reklama

Mamuski grudniowe

Znalazłam kurtkę i chyba ją sobię zamówię, ale najpierw pójdę na targ i zobacze co tam maja w sklepie ciążowym.Muszę też zajechać docentrum handlowego może tam coś bedzie w sklepie ciążwowym. Jak bedzie lipa albo bedzie za drogie to sobie zamówię tą.
large_7714.jpg
cena199

reklama
ja w kurtce męża wyglądałabym tak jak by noworodek założył kurtkę po rocznym dziecku. Więc u mnie to nie wchodzi w grę, kurtkę kupie nową i sprzedam na pewno zainteresowanie bedzie na następna zimę.

Dziendobry....

Cala noc prawie nie spalam:sorry2: malego w nocy ucho bolalo:-(

A z dobrych wiesci to udalo nam sie wkoncu zamowic wczoraj kartki urodzinowe, u nas jak sie dziecko rodzi wysyla sie wszystkim kartki i jak przychodza pozniej goscie to daje sie po paczuszce takich cukierkow, oczywiscie roznych wzorow co nie miara, a my wybralismy malpki;-) pozniej jak sie maluszek urodzi to sie do nich dzwoni i oni drukuja te kartki i przyworza do szpitala tez te wszystkie slodkosci;-)

Milego dnia:tak:

Hej, oczywiście jak wolne to ja wstaję wczęsnie i tak od 6-tej jestem na nogach. Pranie sie kończy, jemy z córka sniadanko bo zaraz ona do szkoły a ja na zakupy i na pocztę po odbiór ciuszków z ebaya:-). Potem trzeba trochę chatę ogarnąć, bo sie nazbierało przez tydzień:zawstydzona/y:
Lilith kurtka fajna.
Noukie zdrówka dla małego a te karteczki to super sprawa:tak:

Lil super ta kurtka! droga?

Basia ja mam takie bóle w nadbrzuszucos jakby mnie ciągneło szczypało nie wiem jak to nazwać. Mam wrazenie że pęknie mi tam co zaraz. Pamiętam że w tamtej ciaży też to miałam i nic to nie znaczyło.

A w ogle to strasznie cięzko mi sie oddycha, Wam też tak?
A w nocy ból bioder jest nie do zniesienia, dopiero jak wstane i rozchodze to jest spoko ale przez to aż spać nie mogę:-(

Sarka mi tez czasami sie ciezko odycha, takie uroli ciazy.
ja wczoraj mialam wizyte. Wszystko wporzatku. Maly sie odwrocil glowkowo. Szyjka trzyma. Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Zostaly mi do kupna kosmetyki i drobiazgi na porodowke. Wozek i pampki juz kupione. Couszki poprane, poprasowane i leza w komodzie. Lozeczko i wanienka juz w pownicy. Posciel tez mamy. Jeszcze 8 tygodni. Chociaz czuje ze to bedzie wczesniej. Milego dnia.

Hej, ale pięknie na dworze od razu lepsze mam samopoczucie, mimo nieprzespanej nocy.
Noukie bardzo fajny zwyczaj, podoba mi się i szkoda, że u nas on nie istnieje.
Neska super, że wszystko dobrze. :-)
Miłej soboty dziewczyny!

reklama
Nouki fajny pomysł z tymi kartkami.
Sarka kurtkę znalazłam w promocji po 199zł po zazwyczaj po 269zł ten model chodzi.
Ale i tak najpierw musze połazić po sklepach, może najdę coś fajnego, a jak nie to zamówię tą.

Napisała do mnie NATHANI niestety nie będzie jej na razie na forum ponieważ zrzuciła wczoraj niechcący notebooka i matryca poszła.
Wszystkie macie od niej pozdrowienia i przesyła BUZIAKI
:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry