reklama

Mamuski grudniowe

reklama
A ja się wystraszyłam bo zaczęło mnie boleć jak na @ ale szybko przeszło

Vivienne własnie chyba poczekam z kosmetykami
mam próbki z J&J może coś dostanę i w sumie to nie problem coś dokupić

Przyszła do mnie ostatnia paczuszka zamówionych ubranek w najmniejszym rozmiarze
mam nadzieje że mały nie będzie jakimś kolosem :-p
My byliśmy mali ja największa z wagą 2,800 a mój brat i siostra jeszcze mniej, mój D. też miał coś koło tego.
W sumie teraz czasy inne dzieci rodzą się raczej większe ale chyba więcej jak 3,5 kg mieć nie będzie

Anka trzymam kciuki za Was :*

Dzień dobry zaglądam do was rano byłam z nastulą na zakupach bo dostała od taty pieniążka wczoraj i chciala sobie coś kupić wejść z nią do sklepu to człowieka może krew zalać wqszystko by chciala różowe kupić :wściekła/y:ale naszczęście kupilyśmy ładną spodniczke fioletową bombke i do tego rajtuzki też fioletowe na wszystkich świętych młoda ma już ubranie jeszcze jej tylko jakąś bluzeczke dokupie plaszczyk i kaszkiet ma więc ona ubrana:-) kupilam dla małej komplecik półśpiochy i do tego body z dlugim rękawem i skarpetusie wszystko niebieskie ja nie kupuje żadnych ubranek na 56 wszystko mam 62 lub 68 bo lepiej na dłuższe śpiochy skarpetki założyć a zzamalutkim nic sie już nie zrobi:sorry:dziś piore ciuszki i samych ubranek na niemowlaka mam 4/5 pralek policze jeszcze ile czego ale już raczej nic nie dokupuje tylko z dwa dresiki na wyjście do lekarza i ręcznik ale tez zwykly duży kąpielowy do pępuszka ja będę używać octanisept jest świetny i szybko sie po nim wszytsko goi ale to kwestia do wyboru dla każdej z nas a do paznokci używam cążęk nie lubie nożyczek i teraz dla małej też będę ;-) Ania-kochana będę sie modlic za ciebie nie denerwuj sie nikt szpitali nie lubi ale masz tam fachową opieke będzie dobrze ja w I ciąży leżałam 3 razy po 3 tyg na podtrzymaniu w szpitalu ale jak trzeba to tzreba dasz rade tylko sie nie denerwuj &&&&&&&&&&&&&;-) zjadłyśmy obiad i nie moge sie ruszać:sorry: a tu trzeba w kominku rozpalić i wywiesić pierwszą serie ubranek bo sie wyprały a wrzucić następną jutro mam wizyte u lekarza zobacze co mi powie:happy:

No ja musze sobie posegregowac kolorami, bo spioszkow, body mam bardzo duzo, czesc neutralna, czesc niebieska, a rozowe odrzuce dla siostry :-D Moze sie jeszcze zdecyduje na dzidziusia i akurat trafi sie corka hehe. Moja mala od trzech tygodni raczkuje dopiero, ale szybko nam wstala od piatku juz smiga za raczki. Moze na roczek sama pojdzie :-D Dzis jej zrobilam potrawke z kurczaka z roznymi warzywami, takze zaraz bedzie wcinac. A ja sie powoli szykuje do pracy. Dzis na nogach od 8 rano, ale zalatwilam sobie zeby skonczyc wczesniej w pracy ( tzn sklamalam ze wizyte mam jutro i chce skonczyc wczesniej zeby sie w miare wyspac) a tak po prawdzie to i tak bym nie wytrzymala dzis do 2:30 rano... Moje bolesci lekarka okreslila jako normalne, brzuch mnie parzy chyba od miesni rozciagajacych sie i wiezadel, a nerw przestanie bolec jak sie dzidzius inaczej obruci. No coz zapisalam sie na wizyte zwolnieniowa na 5 listopada, takze byle do 5tego :-) Zreszta jak uslyszala w jakich godzinach ja pracuje to juz mi chciala dac, ale ja jeszcze nie moge isc bo full platne mam tylko 8 tyg.

Witam się dopiero bo rano zabrakło jakoś czasu. Pogoda paskudna, leje i wietrznie. W pracy było ok, pełen luzik, jeszcze 3 tyg i wolne. dzisiaj moja mam idzie poszukać dla Małego pościeli i karuzeli, zobaczymy co wybierze:-)
Na obiadek dzisiaj pierś z kurczaka,ziemniaczki i groszek z marchewką - uwielbiam:-D
Dzisiaj syneczek tak sie zrozpychał, że wyczułam okrągła kulę, teraz nie wiem czy była to główka a może pupcia.:eek:
Mąż rozmawiał z połozną na temat moim wyników z cukrzycy i okazało sie, że jednak nie muszę powtarzać badania, uff...
Nathani dużo zdrówka dla Sarki:tak:
Co do pielegnacji pępuszka to każda zrobi wg swojego uznania i na pewno bedzie dobrze:tak:
Też sobie zamówię nożyczki i cążki bo nie wiem czym bedzie łatwiej.
ankka kochana trzymaj się, jestem z Tobą. Pomodlę sie aby Twój Maluszek jeszcze troszkę posiedział w brzuszku. Bedzie dobrze - musi być:-)

Witam Mamusie :) dawno mnie tu nie było, ale miałam sporo problemów dot. ciąży , na razie odpukać jest wszystko ok.

Misia wózek stokke jest rewelacyjny,bardzo kobiecy a i same dodatki do niego typu mufki niesamowite :) sama nad nim myślę ( tylko cena kosmiczna ) mutsy evo jeszcze wchodzi u mnie w rachubę, ponieważ bardzo leciutki.

Basia one moja siostra jest bezglutenowcem i ostatnio robiłam jej pyszne ciasto, niesamowite w smaku :)podaje linka
W czarnym lesie… | Natchniona

Fiolka
zazdroszczę wyprawki, ja jeszcze nic nie mam ... parę ubranek ... nie wiem tylko czy dobre rozmiary kupiłam
56 - 62

Mam pytanie , co myślicie o żelu położniczym Dianatal ? Stosowała go może któraś z was ? Jestem ogromną panikarą i mam zamiar prosić o zzo i do tego myślę nad tym właśnie żelikiem :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry