Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wisienka ja mam śpiworek po nastce ale będzie mala spała pod kolderką jak będzie starsza to wykorzystam śpwiorek 4Madlen-to bedziemy czekać na twoje relacje z porodu i twojego przystojniaka ja mam w tym tyg wizyte i już wszystko mi lekarz objaśni co i jak z porodem i przedewszystkim kiedy więc będę już wiedziala.Ugotowalam rosołek drugiego dania dziś nie robie bo sie mi nie chce rozpale w kominku i pod kocyk z nastką bo coś ją brzuszek boli nie wiem od czego znowu
Milego dnia:-)
Nic jej nigdy nie bylo, a za kolderke zaczela sie lapac dopiero jak skonczyla 10 miesiecy. Dla synka tez taka kupilam.
u mnie maz poki co sprzata. Nam za to brakuje miejsca na te wszystkie graty, nie wiem jak my sie pomiescimy
bedziemy musieli w przyszlym roku szukac wiekszej chaty i to najlepiej parterowej...Teraz odliczam do 4 listopada 
tawiłam pranie, teściu rozpalil w kominku i pranie powinno szybko do jutra wyschnąć