Hej
Czytam was w miare na biezaco ale jakos weny mi brak na pisanie.
Powiedzcie mi kochane jaki rozmiar stanika do karmienia mam kupic ? Troche sie w tym gubie. Czy mam kupic taki jak nosze teraz czy moze wiekszy ? Bo skad mam wiedziec o ile mi cycki urosna jak juz sie rozpocznie ta laktacja.
Kurcze jakie macie duze brzuszki. Moj ma w obwodzie 85 cm ale systematycznie rosnie wiec chyba jest ok
Ankka02 trzymaj sie kochana, jestesmy z toba
Fiolka fajnie ze go tak pozytwynie opetalo, moj niestety takich napadow nie ma, dobrze ze chociaz chetnie gotuje
4madlen – nie panikuj, napewno cie zakwalifikuja
Nathani, ja tez od niedawna mam nowe autko i sobie smigam. Pasy jednak zapinam, ale staram sie umiescic jego dolna czesc jak najnizej. Bez pasow jakos boje sie jezdzic szczegolnie w tym stanie
Misia83 – wozek Stokke tez mi sie podoba. Tez sie nad nim zastanawialam, ale ostatecznie wybralam Bugaboo.
Co do wyprawki to zaczelam juz zakupy. Przesylki z allegro juz w drodze do mojej mamy i teraz czekam az mama zda relacje czy jest wszystko co zamowilam. Lozeczko, materacyk oraz komode tez juz mam wybrane. Ale kupie gdzies pod koniec miesiaca albo na poczatku listopada. A i zamowilam torbe do wozka, czekam na przesylke. Nie wiem tylko czy sie doczekam, bo u nas domofon sie popsul i nie dziala, wiec jak ktos bedzie dzwonil to sie nawet nie zorientuje i pewnie trzeba bedzie z poczty odbierac. Trzeba bedzie po jakiegos elektryka dzwonic, bo moj N zupelnie sie nie zna na majsterkowaniu czy jak ja to nazywam meskich pracach domowych