Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale spirytus kupię na bank, skoro był używany tyle lat to chyba nie szkodzi, ale to moje skromne zdanie ;-) Ja po śniadanku, muszę się zbierać i jechać z wnioskiem do Aquanetu mam nadzieję że coś załatwię
Lista zakupów prawie zrobiona, jutro piekę, gotuję, sprzątam Uwielbiam!!! Mężulek przyjeżdża w czwartek wieczorem :-) Miłego dnia brzuszkom ;-)
nie wiem nawet czy komuś podawała, a szkoda bo juz kiedys było pisane zeby dała komus nr, bo juz raz w szpitalu była i nic nie było też wiadomo co u niej.
a teraz tylko 7,8kg. /u nas tez nie trzeba brac nic do pepka, bo jak kapia maluszka to sami dezynfekuja.
Moja Mała nie wierci się boleśnie, bardziej niż kopie to się przesuwa, wędruje, czasem coś się mocniej pokołysze ale kopniaki jak czuję to gdzieś do środka i tyle co nic. 
ja brzuszka nie mierzyłam będę musiała. Dziewczyny jak to jest z pasami?zapinamy czy nie? Mąż kupił mi autko moje małe WW Polo i od wczoraj więcej jeżdżę mama panikuje że mam nie zapinać pasa a ja już sama nie wiem jak jest zgodnie z prawem![]()
dziś mam 3 dzień pod rząd takie lekkie skurcze ale bolesne zobacze co mi lekarz powie najgorzej jak sie schylam albo podnosze bardziej czuje
wizyta popołudniu mam nadzieje że tylko dużo kobiet nie będzie i szybko mi pójdzie miłego dnia wszystkim Fiolka-gdzie ty takiego męża znalazłaś?:-)nic tylko sie ciesz Ja dziś pranie ubranek ciąg dalszy bo wczoraj tylko 2 pralki wypralam m sie śmial żebym już ubranek nie kupowała bo przecież nie zdążę jej tyle ubrać i co my z tym zrobimy
Ja niestety muszę sama o tym myśleć i planować, jego rola sprowadza się do pojechania ze mną po to co wybiorę i zapłacenia
No, ale dobre i tyle, nie narzekam, bo i tak ma sporo pracy, a do tego chory - ma zapalenie górnych dróg oddechowych i ucha :-( Oby mnie nie wzięło. Piję kawusię i idę układać ostatni pokój. Wczoraj cały dzień układałam ciuchy w szafach, z przerwami na zrobienie obiadu i odpoczynek, bo brzucho bolało