Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale naszczęście kupilyśmy ładną spodniczke fioletową bombke i do tego rajtuzki też fioletowe na wszystkich świętych młoda ma już ubranie jeszcze jej tylko jakąś bluzeczke dokupie plaszczyk i kaszkiet ma więc ona ubrana:-) kupilam dla małej komplecik półśpiochy i do tego body z dlugim rękawem i skarpetusie wszystko niebieskie ja nie kupuje żadnych ubranek na 56 wszystko mam 62 lub 68 bo lepiej na dłuższe śpiochy skarpetki założyć a zzamalutkim nic sie już nie zrobi
dziś piore ciuszki i samych ubranek na niemowlaka mam 4/5 pralek policze jeszcze ile czego ale już raczej nic nie dokupuje tylko z dwa dresiki na wyjście do lekarza i ręcznik ale tez zwykly duży kąpielowy do pępuszka ja będę używać octanisept jest świetny i szybko sie po nim wszytsko goi ale to kwestia do wyboru dla każdej z nas a do paznokci używam cążęk nie lubie nożyczek i teraz dla małej też będę ;-) Ania-kochana będę sie modlic za ciebie nie denerwuj sie nikt szpitali nie lubi ale masz tam fachową opieke będzie dobrze ja w I ciąży leżałam 3 razy po 3 tyg na podtrzymaniu w szpitalu ale jak trzeba to tzreba dasz rade tylko sie nie denerwuj &&&&&&&&&&&&&;-) zjadłyśmy obiad i nie moge sie ruszać
a tu trzeba w kominku rozpalić i wywiesić pierwszą serie ubranek bo sie wyprały a wrzucić następną jutro mam wizyte u lekarza zobacze co mi powie
Moze sie jeszcze zdecyduje na dzidziusia i akurat trafi sie corka hehe. Moja mala od trzech tygodni raczkuje dopiero, ale szybko nam wstala od piatku juz smiga za raczki. Moze na roczek sama pojdzie
Dzis jej zrobilam potrawke z kurczaka z roznymi warzywami, takze zaraz bedzie wcinac. A ja sie powoli szykuje do pracy. Dzis na nogach od 8 rano, ale zalatwilam sobie zeby skonczyc wczesniej w pracy ( tzn sklamalam ze wizyte mam jutro i chce skonczyc wczesniej zeby sie w miare wyspac) a tak po prawdzie to i tak bym nie wytrzymala dzis do 2:30 rano... Moje bolesci lekarka okreslila jako normalne, brzuch mnie parzy chyba od miesni rozciagajacych sie i wiezadel, a nerw przestanie bolec jak sie dzidzius inaczej obruci. No coz zapisalam sie na wizyte zwolnieniowa na 5 listopada, takze byle do 5tego :-) Zreszta jak uslyszala w jakich godzinach ja pracuje to juz mi chciala dac, ale ja jeszcze nie moge isc bo full platne mam tylko 8 tyg.