprzed ciąży, ale coraz trudniej się zasunąć :confused2: nie chcę kupować kurtki tylko na końcówkę ciąży... pewnie najprędzej trafiłabym w lumpie, ale jakoś nie umiem tam szukać :sorry:

Nic mi nie mówcie o obżarstwie - zjazdłam dziś dwa począki bez zająknięcia jeden za drugim oblane maksymalnie lukrem oblizałam paluchy i rozglądałam się za trzecim:zawstydzona/y: ale pocieszam się tym ze jeszcze troche i koniec z tym niepochamowanym jedzeniem bo to karmienie bedzie potem diety żeby schudnąć, eech zacznie się...
W każdym bądż razie Olinkowi też smakowały:-p
Tych Waszych sprzedawców juz sobie dodałam do ulubinych i jak będę miała zamawiać to już szkukać nie muszę gdzie i u kogo ;)
Ja kurtke mam taka fajną ppikowana z gumeczkami które tak się naciagają że dopinałam sie w niej w 9 mc fakt pikowana to ona już wtedy była tylko w rękawach ale zapiąć się zapięłam:-D
nathani u mnie też dzis był krupnik;-) taki gar nagotowałam że i na jutro mam:)
Ja dziś miałam cały dzień brzuch jak kamień ustac prosto to był wyczyn tak mnie ciagneło i spinało, okropne uczucie:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry