LilithGoth
Fanka BB :)
Ale jestem zmęczona dzisiaj, nawet nie mam siły Was nadrabiać.
Byliśmy z mężem w mieście, pooglądać sobie ciuszki, R kupił sobie fajny sweterek bordowy a jak sie rękawy wywinie to są niebieskie ;-)
Mierzyłam też kurtki XL za duża, L na styk w brzuszku ale za duża w ramionach, kurde chyba rzeczywiście został mi tylko sklep ciążowy. Ale za to kupiłam sobie 2 pary rajstop, fioletowe i różowe :-)
Byliśmy z mężem w mieście, pooglądać sobie ciuszki, R kupił sobie fajny sweterek bordowy a jak sie rękawy wywinie to są niebieskie ;-)
Mierzyłam też kurtki XL za duża, L na styk w brzuszku ale za duża w ramionach, kurde chyba rzeczywiście został mi tylko sklep ciążowy. Ale za to kupiłam sobie 2 pary rajstop, fioletowe i różowe :-)
Fiolka-no to poszalałaś tyle czasu po sklepach
:-) Ciril-współczuje kochana jutro bedzie lepszy dzień;-)
Poczytałam Was trochę ale nie mam pojęcia co komu miałam odpisać ;-) U mnie ok, dzidziulek dokazuje, plecy trochę bolą ale daję radę ;-) Ubranka poprane i poprasowane już czekają w komodzie, w sumie zostało mi już tylko kilka rzeczy do kupienia, torbę będę pakować za jakieś 2 może 4 tygodnie bo też jakoś tak czuję że będę rodzić szybciej
Dziś już w 30 tydzień weszliśmy, wszystko bliżej niż dalej. Następny weekend będzie z mężusiem
Kochane spokojnej nocy Wam życzę ;-)